Informace o serveru
Číst diskuzi
|
$ Vizitka $ •> _R3zan1_P1k0_ <•
|
|
| MoDas |
Přidané 13.06.2022 22:45
|
![]() Příspěvků: 43
Založený: 27.02.22
|
![]() Váš nick na serveru : _R3zan1_P1k0_ Rok registrace na serveru : 2012 Odehrané hodiny na serveru : 1200+ Váš bankovní obnos : Většinou 0$ Můj oblíbený administrátor : Kačka, Fifa, Skylake, TripS, Salazar, Larax, maxim92 Můj nejoblíbenější příkaz serveru : /rad, /drazba Můj nejoblíbenější event serveru : Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů : Street Race Mé oblíbené vozidlo : Sultan Má oblíbená práce na serveru : Mechanik, Dealer a SBS Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 3 Voz. park : Sultan s full Questy |~| Cheetah s Radlicí a Questy |~| Bullet s Radlicí a Questy |~| Buffalo s rampou a Questy |~| Hydra ![]() Váš nick na webu : MoonLight ![]() Jméno : Nikolas Příjmení : Hrazdílek Datum narození : 9.8.2002 Věk : 19 Kontakty : Na mém profilu. Kraj : Vysočina Stav : Zadaný Vzdělání : Vyučen na Automechanika Jazyky : Čeština, Angličtina, Ruština, Arabština ![]() Pohled na svět : Optimista Otevřenost : Extrovert Moje povaha : Aktivní, bavící, klidná, plánující, přátelská ![]() Výška : 189cm Hmotnost : 78 Kg Postava : Štíhlá Barva očí : Hnědozelené Barva vlasů : Přírodní hnědé, obarvené na blond Brýle : Kontaktní čočky. Na těle mám : Hodně Tetování ![]() Kouření : Ano Alkohol : Ne Sex : Jak se chce Závislosti : Auta, kamarádi, superparba.eu. ![]() Zájmy : Programování, Upravování fotek, Výlety autem Hudba : Lil Peep Zvíře : Pes ( Černobílý čistokrevný Husky ) Upravil/a MoDas dne 14.06.2022 12:50 ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀😏 Říkáš si legenda Gangu a máš Cleo.😏
⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀😉 Brečením v Gang chatu si skill nezlepšíš! 😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀🌑 Since 2012 🌑 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀🕯️Old names🕯️: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•• Adahitous •• ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•• [M]aslo •• ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•• Niky •• ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•• [M]oon[L]ight •• ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•• [M]oDas •• ![]() |
|
|
|
| Eroo |
Přidané 14.06.2022 00:03
|
![]() Příspěvků: 337
Založený: 01.03.20
|
Si mega sef som rad ze som si s tebou mohol zapařit
![]() |
|
|
|
| destiny- |
Přidané 14.06.2022 00:07
|
![]() Příspěvků: 1505
Založený: 10.05.16
|
za ukradnute peniaze si si mohol kupit aspon grafika, co ti spravi pekny nadpis |
|
|
|
| Ondrah98 |
Přidané 14.06.2022 16:50
|
![]() Příspěvků: 7500
Založený: 28.10.13
|
Nikolasi Hrazdílku (opět) sis napsal do vizitky celé své jméno, tak se nediv, až si tě někdy vygoogluje a najde stránku o tvých podvodech na bazoši. Tak až se to stane, tak tu nebreč a nemaž si vizitku jak minule. Jsou to veřejně dostupné zdroje a jestli se ti to nelíbí, tak sis to měl rozmyslet dřív.
![]() ![]() |
|
|
|
| kucovnik1 |
Přidané 14.06.2022 17:28
|
![]() Příspěvků: 8
Založený: 18.03.16
|
Diky za radu ohledne chodu CEO kdybych nevedel zas neco vim na koho se obratit
|