Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka REDQOO[edit 23.05.2024]
|
|
| REDQOO |
Pridané 26.06.2023 09:37
|
![]() Príspevkov: 40
Založený: 30.09.19
|
SERVER INFO Váš nick na serveru: [/center]
REDQOO]mK Odehrané hodiny 583h Váš bankovní obnos: 900m a nějaké drobné ![]() Nasbíráno marihuany: Mám tolik že by mi i Snoop Dogg zaviděl Vlastním dům číslo: Jsem bezdomovec ![]() Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: West Side Můj oblíbený administrátor: Shadow, Nosfé Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip (zachránce) ![]() [b]Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):[/b] Parkour Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Race Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Infernus Má oblíbená práce na serveru: Lékař a Řidič kamionu Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 4 VAŠE WEBOVÉ INFORMACE Váš nick na webu: REDQOO Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Asi 20? Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry : Screeny s Widovým plačkem že ma každej aimbot Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nekoukám na ně Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Doporučuji určitě dost videí měli by mít hlavu a patu všechna vložená videa ![]() MOJE OSOBNÍ INFO Jméno: Radim Příjmení: X Datum narození: 5.12.1996 Věk: 27 Kontakty: IG: Rxdyss Discord: redqoo Kraj: Pardubický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost pro moji budoucnost s nimi ![]() Stav Svobodný Zaměstnání : Doplnování v obchodě Vzdělání: Základní, 2x SŠ s vyučením Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Nemám a do budoucna když bude s kým Kde bydlím: V rodinném domě takže spokojenost. S kým bydlím S přáteli Sexuální orientace: Řekl bych že hetero Poznámka: Falešní lidi do mého života nepatří a že jich bylo INFORMACE MOJÍ POVAHY Typologie osobnosti: Přátelský, milý, rád pomáham lidem a převážně své rodině a přátelům, docela obětavý typ. Hlavně ADHD dítě Pohled na svět: Asi optimista Otevřenost: Něco mezi tím takže Ambivert Moje povaha: Aktivní, bezstarostná, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, podporující, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná. INFORMACE O MOJÍ POSTAVĚ Výška: 192 Hmotnost: 92 Postava: Zlatej střed, trošku mohutnější.. Barva očí: Hnědo-zelená Barva vlasů: Bruneťák Brýle Brýle 2,5 a 3 Na těle mám: Bez tetování a jinych parádiček, v budoucnu chci mít asi na narozky třeba. Vousy: Když mám něco málo tak to jde pryč. Fotografie (ukažte se nám): Na IG mě najdete, klidně sledujte. Nemam nutnost se tu ukazovat. ŽÁVISLOSTI Kouření: Přestal jsem po 12 letech Alkohol: s Mírou ale když ten tam není tak dost Sex: To asi neznám ![]() Závislosti: chatování, dobré jídlo, Discord pokec, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, práce, sport, televize/Netflix,Disney apod.... MOJE ZÁJMY A MŮJ DOMOV Zájmy: Chůze s mým psem, bez něj. Prostě aktivita na kondičku apod... Udržovat si nějaké to tempo v noze. Denně na nohou zkrátka. Sport: Fotball, basket, hokej.. Hudba : HipHop, Rap, DnB, EDM, Metal, Heavy Metal, poslouchám vše co má zkrátka váhu a dá se to poslouchat.. Zvíře: Jedině muj Arsty, Sibiřský Husky ![]() MŮJ STYL Můj styl: Vans maniak ![]() Moje motto: Nevedu si žádné Moje webová stránka: Nevlastním Životní cíl: Odcestovat mimo českou republiku třeba Amsterdam :3 Co nesnáším: Falešné lidi v mém životě kteří předstírají přátelství a jak pro ně hodně znamenám. Co miluji: Hraní her s přáteli, svoji rodinu a přátele Oblíbená muzika: Letdown. - Shipwreck [b]Oblíbené jídlo:[/b] Pizza, Kebab, Lasaggne, rajská Oblíbené pití: Cola a Sprite Oblíbený film: Con Air Oblíbená kniha: Nečtu ale když už tak svět World of Warcraft Oblíbené oblečení: Vans, Nike Oblíbená barva: Černá, Červená, Modrá Upravil REDQOO dňa 23.05.2024 11:20 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.