Informácie o serveri
Čítať tému
|
Simusska - Vizitka
|
|
| Simusska |
Pridané 16.03.2012 23:41
|
![]() Príspevkov: 6
Založený: 06.11.11
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Simusska Odehrané hodiny na serveru: asi tak 2 hodiny mala som asi 100, no 2 mesiace som sa neprihlásila na účet, tak sa mi zmazal ![]() Váš bankovní obnos: 0...čakám, kto mi prispeje DDDMůj oblíbený administrátor: Jednoznačne _GiGi_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q Bo potom idem vždy hrať Sims 3 ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Simona Datum narození: 13. 02. 1995 Věk: sladkých 17 ![]() Kontakty: Facebook: Simušška TiAmo Pošteková Azet: mary442 Kraj: Žilinský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Tých skutočných velmi málo... Stav: Užívam si slobodu!!!! ![]() Zaměstnání/škola: študentka na Obchodnej akadémii Jazyky: Slovenčina, English, Deutsh a chcem sa naučiť Espanol a Portugal ![]() Děti: Chcem mať vela detí Teším sa, ako budeme spolu chodiť na nákupy ![]() Kde bydlím: V byte S kým bydlím: Zatial s rodičmi, ešte nemám 18, tak musím bývať zatial u nich ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 173 cm Hmotnost: 57 kg Postava: štíhla Barva očí: modrá Barva vlasů: hnedo-červená Miery: 89 -60 -89 Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: ee, 85% teenagerov fajčí, ja niesom väčšina ![]() Závislosti: Móda, music, PC hry a predovšetkým Nakupovanieeeeeeee!!!!!!!! Trpím shopoholizmom ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Jednoznačne nákupy a míňanie peňazí!!!!!!!!!!!!! ![]() Sport: ee, zdravotné problémy... Literatura: Píšem knihy a básne ![]() Hudba: Hip-hop, dance Zvíře: Mám maltézského psíka Volá sa Yasmeen Santa Mina.FOTO: ![]() Můj styl Moje motto: Nikdy nerob druhým to, čo nechceš, aby robili oni tebe... Životní cíl: Vyštudovať právo a psychológiu, medzitým sa živiť modelingom/fotomodelingom alebo hostesingom a zarobiť vela peňazí, aby som svojím deťom(ktoré ešte nemám ) zabezpečila budúcnosť na úrovni ![]() Co nesnáším: Faloš, pretvárku, ohováranie, namyslenosť, klamstvo a predovšetkým nespravodlivosť!! Oblíbené jídlo: Chicken nuggets s barbacue omáčkou, colou a hranolkami v McDonalds ![]() Oblíbené pití: Latte a Sex on the beach Samozrejme ten drink!!! ![]() Oblíbený film: Milujem predovšetkým horory a filmy: Prekliaty ostrov, Constantine, Paranormal activity, Hostel 3 (zlatučký chalani sú tam ) a naj film je : Fast Five!!! Milujem Brazíliu ![]() Oblíbené oblečení: Všetko obtiahnuté krátke šatečky, top, minisukňa, topánky na opätku,...Oblíbená barva: Ružová je naj ![]() |
|
|
|
| _Sh0ck_ |
Pridané 24.03.2012 14:26
|
![]() Príspevkov: 468
Založený: 27.05.11
|
Hezká vizitka, hráčka také moc pohodová Jen tak dál *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Fugi. |
Pridané 31.05.2012 19:25
|
![]() Príspevkov: 979
Založený: 12.06.11
|
Další pěkná baba na SuperPařbě Jinak pěkná barevná vizitka.
|
|
|
|
| Pro_Ceed |
Pridané 31.05.2012 19:27
|
![]() Príspevkov: 32
Založený: 18.05.12
|
Bože neurobte sa tu.![]() ![]() ![]() Ináč vizitku chválim.
|
|
|
|
| Fugi. |
Pridané 02.06.2012 12:08
|
![]() Príspevkov: 979
Založený: 12.06.11
|
Citácia Pro_Ceed napsal: ![]()
|
|
|
|
| KeepSmilling |
Pridané 02.06.2012 12:16
|
![]() Príspevkov: 1141
Založený: 25.10.11
|
Citácia Pro_Ceed napsal: Trapné..
|
|
|
|
| mathew223 |
Pridané 30.10.2012 19:52
|
![]() Príspevkov: 99
Založený: 26.07.12
|
Super hráčka , pekná vizitka , škoda že tu už nechodiš
|
|
|
|
| Nero |
Pridané 30.03.2013 15:16
|
![]() Príspevkov: 43
Založený: 09.12.12
|
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 11

mala som asi 100, no 2 mesiace som sa neprihlásila na účet, tak sa mi zmazal 

krátke šatečky, top, minisukňa, topánky na opätku,...

Jinak pěkná barevná vizitka.