Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Shifty
|
|
Shifty |
Přidané 03.07.2021 00:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 705
Založený: 12.12.19
|
![]() Váš nick na serveru: Shifty Odehrané hodiny na serveru: 3750+ Váš bankovní obnos: Chuďera Nasbíráno marihuany: Momentálně nemá moc hodnotu takže u sebe žádnou nemám. Bydlím v domě číslo: Momentálně nevlastním dům. Jsem členem gangu: Na Plech Můj oblíbený administrátor: Salazar, Loading, Larex, Ben, Terka ale jinak mám rád všechny. <3 Nejoblíbenější příkazy na serveru: /port, /e, /lv, /kill, /mojefirmy Nejoblíbenější event na serveru: Závody - Rally, Tour, Grand SF/LS/LV a Derby - Color Dash, Fallout a hlavně nové mapy jako Jumper, Octagon ... Nejoblíbenější admin akce: Mám rád všechny akce, ale kdybych si měl vybrat tak hlavně závody. Oblíbená vozidla: Cheetah, Virgo, Hustler, Infernus.. Oblíbené joby: Hasič, Yakuza, Kamioňák, Pizzař, Terrorista a Voják (nejvíc bodů mám u yakuzy - 23,731 Bodů) Jakou známkou bych ohodnotil práci AT?: 2 ![]() Váš nick na webu: Shifty Vloženu Komentářů: 0 Vloženo Příspěvků: 666+ Nejlepší screen ze hry: Zablokování trasy firmou pizzařů. Kačka si dala práci s tím nám ty auta 3× smazat ♥ ![]() Pečená Kachna ![]() Načo ti je Route z 20teho miesta? ![]() Nejlépe zpracované video ze SP: Dám pouze odkazy, nechcu mít zbytečně dlouhou vizitku. wait that's illegal 2 | superparba.eu by pomp Superpařba.eu | LAST GR MONTAGE [2019] by RaTy GR MONTAGE XI by Spamer Doporučte téma, které by mohlo ostatní zajímat: ![]() Moje Jméno: Honza Datum narození: 12. 4. 2004 Můj Věk: 20 Kraj: Pardubický Stav: Ve vztahu Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní (studuji dále) Jazyky Čeština, Angličtina a něco málo Německy Sexuální Orientace: Bojová Helikoptéra Děti: Zatím žádné Kde bydlím: Ještě v baráku u rodičů ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět:i: Optimista Otevřenost:i: Extrovert Moje Povaha: Komunikativní, Nápomocný, Rozvážný, Pečlivý, Přátelský, Upřímný ![]() Výška: Dlouho jsem se neměřil ale asi kolem 185cm, jsem vyšší jak rodiče takže jsem spokojený ![]() Hmotnost: Kolem 85, musím se sebou něco začít dělat ![]() Postava: Plnoštíhlá i když nevim co si pod tim mám teda představit ![]() Barva Očí: Hnědá Barva Vlasů: V léte světle hnedá, v zimě tmavě hnědá. Nevim co se mnou je. ![]() Brýle: Občas nosím na dálku. Vousy: Nemám a jsem za to rád. ![]() Kouření: Pouze vápno. Alkohol: Příležitostně si dám ale alkoholik fakt nejsem Sex: Furt Závislosti: Seriály, Hry, Hudba ![]() Zájmy: Hasiči, Grafika, Střih, Hraní na kytaru, klavír a samozřejmě na PC Sport: Jízda na kole, Turistika, Florbal, celkově mě baví míčové hry. Literatura: Poslední dobou na čtení celkem se*u ale miluju sci-fi nebo něco nadpřirozeného. Muzika: Mám rád hodně žánrů ale hlavně rap a rock nebo všeljaké remixy. Pár příkladů toho co mě právě baví: FNL Zone Bring me the horizon Bad Omens LEAP Skillet Mac Miller, Lil Peep, Gleb, Bulhar, Patrik Love, Central Gang, Blakkwood, M+.. Zvířata: Mám Křečka (Syrský), jsou mu 4 měsíce a jmenuje se Remy ![]() Moje motto: Při nejhoršim prostě umřu. Životní Cíl: Zahrát si v nějakém filmu xd Co miluju: Rodinu, Miniona, Jídlo, Ma Boiiis. Co nesnáším: Houby, lidi co říkaj, že žampiony nejsou houby. Oblíbené Jídlo: Lasagne, Kebab, to