Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Simo
Ondrah98
„Každá akcia je najlepšia“

prohlašuje Simo, jeden ze správců akcí, kolem jejichž úrovně se v poslední době vedla řada debat. Akce a zábavu na serveru probereme ze všech možných úhlů v dnešním rozhovoru.

Simo, vítej u rozhovoru. Když Ti řeknu heslo „nejlepší akce na Superpařbě“, co se Ti vybaví?
Ahoj, ďakujem za privítanie. Kedysi by som povedal, že moje Tug Lajfy ktoré som staval v roku 2015... Ale ono je dosť ťažké hodnotiť čo je najlepšia akcia na SP, pretože pre každého je to najlepšie niečo iné, každého baví niečo iné. Každý hráč má iný vkus a zo 100 odpovedí by si mal možno 20 rovnakých. Preto si dovolím povedať, že máme v celku pestré akcie a každý hráč si príde na to svoje. Istým spôsobom je každá akcia najlepšia ale vždy pre niekoho iného.

Můžeš to vzít subjektivně ze svého pohledu, jaká akce Tě jako hráče bavila nejvíc?
Keď sa na to pozerám tak spätne pred pár rokmi by som povedal, že závody aj keď som jazdiť nevedel. Fascinovalo ma, čo hráči dokážu postaviť respektíve vymyslieť. Hlavne za čias keď som hrával dávnejšie, tak Elda robil podľa mňa úžasné akcie. Postupom času, keď som začal chodiť na viaceré akcie/eventy, som prišiel na to, že viacej sa zabavím pri iných akciách ako sú závody, napríklad také derby, futbal, team dm apod... Takýto typ akcií mi príde zábavnejší aj momentálne. Momentálne ma bavia najviac akcie kde musím s niekym spolupracovať (nejdeš sám za seba). Takže tímové akcie.

Vraťme se k té nabídce akcí, jsou akce na serveru skutečně dostatečně pestré?
Keby sa ma to spýtaš pred pár dňami, tak by som naozaj rozmýšľal, že čo ti odpoviem, pretože si dovolím povedať, že tomu tak nebolo. Teraz si ale trúfnem povedať, že sa to oveľa zlepšilo a sú tie akcie oveľa rôznorodejšie a pestrejšie...
Pred pár dňami bývali zväčša len závody a sem tam sa usporiadalo niečo iné. Ale teraz? Je viac rôznejších akcii, mám pocit, že sa aj menej opakujú a čo asi najpodstatnejšie na SP ako párty serveri, začali bývať akcie aj častejšie.
Však si povedzme kým donedávna bývali viac menej len závody, teraz si môžeš vybrať z viacerých akcii čo sú napr. "Jetpack Race", "Skoč pod vlak", defaultné eventy, závody, otázky, splň úlohu a vyhraj, derby, parkoury, akcie smrti, tuning zrazy atď... Krowky nám teraz ukázal, že sa dá robiť zábava na serveri pre hráčov aj z ničoho. Z úplnej hlúposti dokáže tých hráčov zabaviť.

Proč to bylo donedávna jinak? Co bylo tím impulzem ke změně?
Na túto otázku sa ťažko odpovedá. Napadá ma príliš veľa vecí od demotivácii zo strany hráčov, či už nejaké narážky alebo nízky počet zúčastnených hráčov. Nedostatočnej komunikácii medzi nami členmi AT, cez nejakú lepšiu motiváciu. Aby sme to nerobili preto lebo musíme, ale aby sme to začali robiť aj preto lebo nás to baví robiť. Možno chyba nás SA a vedenia, že sme tomu nejavili nejaký extra záujem. Možno sa mýlim vo všetkom, čo som napísal, ale takto to cítim.
Čo bolo impulzom? Neviem ako pre ostatných, ale pred pár mesiacmi keď mi ponúkli post SA, neváhal som a vzal som to, pretože som chcel spraviť niečo pre hráčov, aby sa zabavili možno viacej, aby mali väčšiu motiváciu chodiť na admin akcie... Prvá vec, čo som spravil, bola, že som prerobil odmeny za akce body, ktoré som po 2 mesiacoch aj tak prerobil do terajšej podoby, čo si môžeš pozrieť. Oproti tomu, čo tam bolo si myslím, že je to veľká zmena a možno aj motivácia pre hráčov sa zúčastniť. Minulý mesiac som premýšľal nad tým ako motivovať aj OA-čka, čo by sa dalo zmeniť, čo by sa dalo vylepšiť. Podal som pár návrhov na nejaké zmeny, pri ktorých ma podporili aj kolegovia. Následne vznikol ďalší topic na webe o tom aké sú (ne)zábavné akcie, čo mi dalo ešte väčšií impulz, že je ten správny čas na zmeny. S niektorými zmenami prišlo aj vedenie, na čom sme sa zhodli, že to môže byť ten správny krok. Zatiaľ to tak vypadá, že aj ból.

