Informace o serveru
Číst diskuzi
|
ODPOČÍVEJTE V POKOJI... FlexKillah & Ha
|
|
| maxim92 |
Přidané 14.01.2026 07:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 76
Založený: 10.12.12
|
![]() 🕯️ IN MEMORIAM🕯️ Hráči, na které nezapomínáme! Dlouhou dobu se mezi adminy i hráči mluvilo o tom, že by si někteří hráči zasloužili trvalou vzpomínku přímo ve hře. Jednoho večera jsem prostě zvedl zadek a pustil se do toho. Momentálně jsou pamětní hrobečky ve finálním vývoji a brzy vám je přímo ve hře představíme. Na tvorbě jsem spolupracoval se svým kolegou a kamarádem Bonym. Zároveň jsme v kontaktu s lidmi, kteří byli zesnulým blízcí, a právě od nich máme některé bližší informace, aby vše bylo co nejvíc autentické a s respektem. FlexKillah († 2017) Zemřel po boji s rakovinou. FlexKillah byl jeden z prvních gangsterů na serveru a výrazně se podílel na tom, jak dnes gangy na SuperPařbě fungují. Společně se svým kamarádem Provocateur založil gang All Cops Are Bastards, který se postupně stal jedním z pilířů gang systému. Pro Bastardy to nebyl jen gang, ale rodina. Jednou Bastard, navždy Bastard! Jeho pamětní místo se bude nacházet v Los Santos, tam, kde měl svou rodinu a gang, který byl jeho srdcovou záležitostí. Han († ) Zemřel při autonehodě. Han byl hráč, který měl na serveru své pevné místo. Z doslechu víme, že měl velmi rád zaměstnání Terorista, kde trávil hodně času a kde ho spousta hráčů poznala. Jeho pamětní místo se bude nacházet právě u tohoto zaměstnání, jako vzpomínka na místo, kde byl ve hře nejvíc sám sebou. Tyto hrobečky nejsou jen objekty na mapě. Jsou připomínkou toho, že za každým nickem je skutečný člověk a že na SuperPařbě si vážíme lidí, kteří jsou naší součástí. [ ! ] Prosíme hráče o respekt při návštěvě těchto míst. Stačí chvilka ticha. To úplně stačí. Čest jejich památce. 🖤 ~ Za admin tým SuperPařby, maxim92.
Organizátor akcí 23.4.2022 - 25.5.2022 Organizátor akcí 2.3.2024 - 30.5.2024 Helper 27.7.2025 - 3.1.2026 Moderátor + OA 3.1.2026 - xx.xx.xxxx |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Máte nějaké předsevzetí?
Ano, chci začít sportovat
1 HlasAno, chci si plnit své cíle a sny
4 HlasůPár jich mám
1 HlasNe, tohle neřeším
8 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.