co mamka naháže do pánve a říká tomu večeře <3 Oblíbené Pití: Mlíko, Birrelos, Voda Oblíbený Film: Na hraně zítřka, Machři 1&2 a celkově všechny filmy od Happy Madison Productions, Pacific Rim a spousta dalších.. Oblíbený Seriál: Fůůů no to bude na dlouho. The 100, The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Falling Skies, Sex Education, Z-Nation, To the Lake, Orange is the new black, Love Death and Robots, Papírový Dům, Vychovávat Hope, Průměrňákovy, Punisher, Prison Break, Snowpiercer, Lupin, Futurama, Simpsonovy, Death Note.. Oblíbená barva: Červená, Modrá, Tyrkysová, Černá a Šedá ![]() Lidi, které mám fakt rád <3 Ero No co k tobě napsat, za mě asi člověk, za kterého jsem nejradši, že znám a dost jsi mi sedl. Voláme spolu dost často a je s tebou prdel. Sice jsme se občas uplně nepohodli ale vždycky budeš můj Kamil nurFer Poslední dobou se moc nebavíme a akorát si děláme naschvály, asi sem se choval jak de*il. Mám tě fakt rád, hlavně dřív s tebou byla fakt sranda. Erkox Moc už nehraješ což je škoda ale chápu, že se asi víc věnuješ jiným věcem a motorce ![]() JANCO Člověk, díky kterému jsem mohl poznat většinu z těchto lidí a jsem za to neskutečně rád, i když už nehraješ tak jsi s náma furt v kontaktu čeho si fakt vážím. Měl jsi nejlepší firmu teráků a byly s tebou nejlepší lovy ![]() Minsk I přesto co si o tobě hodně lidí myslí si fakt supr člověk, dá se s tebou supr pokecat, dokážeš člověku pomoct a naslouchat a toho si cením, občas mluvíš fakt howna nebudem si lhát ale je s tebou fakt prdel ![]() Majky Strašnej frajer, s hodně věcma si mi pomohl a mrzí mě, že jsem ti to asi nevynahradil tak jak by sis to představoval. Zkušenej hráč valorantu a řidič kamionu, dá se s tebou dobře pokecat a přeju hodně štěstí do života. Nukaz Neskutečnej pohodář, všechno bereš se srandou snad nikdy jsem se s tebou nemusel hádat, mám tě rád, snad ti ještě hodně dlouho taková pozitivní nálada vydrží. Držím palce IRL. Domi Prostě frajer na druhou, je s tebou fakt sranda i když mě občas se*eš ![]() petrys Největší frajer, vždycky dokážeš zlepšit náladu když dojdeš na tsko, padaj z tebe jen ty nejlepší hlášky ![]() Jertn Občas se navzájem fakt se*eme ale mám tě rád a ty mě asi taky když jsi schopnej mi volat na pěti aplikacích jen proto abych se odmutoval na tsku. Jinak je s tebou sranda seš fakt dobrej rejsr a sem rád, že zase hraješ na SP Kubon Tak kluku ty seš jinej level, hlavně dřív jsme se moc nemuseli ale příjdeš mi čímdál tím víc normálnější a mám tě rád i když se občas pohádáme. Taky skvělý hlášky, ze kterých si můžem dělat prdel ještě hodně dlouho a doufám, že se nám neutopíš. Lidi, za které jsem rád (Honorable Mentions) UnderTaker, PowerCZ, Terka, Arko, Maty, Maxgustin (ne MXG), Tomqe, Minimal, Simino, Nervius, Assir, Skiper, Lukant, PanHaskins, Mars, Jarda_Jarax Fifa, Skylake, UnLucky. Wampos (Na koho bych náhodou zapoměl tak mi můžete napsat, rád vás připíšu) Nadpisy by Já
Upravil/a Shifty dne 17.02.2025 14:18 |
|
|
Jenda51 |
Přidané 03.07.2021 10:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 1097
Založený: 12.02.18
|