Zaráží mě, že jste jako správci akcí nejevili o pestrost akcí nějaký „extra zájem“. Zanedbávali jste svoji práci?
Ťažko sa mi odpovedá, keďže si stále dovolím tvrdiť, že na poste SA som krátko, vlastne som nahradil dlhšie neaktívneho kolegu a druhý kolega na tom poste zjavne toho veľa nespravil, ale z akého dôvodu, to ti ja už povedať neviem. Po mojom nástupe ma celkom pár vecí zarazilo, čo ako funguje, respektíve nefunguje a mal som troška iné predstavy. Tak som hneď zo začiatku premýšľal, čo sa dá zmeniť alebo vylepšiť, aby to bolo pre všetkých lepšie.

Ani ze strany vedení nepřicházely nějaké impulzy o nutnosti zlepšení akcí?
Tak boli nejaké náznaky, či už sme sa o tom bavili alebo im písali rovno do OA pokecu, že niečo nie je tak ako by malo. Ale stále vravím, že je rozdiel ako to daným ľudom položíš. Či im to povieš v kľude a porozprávaš sa s nimi o tom, alebo to tam len „strelíš“ a viac neriešiš. Vždy keď som dostal na nejakého OA sťažnosť, alebo sa nepáčilo niečo mne, tak som si k tomu sadol, napísal som im normálne v čom vidím problém a ako by sa to dalo riešiť. Aj keď to boli niekedy odo mňa dlhšie správy, vždy sme sa dohodli na rozumnom riešení.


„Mine pre mňa nie je dobrý kolega na poste správca akcií“

Z tvých vyjádření mám pocit, že máš vůli situaci měnit k lepšímu. Co se Ti již povedlo změnit a co Tě ještě čeká?
No nie vždy to tak je, niekedy sa viem aj poriadne rozčúliť nad niektorými vecami a poslať ľudí s prepáčením do prdele. Už sa mi stalo, že kvôli nezhodám som sa chcel na všetko vykašlať a pustiť post SA a neriešiť nič ako niektorí. Ale vždy ma prehovorilo pár ľudí, aby som to nerobil. Ako som už spomínal, čo sa mi zatiaľ podarilo zmeniť/upraviť - odmeny za akce body, snažím sa využiť aj niečo ďalšie, čo server ponúka a nebolo to doteraz využívané napríklad aj mesačné odmeny pre hráčov s najviac účasťami na akciách. Je toho veľa, čo by som chcel ešte zmeniť respektíve upraviť, ale nedá sa všetko hneď a hlavne nie bez podpory kolegu alebo vedenia. Ale je tu jedna vec o ktorú sa snažím dlhšie a snažiť sa budem a to je tá, keď nám vedenie vraví, že OA sú naši „otroci“ a že ich máme „j*bať“ keď niečo nefunguje. Tak chcem, aby nám viac dôverovali a dali nám voľnejšiu ruku pri výbere nových OA, pretože momentálne sa pri výbere nie vždy zhodneme. To ma ale celkom mrzí, že máme takto pristrihnuté krídla. Ďalší taký rozpracovaný návrh mám na motiváciu OA. Ešte ma aj celkom mrzí, že nejakú podobnú snahu od kolegu SA nie je vidno, niekedy mám pocit, že robím všetko sám.

