Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vánoční RACELIGA
|
|
| Kompre |
Přidané 09.12.2025 00:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 149
Založený: 08.12.17
|
![]() 🎄Zdravím všechny závodnice a závodníky!🎄 Brzy tu máme Vánoce a já jsem si pro vás připravil jednu dobře známou a oblíbenou akci s názvem RACELIGA. ![]() Od 15.12.2025 do 21.12.2025 se můžete těšit na závody všech druhů, které pro vás budou pořádat jak organizátoři akcí, tak i administrátoři. Čekají vás klasické street závody, skyracy a také různé další typy závodů. Bude jich opravdu hodně, takže se máte rozhodně na co těšit! Závody, které se budou počítat do RACELIGY, budou v názvu akce označeny jako "RACELIGA", takže je snadno poznáte. Tyto závody budou probíhat vždy od 16:00 do 22:00. Za umístění v TOP 5 získáte klasickou odměnu v podobě zápisu a peněžní odměny, a k tomu navíc i body do tabulky, která se na konci akce vyhodnotí. TOP 5 nejlepších závodníků si na konci akce odnese krásné odměny. ![]() V průběhu celé akce je zakázáno jakýmkoliv způsobem narušovat nebo kazit závody ostatním hráčům. Pokud k tomu dojde, bude udělen jail. Při opakovaném narušování může dojít až k diskvalifikaci z celé akce. V případě změny nicku je nutné tuto změnu nahlásit – kompre. ![]() 1. místo Zápis do /sinslavy 35.ooo.ooo$ X-MAS Cheetah Libovolné vozidlo (kromě VT) 1x serie quest č. 3, 2 nebo 1 Ochranka na nemovitost - 30 dní, nebo inkaso na dům 120 dní 25 Vánočních bodů 2. místo 3o.ooo.ooo$ Libovolné vozidlo (kromě VT) 1x serie quest č. 3, 2 nebo 1 Ochranka na nemovitost - 15 dní, nebo inkaso na dům 60 dní 20 Vánočních bodů 3. místo 25.ooo.ooo$ Libovolné vozidlo (kromě VT, Infernus) 1x serie quest č. 2 nebo 1 Inkaso na dům 60 dní 15 Vánočních bodů 4. místo 2o.ooo.ooo$ 10 Vánočních bodů Libovolné vozidlo (kromě VT, Infernus, Cheetah, Sandking) RPG 5000 nábojů, nebo Minigun 500 nábojů Inkaso na dům 30 dní 10 Vánočních bodů 5. místo 15.ooo.ooo$ RPG 5000 nábojů, nebo Minigun 500 nábojů 5 Vánočních bodů Za AT - kompre
Upravil/a Kompre dne 12.12.2025 01:38 ![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
24 HlasůRád/a bych, ale nemohu
2 HlasůAno, ale jen na dárečky
7 HlasůNe, budu s rodinou
7 HlasůNe, nebaví mě takové akce