Jertn Občas se navzájem fakt se*eme ale mám tě rád a ty mě asi taky když jsi schopnej mi volat na pěti aplikacích jen proto abych se odmutoval na tsku. Jinak je s tebou sranda seš fakt dobrej rejsr a sem rád, že zase hraješ na SP Já tě miluju šifty neboj, ale dal bych ti pěstí vole, protože si to zasloužíš a někdy se přepneš v mozku na nucu, sorry a seš hroznej. Jo a jinak to, co jsi ke mně napsat je fakt hnus a zasloužim si něco lepšího. Snad se jednou pozdravíme v kabince... ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
PowerCZ |
Přidané 03.07.2021 14:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 57
Založený: 01.02.21
|
Zdarec Shifty, Já ti děkuji za označení v "honorable mentions" vizitka se povedla barvy dobře sladěné. Jinak k tobě samotnému jsi pohodář a hlavně jeden z nejvíce aktivních momentálních OA. Stavíš akce které mě osobně se libí, doufám, že toho nenecháš máš skvělou fantazii pro stavění. Ať se daří na SP, a hlavně v tom reálu! ![]() |
|
|
Arko |
Přidané 03.07.2021 16:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 03.10.18
|
Ahoj "někdo" moc tě miluju <3 jsem rád že jsem tě mohl poznat zrovna na sp, díky za vše bráško ![]() |
|
|
petrys |
Přidané 03.07.2021 17:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 392
Založený: 26.02.16
|
Citace
Ahojda Shifty. Tak ještě, aby ze mě padalo něco jinýho. Doufám, že až mě příště potkáš v kabince, tak si o ten podpis už řekneš. Ale né, seš v pohodě frája se kterým se dá dobře pokecat a je s ním sranda. Snad už brzo si zamastíme na SP společně na nějaký ty admin akcičce. Šetři mi už peníze do začátku abych měl, díky dík. GL v životě i na postu. |
|
|
Jarda_Jarax |
Přidané 05.07.2021 17:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 101
Založený: 12.06.13
|
Fajn chalan. Vizitka je parádně zpracovaná a je vidět, že jsi si s tím dal práci. ![]() Jinak díky za označení v Honorable Mentions ![]() |
|
|
Mars |
Přidané 09.07.2021 13:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 32
Založený: 07.09.17
|
Tvá vizitka se mi opravdu moc líbí je vidět že sis dal velkou práci jsi fajn a děláš dobré akce a přeji ti hodně úspěchu jako moderátor Mars ![]() |
|
|
Nukaz |
Přidané 09.07.2021 13:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 98
Založený: 06.07.18
|
Dobja vizitka . Jsi pohodář a dá se s tebou dobře pokecat. Pjostě pohodář. ![]() NAZDAJ |
|
|
PanHaskins |
Přidané 10.07.2021 00:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 144
Založený: 07.08.19
|
Veľmi dobre spracovaná vizitka. Prehľadná a vidno že si sa snažil aj s nadpismi. A tak o tebe. Dosť trpezlivý a ochotný človek. Nemám ti čo vytknúť. A hlavne ďakujem, že si ma dal do vizitky aj keď ťa veľmi často otravujem a niekedy ti aj robím nervy. ![]() To je asi odomňa všetko a nech sa darí aj v živote, aj v rankupovaní na SPčku. ![]() |
|
|
Koldy |
Přidané 11.07.2021 16:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Ahoj, prvni komentar mi byl bohuzel od Bratka smazan a dostal jsem bananek na 5 dni, protoze jsem ti sem nenapsal slohovku...Za to se ti moc omlouvam a chtel bych ti napsat znova to stejne a nez ti to napisu, tak to radsi jeste o par slov natahnu, abych nedostal dalsi bananek. No Shifty...Chtel jsem ti jen rict, ze jsi fajn kluk. |
|
|
Eroo |
Přidané 31.10.2021 21:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 336
Založený: 01.03.20
|
Ahoj Honzo som velmi rad ze si ma napisal ako prveho v tvojom frend liste. Tiez som rad ze sme sa spoznali si MEGA BoReC. Samozrejme GL na superpaře a in ríl lajf.![]() ![]() |
