Informace o serveru
Číst diskuzi
|
charlieho vizitka
|
|
| Bladeshadow |
Přidané 23.01.2026 05:09
|
![]() Příspěvků: 10
Založený: 10.05.23
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Charlie_ Odehrané hodiny na serveru: 293hodin Váš bankovní obnos: 74$ Nasbíráno marihuany: 61 Vlastním dům číslo: nevlastním Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ne Můj oblíbený administrátor: Ben_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /level Můj nejoblíbenější event serveru: Závody Má nejoblíbenější akce od administrátorů: závody Mé oblíbené vozidlo: infernus Má oblíbená práce na serveru: zdravotník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: Bladeshadow Vloženo komentářů: zjistíš sám Vloženo příspěvků ve fóru: 5 asi Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nějaká momentka Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: SuperPařba hráči Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: se někdy dozvíš Datum narození: 26.11.2001 Věk: 24 Kontakty: charlie_pyroo discord Kraj: ustecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: stačí pár Stav: ve vztahu Zaměstnání: Vodafone technik Vzdělání: Střední s maturitou Jazyky: němčina, angličtina Děti: nemám někdy v budoucnu možná Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: s ženou ským asi čaje Sexuální orientace: heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: joj to si sem možná brzo napíšu Pohled na svět: Optimista Otevřenost: introvert Moje povaha: Aktivní, vtipný, romantický, někdy i dominantní Informace o Vaší postavě Výška: 198 Hmotnost: 89 Postava: Hubená, snažím se jíst a furt jsem hubený Barva očí: hnědozelená Barva vlasů: hnědá Brýle: Nenosím vidím dobře. Vousy: Vousy mám a holím se Závislosti Kouření: nekouřím a nikdy jsem to neměl v puse Alkohol: občas když je nějaký sraz (kluby nechodím) Sex: Jak kdy, když jsou chutě Závislosti: Auta, přátele, občas sex Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: ve svém volném čase edituji videa na soc sítě, tvořím loga či bannery, různé spolupráce nutriční drinky občas gym, a bazén Sport: běh, bazén, a v zimě se otužovat Hudba: techno, elektro, hardstyle, rammstein. Zvíře: pes, kočka, andulky Můj styl Moje motto: Když změníš své myšlenky, nezapomeň také změnit svůj svět Co nesnáším: lhaní, a urážení, pomluvy Co miluji: svého mazlíčky a svojí ženu Oblíbená muzika: rammstein Oblíbené jídlo: svíčková Oblíbené pití: klasická čistá pitná voda Oblíbený film: stranger things Oblíbená kniha: darkromance (hunting adeline) Oblíbené oblečení: sako, kravatu, černy džiny Oblíbená barva: černa, bilá, modrá Jsem YouTuber & Streamer
Budu rád, když se podíváš na mé videa, dáš like a připadně i sdílení! A nezapoměn na /ref Charlie_ |
|
|
|
| akronix |
Přidané 23.01.2026 07:55
|
![]() Příspěvků: 70
Založený: 30.01.22
|
Koupíme si Rhiiiiino? |
|
|