Nejsi se svým kolegou Minem spokojený?
Tak predstavoval by som si trochu viac aktívnejšieho kolegu na tomto poste, či už na serveri, kde aj moja aktivita nie je dokonalá alebo aspoň v nejakých návrhoch na vylepšenie/zmenu. Niekoho na koho by som sa mohol viac spoľahnúť. Mine dobre sám vie a veľa krát som sa s ním aj pochytil, že je pre mňa nespoľahlivý človek. Nie som typ človeka, ktorý sa bude stále doprosovať, aby niečo urobil... Aby som ho donekonečna o niečo prosil. To si fakt radšej spravím sám. Potom sem tam ma poprosí nech mu niečo nechám, aby to vypadalo, že aj on niečo robí. Ale to sú úplne nepodstatné veci ktoré nezlepšia organizáciu alebo zábavu, čo by mala byť pre neho priorita.

Uvítal bys na jeho postu někoho jiného?
Úrčite sa momentálne nájde vhodnejší kandidát na tento post ako je on. Nevravím, že ja som stvorený na tento post, aj ja som nahraditeľný a úrčite by sa našiel niekto lepší... Aj keď som dostal odpoveď, že nie. Preto ma z SA pustiť nechceli. Ale to bude tým, že sa snažím niečo robiť, aj keď nie na serveri, tak aspoň mimo server, čo fakt môže sprijemniť to hranie na serveri.

Když už jsme to nakousli, máš nějakou konkrétní představu, koho bys chtěl k ruce na post správce akcí?
Tak predstavu úrčite mám, keby si môžem vybrať, tak by som bral Loadinga, pretože si s ním veľmi dobre rozumiem. Viem, že sa na neho môžem spoľahnúť a taktiež má zaujímavé nápady a je vcelku inovatívny. Verím, že by sa mi s ním dobre spolupracovalo a taktiež by viacej pomohol OA s nejakými vecami na serveri. Ja som skôr taká mentálna podpora pre nich a on by bol dobrá praktická podpora a pomoc.


„Organizátori akcií nevedia, čo chcú...“

K samotným organizátorům akcí, jaká jsou kritéria jejich výběru? Co pomůže, co uškodí, pokud by někdo chtěl být organizátorem akcí?
Na toto ti odpovedať nedokážem, pretože mám pocit, že každý berie ohľad na niečo iné. Mám pocit, že vedenie by občas chcelo naberať „starých skúsených“ na tento post. Nevravím, že je to zlé rozhodnutie, ale v takýchto prípadoch sa bojím toho, že ich to zase prestane baviť a odídu. Čiže si myslím, že to je len chvíľkové a to je podľa mňa zbytočné. Ja napríklad na čo si potrpím je komunikácia. Ako človek komunikuje či vníma, vieš sa s ním dohodnúť na xy veciach. Nepotrebujem človeka, ktorému keď napíšeš, tak ti odpíše o 3 dni... Taký človek je tiež zbytočný. Veľa krát ma prekvapí aj snaha niektorých si robiť vlastné akcie v editoroch, čo mi potom posielajú, to je u mňa tiež veľké plus, že tam proste človek vidí snahu a záujem. Ale na druhej strane nemám rád až tak prejavený záujem, že sa doslova vtierajú. To mi vie liezť na nervy.

Chtějí vlastně noví organizátoři akcí tvořit zábavu nebo tento post berou jako mezistupeň v cestě na post administrátora?
Toto je zaujímavá otázka, pretože väčšinou keď sa spýtaš nových OA, tak ti napíšu, že to chceli vyskúšať. Časom ti povedia, že ich to baví a preto to robia a následne ti povedia, že by boli aj radi, keby z toho posta postúpia vyššie. Áno pár krát sa stane, že niekto postúpi z toho postu vyššie, ale však nie je to pravidlo. Tak ako nedonútiš všetkých členov AT robiť akcie nedonútiš OA robiť niečo iné ako akcie, pokiaľ to sami nechcú. Ale aby som ti pravdu povedal, aj keby teraz napíšem každému OA tvoju otázku, tak by si dostal si zaujímavé odpovede a o týždeň by mohli byť úplne rozdielné.

