Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Spam.
As3
i.imgur.com/acd8cHW.png

Ahoj, vítám vás u dalšího rozhovor nyní s hráčem Spam.
Jdeme na to.

Zelený text - As3
Bílý text - Spam.


i.imgur.com/Qh0lgmJ.png



Ahoj Spame, vítám tě u dnešního rozhovoru, jsem rád, že si přijal žádost do rozhovoru a můžeme se na to vrhnout?


Ahoj.
ďakujem za pozvanie a poďme na to.


Řekni hráčům něco o svém realném životě

Volám sa Marek mám 19 rokov,navštevujem 4.ročník gymnázia v Košiciach z čoho vyplýva,že tento rok maturujem a vyberám sa na štúdium na vysokej škole.Medzi moje koníčky patrí najmä stolný futbal,hulenie,spanie a hranie sp. Ludia čo ma poznajú tak určite vedia,že som za každú srandu a popritom som aj velký cholerik.

Po gymnázium se chceš na co napojit? Jinak doufáme, že myslíš hulení cigeret :o, jinak spaní je mým oblíbeným koníčkem taky.

Moje kroky s určitosťou povedú na Ekonomickú Fakultu buď do Brna alebo Prahy.A čo ďalej?To ešte uvidíme ale určite by som sa chcel naďalej zlepšovať v jazyku a potom vycestovať za príležitosťou mimo hranice.A áno jasné , že,myslím hulenie cigariet. ;)

To se nám ulevilo :D Kde a s kým bydlíš?

Bývam v Košiciach,v byte s mamou a niekedy nás príde pozrieť aj Aure. :D

Tudiž si dovedu odvodit, že znáš Aureho osobně, je to tak? Máš nějaké sourozence nebo zvíře?

Nie Aureho nepoznám bohužial osobne ale s pár hráčmi som sa aj osobne stretol ako napríklad RoNy alebo Mio. Nie súrodencov nemám,som rozmaznaný jedináčik a keďže mám alergiu na chlpy tak nemám ani zviera. :D

Ahá, tak to jsem se mýlil :D Myslím, že tě nebudu už vydírat z realného života a jdem na virtuální život? o kterém nám řekneš více? jazyk

Myslím,že z virtuálneho toho bude ovela viac na povedanie,tak poďme na to.


i.imgur.com/7rWHr2q.png


Dobrá tedy. Jak probíhálo tvoje první připojení na SP a kdy to bylo?

Tak moje úplne prvé pripojenie na server bolo asi v roku 2010,keď som dostal nápad,že či nemôže byť na GTA aj multiplayer.Hneď som našiel clienta začal hladať české servery na internete a našiel som superparbu.Prvý krát som sa pripojil na nicku Heyko a hra ma velmi nebavila keďže na serveri ma zastavovali policajti a pokutovali a ja som mal svoj stav účtu -20000$ :D Prestal som to hrať a dať tomu druhú šancu som sa rozhodol až niekedy cez letné prázdniny v roku 2011.

Pěkné záčátky teda, je vidět, že je už z tebe legenda, protože máš určitě více zkušeností než pár nováčků, všiml jsem si, že máš jen něco kolem 809h, nehrál si aktivně nebo si dostal ban?

Tak moje správanie kedysi na serveri nebolo také ako by malo a mal som od toho roku asi 3 alebo 4 pbany.Posledný unban som dostal dostal niekedy v máji roku 2016. Dokopy mám možno na SP nahratých 4-5k hodín.

Tak ale dle mého tvoje chování je momentálně na dobré úrovni a si fajn člověk. Ted' přejdeme k otázce, kterou budeš milovat. Co ty a gangy?

Nebudem sa tajiť tým,že keby gangy na superparbe neboli,tak ju možno prestanem hrať už v tom roku 2012.Odkedy som sa dostal do prvého gangu na SP,tak som sa im venoval.Jasné mal som aj obdobia kedy som mal firmy a staral sa o ne, ale stále to bolo sprevádzané gang systémom.

Věřím ti, jak se jmenoval tvůj první gang?

Bol to gang MeGusta vedený Drátkom a Faestosom.Pamätám si ako som bol v gangu a oni išli GRko 3v3 o 100KK. Nikto iný z gangu vtedy nebol online a oni ma zavolali do toho závodu buffalo.Vtedy som to ten závod išiel prvý krát a vďaka ich šikovnosti som to aj vyhral.Odvtedy som začal trénovať závody a zdokonalovať sa v tom.Gang sa rozpadol a ja som vtedy išiel za Fugiho bratom Kubajzom do Green street family,kde si ma všimol [GPH]thc a presvedčil nás aby sa gangy spojili.Ja som sa teda stal súčasťou Gangu Pišty Hufnágla a tam som začal aktívne jazdiť v tej dobe s thc,Andym,Dangerom,Kubajzom.

No, zajímavá historie, momentálně vlastníte s Aurem gang YRN* pokud se nepletu, si spokojen s tím gangem?

Jasné s Aurem sme už pár gangov v minulosti vlastnili a vždy je sranda.S gangom som spokojný rozbiehame zatial celkom super kolektív a na územiach vlastníme celé Las vegas a San Francisco. Avšak gang systém pomaly vymiera.Starí hráči odchádzaju a tí nový o to nemajú záujem keďže z gangov majú nočné mory keďže spraviť 200 gbodov len za zakladanie dragu sf je nočná mora.Dúfam,že s novým RZE príde aj nejaká zmena oživenie aby medzi sebou tie gangy mali motiváciu súperiť a nemuseli nahrabávať už teraz nepodstatný rešpekt keďže EFG odišlo a SR tak nemá zdravého konkurenta v boji o RS.

