Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Owen Vizitka
|
|
| Owen |
Přidané 08.02.2021 05:27
|
![]() Příspěvků: 15
Založený: 15.08.17
|
![]() Váš nick na serveru: Owen Odehrané hodiny na serveru: 400 Váš bankovní obnos: Stále sa mení Nasbíráno marihuany: Nič, všetko som daroval Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Člen gangu Where The Weed is Můj oblíbený administrátor: Reggie_, Salazar, Skylake, err0rk0, Krowky, Wery, Czech_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /wl, /vezni, /getid, /getfirma, /kill /firmainvite Mé oblíbené vozidlo: Blista Compact, NRG 500, SAPD Má oblíbená práce na serveru: Policajt Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Váš nick na webu: Owen Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas : Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Zábavní koutek- Kdo přežije AT ![]() Jméno: Tomáš Příjmení: ![]() Datum narození: 20. 6. 2005 Věk: 15 Kraj: Trnavský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Je to dosť komplikované Stav: Single Zaměstnání: Študent Jazyky: Slovenčina, Čeština, Angličtina, Ruština(trochu) Děti: Chcem Kde bydlím: V dome S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace): Hetero Poznámka: Chill ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik, Pohled na svět: Realista Otevřenost: Ambivert Moje povaha: Náladová ![]() Výška: Malý som Hmotnost: ![]() Postava: Štíhla, Športovná Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Čierna/Žiadne Brýle: Som slepý ako patron, takže nosím do diaľky Vousy: hm ![]() Kouření: Už ma to obdobie prešlo Alkohol: Príležitostne Sex: ehm Závislosti: Čítanie (všeobecne) ![]() Sport: Futbal Literatura: Odborná/Náučná Hudba: Horrorcore rap, Blues, Metal, Rock Zvíře: Pes, Mačka ![]() Moje motto: Musíš iba zomrieť Životní cíl: Nájsť zmysel života Co nesnáším: Ľudí na ktorých platí Dunningov-Krugerov efekt Co miluji: Spánok Oblíbené jídlo: Rohlík so salámou Oblíbené pití: Aloe Vera Oblíbený film: Párty Hard Oblíbená kniha: Kdo se bojí smrti Oblíbené oblečení: Tepláky, kraťasy, tričko Oblíbená barva: Čierna |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.