Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Crypto "mining" na mobile?
asthenic
Zdar,

Pravdepodobne o tom uz vela z vas poculo/citalo a tieto aplikacie vyuzivate, takze tento topic sluzi pre tych, ktori este nie.

Uz par tyzdnov su na svete aplikace, ktore umoznuju "tazbu" krypta. Slovo tazba som uviedol do zatvoriek preto, lebo to nie je tazba ako taka. V podstate tam ide len o popularizaciu (potrebuju co najviac ludi, aby sa mena dostala do povedomia a pripadne na trh) danej meny a vas telefon to nijako nevytazuje, ako pri miningu cez GK.

Vasou ulohou je len venovat danej aplikacii 5 minut pri registracii a 5 sekund kazdy den. Nic neplatite, nic nekupujete, o nic sa nestarate a ciselka vam pribudaju.

Upozornujem ze to NIE JE (ZATIAL) PROFITABILNE. Nikto totiz nedokaze zarucit ze sa tieto crypta dostanu na trh a ziskaju hodnotu

Vzhladom na to, ze to je zadarmo, musi to mat aj nejaky hacik. Ten spociva v tom, ze ak tu menu zacne tazit urcity pocet minerov, dajme tomu 100 milionov, tak sa tazba vyrazne znizi.
Do 100k minerov bol narast 1,6/h
Do 1m minerov bol narast 0,8/b
Po 100 milionoch minerov bude narast 0,1/h, cize absolutne nerentabilny (zalezi od hodnoty, ktoru moze mena dostat)

Este raz upozornujem - ZATIAL JE TO NON-PROFIT, ale ak by to mohlo ziskat v budcnosti nejaku hodnotu, za 5 sekund vasho denneho casu sa o pravdepodobne oplati

Appky (konkretne 3) funguju na system referral kodu, aby ste sa zaregistrovali, musite pouzit kod niekoho, kto uz aplikaciu vyuziva

Nedavam to tu preto aby som ziskal minerov do rodiny, davam to tu aby ste pripadnu moznost zarobit si maly gros ziskali aj vy

Tych kodov najdete na Google play plno, pretoze kazdy chce nalakat ludi, ja budem rad ak vyuzijete moj

Viac info v PM
Upravil/a asthenic dne 12.03.2021 23:16
denyZ
Ahoj, o ake aplikácie sa jedná prosím?
Twixo38
media.tenor.com/images/a16d091f95ad18c4f9594522cdad4193/tenor.gif


Ahoj, o ake aplikácie sa jedná prosím?


Trúfnem si tipnúť, že pôjde o Pi (π) Network. Už som videl mnoho topicov o tom na rôznych fórach, nemyslím si, že franco bude výnimka. Za mňa to je osobne scam, ale ak chcete, ťažte si lol
Upravil/a Twixo38 dne 13.03.2021 09:15
asthenic
Ano jedna sa AJ o aplikaciu Pi network. Avsak do popredia sa ich dostalo viac, krore su najviac popularizovane a maju realnu moznost dostat sa na trh a dostat nejaku hodnotu.
Ak sa tam dostanu, nikto nedokaze povedat, aku value mozu ziskat.

Twixo38 ovladas aspon trochu to ako sa vyvija postup uvedenia cryptocurrency na trh? Pretoze kazda takato mena zacina s malym poctom minerov a musi sa dostat do povedomia sirsieho spektra , hoci tvorcovia danych aplikacii to urobili nezvycajne.

Mimochodom, nie som si isty ci vsetci ovladame vyznam slov, ktore pouzivame. Konkretne slovo "scam" - A scam is a deceptive scheme or trick used to cheat someone out of something, especially money.

Ak povazujete denne vlozenie piatich sekund vasho akciou naplneneho zivota, potom obdivujem vas preplneny zivot a mozeme to nazyvat slovom "scam".
Pandy
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17