Informácie o serveri
Čítať tému
|
Sweedyho Vizitka
|
|
| DarkSweedy |
Pridané 16.11.2025 06:28
|
![]() Príspevkov: 54
Založený: 15.10.17
|
Úvod Zdravíčko, těžko říct jestli jsi sem zabloudil/a náhodou nebo tě opravdu zajímá vizitka takovýho loupáka jako jsem já Každopádně vítej zde snad tu najdeš co hledáš ![]() Server Info Server Nick: DarkSweedy Hodiny: 1443 Banka: Teď 60mg, mění se podle toho jak mam slinu na kasíno Weed 1000g Vlastním dům číslo: 406 Vlastním hotel číslo: 111 (Angel Pine Motel) Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Člen clique Můj oblíbený administrátor: Kacka, Larex, Shadow, Salazar Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /kill /port /vybratfirmu Můj nejoblíbenější event serveru: Door Dash, Color Dash Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Parkour, Auto Smrti, Tuning Sraz Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Shamal Má oblíbená práce na serveru: Dealer, Yakuza, SBS, Zdravotník Ohodnoťte práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Web Info Váš nick na webu: DarkSweedyVloženo komentářů: 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 52Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: <-- Noční chlastačka v Jizzy rok 2017Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Byl jsem přítomen na serveru při tomto incidentu ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Bohužel na foru skoro nejsem (chci napravit) takže zde bohužel nic nemámPersonal Info Jméno: MilanPříjmení: A*****Datum narození: 26.10.1999Věk: 26Kontakty: Discord : sweedymKraj: PlzeňskýKolik mám kamarádů: Felláků hodně, pravých jen párStav: SvobodnýVzdělání: ZákladníJazyky: Čeština, Slovenčtina, Angličtina, trochu polština a ruštinaDěti: Nemám a nejspíš ani nechciKde Bydlím: V bytěS kým bydlím: Dva chlupatý kočičí neřádi ![]() Sexuální orientaxe: HeteroPoznámka: Jsem pro každou srandu,většinou pohodář co je sám sebou ale umim bejt i dost toxic ![]() Povaha Typ osobnosti: Cholerik/Melancholik (jo přesně tak )Pohled na svět: RealistaOtevřenost: Introvert (umim se otevřít časem)Moje povaha: Bavící, naslouchavá, nervozní, upřímná, chápajícíPostava Výška: 187cmHmotnost: Víc než bych chtěl ![]() Postava: BaculatáBarva očí: ZelenošedáBarva vlasů: HnědáBrýle: Na dálkuNa tělě mám: Nic jsem čistej jak slovo boží ![]() Vousy: Mám jsem zarostlej ![]() Fotografie: Není třeba nechci lidi děsit ![]() Závislosti Kouření: HodněAlkohol: MálokdySex: Mam ho na čůrání (vtip jj)Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: hudba, hry, filmy a seriály, počítače, technikaSport: Hokej <-- Tampa Bay Lightning fan (z gauče )Literatura: NečtuHudba: Rock, hip-hop, hardstyle , frenchcore, popZvíře: 2 kočičkyMůj Styl Moje motto: Co se má stát, to se stane.Web: NemámŽivotní cíl: Bejt svým pánem bez závisloti na systému nebo na ostatníchCo nesnáším: Pomluvy, lidi co hrajou na víc stranCo miluji: Svoje kamarády, hudbu bez který bych nedal ani den, a svoje kočičákyOblíbená muzika: Linkin Park, Avril Lavigne, Lady Gaga, Michael Jackson, Snoop Dogg, Ice Cube, Eminem, Dr.Peacock, SefaOblíbené jídlo: Boloňské špagety, chleba ve váju ![]() Oblíbené pití: Vše co má bublinkyOblíbený film: Jsem spíš na seriály, moje dvě absolutní topky jsou Lost a ChuckOblíbená kniha: Nečtu knihyOblíbené oblečení: Tepláky, mikina, čepice a hotovo ![]() Oblíbená barva: Smaragdově zelená a černáZávěr Jestli jsi to dočetl/a až sem tak máš u mě zlatýho bludišťáka, snad jsi trošku moudřejší teď
![]() Upravil DarkSweedy dňa 19.12.2025 06:37 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kam se chystáte v létě?
Jedu na dovolenou do ciziny
18 HlasovBudu jezdit na výlety po Česku
11 HlasovBudu hrát SuperPařbu
18 HlasovNemám ještě žádné plány
18 Hlasov