Už si další člověk, s kterým plně souhlasím, gang systém umírá, ikdyž že to říkám zrovna já :D :D, budem doufam, že se to nějak vydaří. Máš nějaké plány do budoucna na SP popřípadě nastoupit do admin teamu?

Nie takéto ambície nemám a ani som nikdy nemal.Jednak na to nemám čas a keď už si ho nájdem tak sa venujem naplno gangu. :D

Takže, ty se vlastně na SP jen věnuješ gangům a to je asi vše co na ní momentálně děláš že? Nebojíš se, že tě to omrzí?

No dá sa povedať,že len gangom.Vždycky ma to po nejakom čase na chvílu prejde,tak si dám pauzu ale vždy sa rád vrátim si zajazdiť GRka :D

Dobře, položím ti poslední otázku dnešního rozhovoru, jaký je tvůj názor na dnešní SuperPařbu

Dnešná SP je už bohužial iná ako kedysi.Na jednej strane je super,že Atomas takto zlepšil superparbu,že pridal firmy,rôzne novinky atď ale na druhej strane zanedbal gsystém.Už pár rokov je prakticky rovnaký jediné čo sa zmenilo sú dodávky a,že v tabulke nieje napísaný respekt ale rank :D Na superparbu chodia stále nový hráči,ktorý zarábajú avšak po čase ich to prestane baviť tak s tým prestanú alebo sa posunú ďalej na post administrátora.Avšak my starší hráči ktorých baví ten gsystém sú tu dlhšiu dobu a baví ich jedine gsystém tak sú väčšinou adminmi odsudzovaní a posielaný do banlistu.Superparba ale má stále svoje čaro.Stále sa tam vieš dobre zabaviť či už kecaním s ostatnými hráčmi s ktorými hraješ už dlhšiu dobu alebo samotným gsystémom.

Děkuji, přejdeme na Co bys radši.

i.imgur.com/s0J9Ygc.png

Real life / Virtual Life
Jednoznačně Real life. :D

Gang / Firma
Gang

Škola / SP
Škola

ATomas / Fifa
Fifa

As3 / As3
/

Pizza / Kebab
Pizza


Tak teda děkuji, si už jako Pink, si mě urazil Sad
Díky, za krátký rozhovor, pokud chceš něco sdělit hráčům, zde máš přiléžitost.


Hráčom by som rád odkázal aby túto hru neprežívali moc zásadne a aby nám pomohli gang systém obnoviť a začali sa zaujímať o gangy.

Děkuji, za tvojí účast.

* YRN = young rich niggaz


To je pro dnešní rozhovor vše, děkuji za dočtení až sem.
Přeji hezký zbytek dne.


-

i.imgur.com/S34Et2a.png
Spam_
ďakujem za pozvanie a prajem ti ešte vela spravených rozhovorov Peckaaaa
zoubkovavilaOLD
Spam takovy asocial si :D pekny rozhovor
Nosferatu
Zdravím,
musím pochválit rozhovor, opravdu se to pěkně četlo.
První dojem ? Byl takový, že spam, to zase bude takové rozdivočené a nic z toho.
Ale po přečtení jsem zjistil, že se pletu a opravdu to bylo super.
Jak otázky, tak odpovědě a celkový dojem z rozhovoru byl skvělý.
Co se gang systému týče ? Ten umírá už 5 let a stále žije, takže je to v pohodě. :D
Další věc, proč se gang systém zanedbával ? Ono jde spíš o požadavky hráčů a drtivá většina hráčů je právě na straně firem a podobně, takže ačkoliv nechtěně se to nějakým způsobem muselo přizpůsobit.
V dnešní době dostat nováčky do gang systému je těžké neříkám že ne, tak jak psal spam získávat body na dragu ? To je o nervy a hlavně málo kdo to s tebou jde, protože to je prostě o ničem.
A Spame ? K tomu dostávání gangsterů do banlistu ? Tak bych to opravdu neřekl.
Sám si uznal, že tvé chování kdysi bylo na blbé úrovni což víme oba.
A právě tímhle se gangsteři dostávají do banlistu.
Kdyby byly gangsteři v gangu a podobně, tak je vše ok, jenomže oni své gangsterské povahy převádí i do běžné hry a snaží se tak provokovat administrátory. Potom bohužel není divu, že si administrátoři na tuhle skupinu lidí udělali svůj obrázek.
Každopádně to nejsou všichni. Osobně znám hromadu lidí co působí v gang systému a i když jsem byl v AT, tak s mnoho z nich jsem měl vztahy na dobré úrovni. Záleží taky jak se k tomu ty strany postaví. Pokud si jedna strana myslí že ta druhá je samý vůl, tak to fungovat nebude to je celá věda.
Co se týče zlepšení gang systému ?
Tak k tomu přece můžete přispět i vy.
Stačí, když něco vymyslíte, navrhnete, prodebatujete a pokud to opravdu bude mít ten význam a jiskru, tak věřím, že i s tím ATomasem se dá domluvit.
Tak ať se vám daří.
A každopádně další takové rozhovory. Smile
destiny-
dalsi sef :D k spamovi: prajem ti vela stastia zo skolou nak ti vyjdu tvoje sny :D
a k rozhovoru: je to krajsie ako pred tym čo chvalim a pokračuj v tom :D
As3
Děkuji vám všem pánové.
aure
brutalny rozhovor lepsie rozhovor uz je s nim asi iba na teamspeaku a osobne chalosi
hoci mi obcasne vyskoci na mamu aj ja na jeho tak ho velmi uznavam a tento hrac je velky frajer a ma na to volakam velmi daleok dotiahnut mimochodom je to aj jeden z najvacsich vasnikov karetnich her v kasinach
Velky Palec nahoru za prima rozhovor s prima hracem Omg
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19