Jsi nyní se svým týmem spokojený?
Som spokojný zatiaľ s mojimi „otrokmi“, aj keď sa nedá povedať, že sú dokonalý, ale to nie sme nikto, snažia a na niektorých to je vidno. Vedia spolupracovať, vedia normálne komunikovať a vedia si spraviť aj srandu v rámci možností, to sa mi páči. Nemám s nikým nejaký problém. Verím, že ma rešpektujú, aj keď to neberiem tak, že som im nadradený, ale v niektorých veciach ma tak predsa brať musia. A to sa mi momentálne páči, že to tak funguje aj bez zbytočných rečí okolo. Avšak pri SA to je zložité, každý kto aktívnejšie hrá, tak vidí medzi mnou a Minem rozdiel. Nejdem to tu ďalej rozoberať. Ja som mu už pár krát povedal svoje ale myslím si, že márne.

Jsou to skutečně ti praví, kteří dokážou vytvořit na serveru zábavu nebo prostě jen umí napsat /akce?
Ja verím v to, že dokážu tú zábavu vytvoriť, síce to možno niekedy vypadá tak, že to majú len nacvičené, že napíšu /akce zapnú port a tým to hasne. Ale je veľa rôznych faktorov od čoho sa to odvíja. Ja neviem ako sa dané OA cíti. Možno je smutný, ale chce sa zabaviť s hráčmi, tak spraví akciu, aby sa aj on sám odreagoval. Ďalšia vec je to, ako som už spomínal, tak každý vníma zábavu inak. Pre niekoho je zábava jazdiť misie, pre niekoho závody. Niekto sa zabáva pri masívnom derby. A niekto spraví akciu z toho, že kolega pred tým zabudol vypnúť port a hráči sa na tom smejú. Doslova a do písmena vie niekedy akcia o ničom zabaviť najlepšie.

Blížíme se k závěru, myslíš, že je naplněno heslo „partyserver“?
Myslím si, že momentálne môžem s čistým svedomím povedať, že áno. Dovolím si to podložiť tým, že 8.1. do teraz 14.1. bolo dokopy usporiadaných 100 akcií, čo si myslím, že nie je najmenšie číslo a úrčite sa to zlepšilo oproti minulým mesiacom.

Končíme, myslím, optimisticky, máš ještě něco na závěr?
Na záver asi len to ako som už spomínal aj v tom topicu „(Ne)zábavné akce“ - som otvorený všetkým návrhom a pripomienkam na zmeny. Taktiež platí aj to, že ak sa nájdu hráči, ktorý by si stavali akcie v editoroch, tak nemám problém to raz mesačne dávať na SP ako akcie, kde by si ich mohli navzájom hodnotiť.


~oh~
Ragnar_
Ze strany Šima krásně řečeno.
Nebojí se toho, upřímnost být musí.
Ze strany rozhovoru, krásně čitelný, dočetl jsem až do konce, díky za počteníčko, mezitím co jsem u toho papal oběd. Palec nahoru
img.tpx.cz/uploads/viziragg1710082848.gif
Diana
Rozhovor, ako vždy super, výber otázok, forma, k tomu nemám čo povedať, proste ako vždy, excelentný výkon.
Simo je po dlhej dobe admin s charakterom, ktorý sa mi neskutočne zamlúva. Páči sa mi jeho úprimnosť, lebo v súčasnosti, hlavne v celej komunite neprevláda tá úprimnosť a zároveň objektívnosť.. Ja to vidím z toho pohľadu, že je na správnom mieste, ktokoľvek sa dostal na ten post správcu akcií, väčšina správcov spravili pár mega akcií a odišli z AT. Zato pri Simovi vidím nejakú nádej, že akcie naberú nádych, takže mu držím palce.

