Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Hledání Coca-Cola kamionu
|
|
| Kompre |
Přidané 24.11.2025 01:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 148
Založený: 08.12.17
|
![]() Zdravím vás, přátelé. Po roce tu máme opět Vánoce a já jsem si pro vás připravil tradiční hledačku v podobě Hledání Coca-Cola kamionu. Princip této akce je úplně jednoduchý. Celá akce začne v pondělí 1.12. a zakončíme ji v neděli 7.12.. Hledání bude probíhat každý den vždy od 18:00. ČAS JE POUZE ORIENTAČNÍ! V případě změny času hledání budete včas informováni. Prvních 5 hráčů, kterým se podaří kamion najít, získá body do tabulky. 5 bodů za 1.místo 4 body za 2.místo 3 body za 3.místo 2 body za 4.místo 1 bod za 5.místo Kamion se může nacházet kdekoliv na mapě, i na ostrovech. V průběhu hledání mohou přijít indice, které vám pomohou při hledání. ![]() ![]() Je přísně zakázáno radit nebo prodávat informace hráčům o tom, kde se nachází Coca-Cola kamion. Jakékoliv porušení těchto pravidel bude trestáno banem a diskvalifikací z celé této akce. [ ! ] Pokud bude bodování nerozhodné, tzn. budete mít stejný počet bodů jako soupeř, rozhodne počet účastí na akci. TABULKA ![]() 1. místo Zápis do /sinslavy 25.ooo.ooo$ X-MAS 2025 NRG-500 nebo Voodoo 40 Vánočních bodů Ochranka na nemovitost - 30 dní, nebo na dom 120dní Libovolný vánoční zápis na serveru 2. místo 2o.ooo.ooo$ Quest ze Série questů č. 3, 2 nebo 1 35 Vánočních bodů Ochranka na nemovitost - 30 dní, nebo na dom 120dní Zápis na serveru 3. místo 15.ooo.ooo$ Quest ze Série questů č. 2 nebo 1 Ochranka na nemovitost - 30 dní, nebo na dom 120dní 30 Vánočních bodů Zápis na serveru 4. místo 1o.ooo.ooo$ RPG 5000 nábojů, nebo Minigun 500 nábojů 25 Vánočních bodů Zápis na serveru 5.místo 5.oo.ooo$ 20 Vánočních bodů Vánoční výzdoba pro tebou vybranú firmu / gang Zápis na serveru Za AT kompre
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
21 HlasůRád/a bych, ale nemohu
0 HlasůAno, ale jen na dárečky
5 HlasůNe, budu s rodinou
2 HlasůNe, nebaví mě takové akce