Informace o serveru
Číst diskuzi
|
VIZITKA - MIYU
|
|
| Miyu |
Přidané 21.03.2026 23:34
|
![]() Příspěvků: 44
Založený: 10.11.15
|
Spravil som si svoju prvú, úplne primitívnu, nie najobsažnejšiu, trochu rozpadnutú ALE! čitateľnú vizitku (nemám trpezlivosť sa tu hrať s tým 100 ročným editorom). Časom môžem doplniť ďalšiu info a trochu vylepšiť dizajn, zatiaľ takto. Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Miyu Odehrané hodiny na serveru: 398h, 40 min Váš bankovní obnos: okolo $24 400 000 Nasbíráno marihuany: 16 Vlastním dům číslo: Vlastný nemám, som spolubývajúci hráča Tigy v dome 994 Polomino Creek (finally nie som bezďák xD) Vlastním hotel číslo: Žiadny Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žiadny Můj oblíbený administrátor: Nikdy som sa s nimi moc nepoznal, takže mená povedať neviem, ale je ich zopár, s ktorými som už pár vecí riešil, a boli veľmi nápomocní, za čom som im vďačný. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: Nepoznám príkazy moc ale asi najviac používaný príkaz mám /lv xD Můj nejoblíbenější event serveru: Nezúčastňujem sa eventov Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Nezúčastňujem sa akcii Mé oblíbené vozidlo: Asi Sultan alebo Bullet (najlepšie sa mi ovládaju) Má oblíbená práce na serveru: Obľubenú nemám ale dávnejšie keď som tu hral, tak som väčšinu času bol Terrorista v jednej skvelej firme, kde ma bavilo robiť tie atentáty. Webové informace Váš nick na webu: Miyu Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 43 (44 spolu s týmto) Vaše osobní stránka Jméno: Viliam Příjmení: ![]() Datum narození: 29.1.1999 Věk: 27 ![]() Kontakty: DISCORD: paragraph Stav: Slobodný Zaměstnání: Zamestnaný Jazyky: Slovenčina, Čeština, Maďarčina, Angličtina (viac menej) a nejaké minimum zo zabudnutej Nemčiny ktorú som kedysi plynule ovládal ![]() Kde bydlím: V dome Sexuální orientace: ![]() Poznámka: Ak vás niečo konkrétne zaujíma a nie je to tu napísane, kľudne sa pýtajte buď v komentári alebo PM/DC Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Asi celkom melancholic… Pohled na svět: Mix realista a celkom pesimista Otevřenost: Mení sa to podľa toho s kým, kedy a kde. Pri niektorých ľuďoch som viac extrovert, pri ostatných zas dosť uzavretý. Moje povaha: Väčšinou kľudná, milá, nápomocná, obetavá, v istých veciach dosť hanblivá. To že som milý a nápomocný sa mi bohužiaľ ako to už býva často vymstí. Informace o Vaší postavě Výška: 160 + pár cm (ik goblin xD) Hmotnost: Mení sa to medzi 50 a 56 cca Postava: Štíhla Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Veľmi tmavohnedá, na prvý pohľad si ľudia povedia že čierna, ale nie… . a sú dlhé pod prsiaBrýle: Nenosím, zatiaľ nepotrebujem chvála bohu…nepristanú mi vôbec. ![]() Vousy: Neznášam keď mi rastú, vždy si holím. Fotografie: Nerád sa fotím ale možno keď si raz spravím nejakú aktuálnejšiu dobrú, tak doplnim. Závislosti Kouření: Fuj Alkohol: Nepijem alkohol žiadneho druhu Závislosti: Ako to už dnes býva - PC, Internet. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Zaujíma ma veľa vecí ale mám taký problem, že sa dokážem hyperaktívne do niečoho pustiť, ale myslím príliš dopredu (jak ADHD) a nakoniec to nedorobím. Sport: Ešte v roku 640 BC keď som chodil do ZŠ som chodil na tanec a gymnastiku. Dnes už vŕzkam ako stará mašina a ešte som si zaobstaral aj miernu skoliózu Literatura: Čítať viem, ale knihy nezvyknem :/ Hudba: Rôzne od dnešnej doby cez retro po stare klasiky. Tvrdý metal nemusím (aspoň teda spev ak sa to spevom vôbec dá nazvať…, hudba fajn) Zvíře: Máme doma kocúra menom Nino, veľmi ho mám rád. Dlho túžim po psíkovi, dúfam sa k nemu dostanem! Můj styl Moje webová stránka: Doplním Co nesnáším: Zlých ľudi - klamárov a podvodníkov, agresorov, šikanátorov a pod. Co miluji: Oblíbená muzika: Konkrétnu skladbu nemám, ale zo žánrov asi najviac R&B, Soul a Jazz. Oblíbené jídlo: Řízek s hocijakou prílohou Oblíbené pití: Ovocné džúsy okrem jablčného. Oblíbený film: Harry Potter (som Potterhead od kosti) Oblíbené oblečení: Záleží kedy, cez leto nosím obyčajné tričko a kratase. Cez jar/jeseň si dám mikinu a vestu a cez zimu kabát. Zima, jar a jeseň čo najviac cosy nech to je. Overal nenávidim chladné počasie, only 20°C a vyššie ale z hľadiska obliekania sa práve cez jeseň a jar cítim najlepšie – oblečenia akurát. Oblíbená barva: Každá farba je krásna. Vymyslíme novú? xD Upravil/a Miyu dne 22.03.2026 02:25 |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
24 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
10 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
11 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 23

Spravil som si svoju prvú, úplne primitívnu, nie najobsažnejšiu, trochu rozpadnutú ALE! čitateľnú vizitku (nemám trpezlivosť sa tu hrať s tým 100 ročným editorom). Časom môžem doplniť ďalšiu info a trochu vylepšiť dizajn, zatiaľ takto. .gif)

.gif)

a sú dlhé pod prsia