|
|
L1zarb |
Přidané 31.10.2021 22:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 158
Založený: 01.06.18
|
Ahoj Shifty . ![]() Ako vieš tak my máme odhrane toho už veľa. Si strašne v pohode typeček a vizitka ? Vizitka vyzerá dobre no zabudol si ma pripísať ![]() A taktiež by sme mohli už konečne niečo zahrať. ![]() GL v IRL a na SP ![]() Upravil/a L1zarb dne 31.10.2021 22:11 ![]() |
|
|
Jenda51 |
Přidané 01.12.2021 08:55
|
|
Vizitky už nekomentuju, ale zde musím udělat vyjímku, měl jsem tu čest poznat tvé pravé já a musím říct, že jsi opravdu dobrej člověk. Snad už ti daj ti šátečci toho admina, protože seš jeden z mála, co si by si ho zasloužil. S pozdravem B.Jertn ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
Shifty |
Přidané 24.12.2021 23:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 705
Založený: 12.12.19
|
Edit: 24.12.2021 Dovolil jsem si trochu poupravit vizitku. Změněn byl můj server nick, smazal jsem část s "který hotel vlastním" protože je to blbost, přepsal jsem informace u mých zvířat, přidal nějakou tu oblíbenou hudbu, aktualizoval server a web info, odebral Reggieho z oblíbených adminů protože už na postu není, připsal jsem někoho do homies a hlavně změnil oblíbené screeny ze hry. Jinak veselé vánoce všem co tohle čtou a děkuji za odpovědi na vizitce, avšak ke každé z nich se vyjadřovat nebudu. ![]() ![]() |
|
|
Jenda51 |
Přidané 25.12.2021 23:11
|
|
Je mi lito, ze jsi opustil administrátorský tým, byl jsi dobrý oacko, budeš chybět. Přesouvám zpět mezi hráče... ![]() ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
MaTy |
Přidané 10.01.2022 21:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Díky za označení, taky jsem rád, že jsem tě ještě mohl poznat i když na krátkou dobu. V pohodě týpek, vizitka se mi líbí, měj se a užívej života. Čau čau.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
Ragnar_ |
Přidané 12.04.2022 18:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 28.09.14
|
Zdárek, vizitka čitelná, propracovaná. Nikdy bych nevěřil tomu že my dva jsme si dali do řeči. Nakonec jsem poznal že jsi v pohodě. Nevzdávej tu tvojí kariéru streamera. ![]() Jinak užívej života a ingame. ![]() |
|
|
Czech_ |
Přidané 15.05.2022 13:26
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2443
Založený: 02.12.18
|
Tady ty pozice lítají jak disco talíř. Proto i tebe přesouvám mezi administrátory a přeji hodně štěstí. ![]() //Bratek: Disco talíř se vrací zpět do hráčských vizitek. //Czech: Disco talíř se proměnil v bumerang a je zpět v admin vizitkách Upravil/a Czech_ dne 10.11.2022 19:10 |
|
|
Terka |
Přidané 08.03.2023 09:30
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 451
Založený: 12.09.17
|
Přesouvám zpět mezi hráče. Ať se daří |
|
|
Yoistik |
Přidané 26.03.2023 15:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1128
Založený: 21.12.15
|
Přesouvám mezi tým, vítej zpět a doufám že jsi si už vybrat, jestli chceš být součást týmu nebo hráč. //Tak opět přesouvám mezi hráče, konečně jsi si už vybral...toto trvalo Upravil/a Yoistik dne 20.04.2023 13:54 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
5 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasů🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
2 Hlasů😍Líbí se mi vše!