Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vianočná výzdoba firiem a gangov
|
|
| Ben_ |
Pridané 04.12.2025 14:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 2544
Založený: 12.08.15
|
![]() Zdravím, najkrajšie sviatky roka sú už za dverami, a aj ja som si pre Vás niečo prichystal. Pre tých starších, určite si niečo podobné pamätáte, niečo podobné sa tu organizovalo pred pár rokmi ale aj minulý rok, a zrejme už z názvu viete vyčítať o čo sa jedná. Od 16.12.2025 sa budú jednoducho zdobiť firmy a gangy na vianočnú tematiku. Aby to zase nemala každá firma, rozhodli sme sa to pridať za menší poplatok a to "základná výzdoba" ktorá obsahuje názov firmy s vianočným textom, vianočný stromček a dárky (5 objektov) poplatok je 5,000,000$. Kto by chcel si to trošku upgradnúť, (max +5objektov = spolu 10obj) 1 objekt = +1,000,000$ Ako som už teda spomenul, výzdoba bude prebiehať od 16.12.2025 a firma bude vyzdobená 3 týždne, teda do 6.1.2026 (do troch kráľov). Registrovať sa môžete od 16.12.2025 dole v komentároch s osnovou ktorú dám nižšie. To či chcete základnú výzdobu alebo si chcete doplatiť tu to písať nemusíte, urobíme to rovno pri zdobení. Osnova: Nick hráča na serveri Názov firmy + jej ID Za Admin Team - Ben |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Už řešíte Vánoční dárky?
Ano, už je mám nakoupené.
5 HlasovNe.
18 HlasovŘeším to na poslední chvilku.
20 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články