Informace o serveru
Číst diskuzi
|
maxim92 - V!Z!TKA :D
|
|
| maxim92 |
Přidané 16.11.2025 02:41
|
![]() Příspěvků: 63
Založený: 10.12.12
|
-> ÚVOD <- Moje úplně první připojení na server sahá zpátky do prosince 2011. Pamatuju si to jako včera – byla zima, ale SP hřál víc než radiátor u babičky. Na ulicích běhali borci jako RocketLauncherSs (dřív “Nylez”), lofastek, err0rk0, Kapr, Cortez… a já jen koukal, co je to za ligu. Větší aktivita přišla v roce 2012, kdy jsme s Cortezem objevili kouzlo bugování peněz v DM. Tehdy jsme nebyli admini ani legendy… jen dva týpci co se snažili přežít ve světě, kde tě někdo sejme, než stihneš vytáhnout Deagle. A přesně ty prachy mi v prosinci 2012 otevřely dveře ke Caligula Casinu. Můj první “mega majetek”. Můj sen. Můj flex. Hraju dodnes – s pauzama, ale furt. Od roku 2011 až do 2025. A za tu dobu jsem měl tu čest být několikrát součástí admin teamu. Každá etapa byla jiná, ale všechny mě formovaly. SP bejval server. Teď je to rodina. A já jsem hrdý, že jsem její součástí. -> SEVEROVÉ INFORMACE <- Nick na serveru: maxim92 Odehrané hodiny na serveru: +- 3000 Váš bankovní obnos: 500mg Nasbíráno marihuany: 25000 Vlastním dům číslo: Celej VineWood Vlastním hotel číslo: Come A Lote Můj oblíbený administrátor: Loading... Pazz. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /jail Můj nejoblíbenější event serveru: Bridge / Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto Smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah.. ![]() Má oblíbená práce na serveru: Právník. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- ->Webové informace<- Váš nick na webu: maxim92 Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru : 100+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ->OSOBNÍ STRÁNKA<- Jméno: Otakar Příjmení: Ku.... Datum narození: 4.12.2003 Věk: 21 Kontakty: @socio.mp3 Kraj: Středočeský / Královehradecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pár. Stav: Zadaný. Zaměstnání: Zaměstnanec a na vedlejšák OSVČ. Vzdělání: Základní. Jazyky: Čeština a angličtina. Děti: nemám, chci mít. Kde bydlím: V bytě. S kým bydlím: S přítelkyní. Sexuální orientace: Heterák. ->POVAHA<- Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní, nervózní, pečlivá, vůdčí, vypravěčská. ->POSTAVA<- Výška: 180 Hmotnost: 65 Postava: štíhlá Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Potřebuju, nenosím. Na těle mám: Tetování Vousy: Vousy oholené ->ZÁVISLOSTI<- Kouření: Hodně Alkohol: s mírou Sex: yes bby Závislosti: Kratom, ryby, music, přítelkyně a SP. ->ZÁJMY<- Zájmy: Rybaření a hudba. Sport: Box Hudba: RAP Zvíře: Kočky ->STYL<- Moje motto: Běž, věř, dokážeš.. Životní cíl: Nejposlouchanější na spotify v ČR. Co nesnáším: Snitche. Co miluji: Přítelkyni. Oblíbená muzika: Protiva ![]() Oblíbené jídlo: Burger Oblíbené pití: Všechno co má bublinky Oblíbený film: 8. Mile Oblíbené oblečení: SWAG Oblíbená barva: Černá Díky, že jsi dočetl až sem.
S pozdravem, maxim92 – jeden z těch, co tu byli, jsou… a ještě chvíli budou. Organizátor akcí 23.4.2022 - 25.5.2022 Organizátor akcí 2.3.2024 - 30.5.2024 Helper 27.7.2025 - xx.x.xxxx |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Už řešíte Vánoční dárky?
Ano, už je mám nakoupené.
4 HlasůNe.
15 HlasůŘeším to na poslední chvilku.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články