Informace o serveru
Číst diskuzi
| 
 Owen Vizitka 
 | 
|
| Owen | 
 Přidané 08.02.2021 05:27 
 | 
![]() Příspěvků: 15 
Založený: 15.08.17 
 | 
![]() Váš nick na serveru:  Owen Odehrané hodiny na serveru:  400 Váš bankovní obnos:  Stále sa mení Nasbíráno marihuany:   Nič, všetko som daroval Vlastním hotel číslo:   Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu:  Člen gangu Where The Weed is Můj oblíbený administrátor:  Reggie_, Salazar, Skylake, err0rk0, Krowky, Wery, Czech_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru:  /wl, /vezni, /getid, /getfirma, /kill /firmainvite Mé oblíbené vozidlo:  Blista Compact, NRG 500, SAPD Má oblíbená práce na serveru:  Policajt Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:  2 ![]() Váš nick na webu:  Owen Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas : Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Zábavní koutek- Kdo přežije AT ![]() Jméno:  Tomáš Příjmení:  ![]() Datum narození:  20. 6. 2005 Věk:  15 Kraj:  Trnavský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:  Je to dosť komplikované Stav:  Single Zaměstnání:   Študent Jazyky:  Slovenčina, Čeština, Angličtina, Ruština(trochu) Děti:  Chcem Kde bydlím:  V dome S kým bydlím:  S rodičmi Sexuální orientace):  Hetero Poznámka:  Chill ![]() Typologie osobnosti:   Flegmatik,  Pohled na svět:  Realista Otevřenost:  Ambivert Moje povaha:  Náladová ![]() Výška:  Malý som Hmotnost:  ![]() Postava:  Štíhla, Športovná Barva očí:  Hnedá Barva vlasů:  Čierna/Žiadne Brýle:  Som slepý ako patron, takže nosím do diaľky Vousy:  hm ![]() Kouření:  Už ma to obdobie prešlo Alkohol:  Príležitostne Sex:  ehm Závislosti:  Čítanie (všeobecne)  ![]() Sport:  Futbal Literatura:  Odborná/Náučná Hudba:  Horrorcore rap, Blues, Metal, Rock Zvíře:  Pes, Mačka ![]() Moje motto:  Musíš iba zomrieť Životní cíl:  Nájsť zmysel života Co nesnáším:  Ľudí na ktorých platí Dunningov-Krugerov efekt Co miluji:  Spánok  Oblíbené jídlo:  Rohlík so salámou Oblíbené pití:  Aloe Vera Oblíbený film:  Párty Hard Oblíbená kniha:  Kdo se bojí smrti Oblíbené oblečení:  Tepláky, kraťasy, tričko Oblíbená barva:  Čierna  | 
| 
 | 
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
 6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
 6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
 21 HlasůNe, nemusím ho.
 25 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.