*Stiahnuté vyjadrenie*

Výborne Simo, páči sa mi tvoj prístup a úprimnosť, presne dôkaz, že aj admin si môže vyjadriť svoj názor na ostatných členov AT a netreba si len zaslepene zastávať a prehliadať chyby ostatných, perfektný rozhovor a dozvedel som sa to, čo som sa dozvedieť pred otvorením rozhovoru chcel.
*Týmto príspevkom som sa nesnažil nikoho uraziť, a preto si nikto nič neberte osobne, ďakujem.
Upravil/a Diana dne 16.01.2022 14:57
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Czech_
Sice se Simem často nesouhlasím v mnoha názorech a jednáních, ale s tím, že by hlavní měli dát víc prostoru pro SA souhlasím. Hlavně co se týká OA jsou dost omezení, však když to bude fungovat, tak ať si klidně dají na OA i Riche, hlavní to moc hrotí v tomto směru a někdy i "pochybný" člověk umí udělat větší zábavu než někdo se čistým suspectem, co jezdí jen mise a ceo, ale jim jde spíše o vizitku serveru, tím že by vzali někoho ne moc korektního, což je pak pro ně problém. Nevidí však to, že špatnou vizitku dělají právě i ty špatné akce.

Co se týká toho co zmínil o Minem, tak je asi blbost, aby něco fungovalo, když si "2 kolegové blízcí" ne úplně rozumí, pokud to spolu mají řídit a nějak to provozovat funkčně, tak si musí věřit a spolehnout se na sebe. Třeba když jsem byl na SZ jsem se na Kacku mohl kdykoliv spolehnout, že prostě to udělá a také, že to bude uděláno kvalitně. O tom také tohle správcovské duo je. Takže si myslím, že by nebylo na škodu se o tom poradit a lépe to zařídit, když je v možnosti "lepší duo". Mine rozhodně není špatný, sám jsem ho měl jako OA a akce umí, jen si myslím, že poslední dobou jeho "akce" trošku klesly, že už nemá prostor se tomu tak věnovat, protože toho má více, ale na postu OA měl kvalitní akce a rozhodně má co OA předat.

Jednou jsem Simovi řekl, že až něco dokáže, tak až pak může říkat, jak dobrý je, protože bez činů nemůžeš o sobě tvrdit, že jsi dobrý. Zatím se mu to daří co se týká nových odměn a účasti na akcích. To bylo teďka také díky vánočním dnům, uvidíme jak si povede nadále.

Co se týká rozhovoru, tak jsem si ho rád přečetl, měl smysl a nějaké určité zaměření. Sice všechny informace jsem již tak nějak věděl, ale i tak se mi tento rozvor líbil, ikdyž Simo nepatří zrovna mezi mé oblíbence, tak se zde vyjadřuje celkem rozumně. Ještě kdyby občas uměl jednat ve větším klidu, tak si myslím, že by se vše řešilo i rychleji. A snad ta úroveň OA se zlepší a uvidíme i originální a kvalitní mapy a ne jen savy z historie. A také nějaké zajímavé a nové megaakce.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
KittyKat
Super rozhovor, tento sa aj omnoho ľahšie čítal.

Možno som hráčom, ktorých sa ako SA snažíš dostať na akcie.

Mňa nikdy nebavili žiadne infernus / cheetah závody po oblohe/pod vodou/ so šialenými rampami.

Občas je možno krása v jednoduchosti a za mňa hvorím, mňa najviac bavia rôzne sprosté/jednoduché alebo inak originálne akcie ako napríklad jetpack race/maraton/skok na lietadlo prípadne pravda/lož. Podľa mňa nie som jediná, ktorej príde zbytočne ísť na skyrace, ktorý skúsení hráči poznajú naspamäť a furt dookola ich vyhrávajú tí istí.

