Informácie o serveri
Čítať tému
|
Nongpradu - vizitka
|
|
| totterwanderrer |
Pridané 10.07.2026 03:08
|
![]() Príspevkov: 1
Založený: 02.07.26
|
Váš nick na serveru:Nongpradu Odehrané hodiny na serveru:1,833 Váš bankovní obnos:max 50m nez to vsechno prohraju v kasinu ale vetsinou spis 10 Vlastním dům číslo:13 Vlastním hotel číslo:7 Momentálně jsem šéfem/členem gangu:NE Můj oblíbený administrátor: Salazar,Skylake,Ben,Domes Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /skipquest a /Vskipquest musim to napsat kazdych 10 minut jestli jsem nahodou nedostal novy vskip mam na tom tik,taky si casto zkopiruju /zakaznik a pak to hned bouchnu do chatu ikdyz tam nikdo neni Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):Auto smrti,Dum smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů:boxovaci vyrazko a podobne specialni akce Mé oblíbené vozidlo:Turismo Má oblíbená práce na serveru:Taxi Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):jakoby dobry hodne Věk: 28 Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: jednou za rok dva cca Stav: povznesený Zaměstnání: uchazeč o zaměstnání na úřadu práce Vzdělání: základní,na ucnak jsem chodil ale nedochodil Typologie osobnosti: astrální upír,vysavač energie Pohled na svět: z vysoka Otevřenost: interventní extrovert jak se mi to hodí Moje povaha: závislá na dostatku energie,ctižádostivá,přirozená,ulítlá,zkoumavá,zvědavá,experimentální,sebedestruktivní Výška: 182cm Hmotnost:94kg Postava: kentaur Barva očí:hnědá Barva vlasů:blond Brýle: nosim na dálku do prace ale jinak jsem zvyklej ze jsou věci rozmazaný Vousy: oholené Fotografie (ukažte se nám): radši ne Závislosti Kouření: Ano většinou 20 cigaret denně i víc k tomu marihuana Alkohol: Přestávám Závislosti: asi jo ale neřešim tolik Zájmy: v rekonstrukčním vývoji Sport: nemam rad míčovky ale cviceni ok delam plank a tak cvicim ale nikam nechodim jen ven obcas Literatura (zde uvedete žánr): kačer donald Hudba (zde uvedete žánr): punkrock,dnb,ruzne odvětví electro(spoustu stylů),obcas i nejaky rap nebo miley cyrus Zvíře: Kočka Můj styl Moje motto: mnau ale Moje webová stránka: superparba.eu Životní cíl: zemřít absolutním vyčerpáním a přenést svoje vědomí do vyšší dimenze Co nesnáším: takovy ty spatny veci co nejsou dobry a nelibi se mi Co miluji: kočky Oblíbené jídlo: ovesné vločky,červená řepa,salát mix s majonezou,maso samotne bez prilohy Oblíbené pití: energy drinky,silny kafe,perlivá voda Oblíbený film: Constantine(2005),Utržený ze řetězu,Jedinečný (2001),Ničitel (1997),Jay a mlčenlivý bob vrací úder, Klub sráčů,Never back down,Yes man,RRRrrr!,Gympl,Vejška,Rock podvraťáků,Ong-Bak 1,2,3,The protector(Tony Jaa), Zastav a nepřežiješ,Zabij nebo budeš zabit,Rallye smrti,Deuce bigalow obrej striptér v amstru,Ali-G In Da HouseOblíbená kniha: Beowulf,Eragon Oblíbené oblečení: černé s přaskama,kapsáče Oblíbená barva: modrá |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Ako zvládate tohtoročné letné horúčavy?
Bez problémov
1 HlasChladím sa u vody
5 HlasovTrávim väčšinu času doma
3 HlasovJe to na mňa už moc
11 HlasovTeplo mi nevadí
2 Hlasov