/endrant
Hendy
Rozhovor je kvalitný ako obvykle, má hlavu a pätu, takže nemám čo vytknúť. Páči sa mi Simova pravdovravnosť, ako si nenechá skákať po hlave, povie si svoj názor. Po dlhšej dobe je to správca akcií, ktorý sa snaží skvalitniť akcie. Ešte keby nebol hlavným faktorom pri výbere OA suspect, ale skúsenosti, tak by to bolo lepšie. So Simom snáď vo všetkom súhlasím a takisto súhlasím aj s Richom (áno, dobre čítate, s Richom) v tom, že Mine tam nemá čo robiť ako SA a už vôbec nemá čo robiť v AT. Už len to, ako trestá (napr. kauza s e-mailmi), o ňom niečo vypovedá. A k jeho osobe ako takej sa radšej nevyjadrujem.

Veľa zdaru pri robení ďalších rozhovorov. Hi
Kacka
Rozhovor se da krásně číst. Simo je skvělý kolega, každému pomůže, když je potřeba jako například me ohledně ztrát. Vždy se na nej mužů spolehnout. A jako sa si odvádí úžasnou práci má tolik nápadu co vylepšit. Víc takových rozhovoru.
LoadiNg
Zaujímavý rozhovor, úprimný presne tak, ako by som to od Šima čakal.

Som rád, že je na poste SA práve on, pretože aj za krátku dobu urobil určité zmeny k lepšiemu.

Stými akciami je to pravda, že sú hráči, ktorým sa páči vždy nejaká iná akcia a do nedávna to boli skoro len závody a na ostatné akcie sa tak trošku zabudlo.
Preto sa nemohla očakávať tak veľká účasť na závodoch, pretože nie každého to baví. No v poslednej dobe sú na serveri akcie rôzneho typu a je dosť vidieť, že účasť je o dosť väčšia a každý si prišiel na svoje.

Potešilo ma, že ma Šimo spomenul stým, že by si ma vedel predstaviť ako kolegu na SA,
Keďže si dosť rozumieme a vždy som sa mu snažil nejak pomôcť,
keď potreboval a mohol sa na mňa spoľahnúť.
Pretože jeho kolega moc nejaví záujem a Šimo je skoro na všetko sám,
čo je dosť smutné keďže sú tam dvaja a mali by spolupracovať.
Krowky
Rozhovor na úrovni a kvalitný z oboch strán presne ako som očakával. K obsahu rozhovoru nie je čo dodať, Simo mi dosť pripomína moje jednanie a teda že žiadna servítka pred hubu a ide proste všetko von bez cenzúry takže sa mi to páči.

Čo sa mi ale nepáči sú komentáre niektorých Vás ako tu kopete do Mineho. Ako ok je k téme vyjadriť sa aký je na poste SA to beriem keďže to je súčasť rozhovoru, ale už sa tu zachvíľu začne vyťahovať akýkoľvek jeho krok a to s rozhovorom absolútne nesúvisí takže by ste sa mohli zamyslieť kam to smeruej lebo to tu úplne otočíte a pozornosť od Sima a tohto rozhovoru otočíte úplne inde.
Simo
Tak ako napísal krowky...

Mrzí ma, že sa tu nájde pár jedincov len kvôli tomu aby si koplo do Mineho. Rešpektujem každého názor vyjadriť sa k téme rozhovoru čo je post SA...
Ale zbytočne tu meniť tému a riešiť iné veci. Ako napísal Krowky zbytočne sa odbáča od "témy"..

To, že z môjho pohľadu fláka veci na poste SA neznamená, že je nekvalitný administrátor a nerobí si svoju prácu dobre.
To, že pred časom keď sme na server chodili stále tí istý admini furt dokolečka a snažili sa vám aj tak sprijemniť hranie už zase nikto nevidí.
Na nikoho som tu nechcel byť zlý, všetko čo som tu napísal, vedel odo mňa aj pred tým, lebo som mu to osobne povedal aj viac krát.
Ale to, že vy si tu z neho robíte doslova loptu na kopanie je fakt na zamyslenie.
Ondrah98
To je rychlost, že za pár hodin už některé pasáže nejsou ani aktuální... :D
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Ladislavxd7
Bylo by super kdyby se dělali ještě další rozhovory ale pochybuji o tom že někdo bude mít zájem to dělat Smile
img.tpx.cz/uploads/ezgif-5-4cbecbca55.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18