Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Robím avatary
_Rutim_
1) Jaký nick chcete do avataru
2) čo tam chcete
3) Farby
4)Velkosť
Matthew
nejaká tvorba ?
_Faster_
prave zacina, takze zatal ma len to co ma on v avatari.
Move
1) Jaký nick chcete do avataru : MovemenT
2) čo tam chcete nejaky auta treba nebo postavy z gta
3) Farby zelena tryskova
4)Velkosť nezalezi

Diky moc Smile
_Faster_
urobim rutim aj pre mna ak budes mat cas pls. nick vies ale pre istotu napisem: _The[Fast]eR_ ak ti je to velmi dlhe moze to byt tak ako mam teraz: The[Fast]eR. Farby take ako mam, pozadie cierne, okolo pisma biela a cierna (tiez ako mam, pismo moze byt rovnake ako mam, vlemi sa mi paci), farba: tykysova (ako mam) a v pozadi nech je nissan gtr (cierna/strieborny, ak najdes aj ine farby a bude to peckove, moze byt). A ak sa tam bude hodit moze byt malim ako ma Move, ze Profesional Fighter Elite, ale ak sa to tam hodit nebude, alebo to nevojde nemusis.
_Rutim_
img.tpx.cz/uploads/MOVEMENT%202.jpg alebo img.tpx.cz/uploads/MOVEMENT 3.jpg
_Faster_
Aj mne urob pls. Inak toto je pekne.
Wanty
to jsou avatary jo? nebo spíš Fondatary? , no..Jak koukám na Movementovo avatar co si mi udělal,tak tam vidím originál obrázek(žádnej ořez) , jenom přidaný text..to je vše..
_Rutim_
som nováčik
djshock
Citace
_Neophyte_ napsal:

to jsou avatary jo? nebo spíš Fondatary? , no..Jak koukám na Movementovo avatar co si mi udělal,tak tam vidím originál obrázek(žádnej ořez) , jenom přidaný text..to je vše..

hlavně ,že ty si byl ze začátku ten nejlepší a dělal je ve velikosti 150x150
Wanty
Citace
_Rutim_ napsal:

som nováčik

jj,jasně,to není žádný kritika,jen rada Smile
Wanty
Citace
djshock napsal:

Citace
_Neophyte_ napsal:

hlavně ,že ty si byl ze začátku ten nejlepší a dělal je ve velikosti 150x150

no,já abych ti pravdu řekl jsem ve photoshopu dělal asi 2 měsíce než jsem se to naučil..Já nechápu ty lidi který si myslej že když stáhnou photoshop a hned budou " Mistři Světa v dělání avatarů " , srry za OT.
svet51
1) Jaký nick chcete do avataru : svet51
2) čo tam chcete: vianocnu ciapku na nejake pismeno/cislo
3) Farby: Zelena
4)Velkosť: to je jedno
RSpire
Citace
_Neophyte_ napsal:

Sorry ale ja zasa napríklad na tvojích vidím
-orezaný nejaký objekt, niekde nekvalitne orezaný
-pridaný text
-nejaký brush, ktorý je ale odseknutý a na tom priehladnom pozadí je to naozaj divné
DoMiNo
Zdravim,na to že jsi začátečník tak tvoje tvorba se mi velmi líbí.
Ty avatary zkus dělat s průhledným pozadím.Ta bílá tam moc nesedí.Jinak ti přeji hodně štěstí,určitě se do toho dostaneš a budeš se moc řadit k profíkum,jenom to chce trpělivost. Smile
Sano
Domino aký odborník :D
Upravil/a Sano dne 15.12.2012 20:51
Wanty
Citace
RSpire napsal:

Citace
_Neophyte_ napsal:

Sorry ale ja zasa napríklad na tvojích vidím
-orezaný nejaký objekt, niekde nekvalitne orezaný
-pridaný text
-nejaký brush, ktorý je ale odseknutý a na tom priehladnom pozadí je to naozaj divné

no,jasně vím,tobě nemůžu nic vičíst protože jsi dobrý grafik ale každý má jiný styl,já mám jiný styl ty máš jiný styl..Takže si můžeš myslet co chceš,a co nechceš,je mi to tak trošku víš kde? Smile , já mu jen chtěl naznačit ať když si stáhne Photoshop tak ať hned nezakládá topic že dělá avatary,ať se podívá na nějaké turoriály a naučím se stím..to je vše,vím že jednou zněj bude taky dobrý grafik,tomu věřím..a Srry za OT,ale odepsat jsem musel.
Move
Dik Rutime
_Rutim_
img.tpx.cz/uploads/Svet%2051.png SVET 51 máš to tu
Upravil/a _Rutim_ dne 18.12.2012 15:10
SKNxRaptoRx
Citace
_Rutim_ napsal:

img.tpx.cz/uploads/Svet%2051.png SVET 51 máš to tu

Uznávam začiatočníkov ale toto ? :/ nedávaj fotny na pozadie dávaj ich na nový Layer a nakoniec pozadie vymaž.. toto ako sorry ale otras :D

Keď chceš..
Nick: SKNxRaptoRx
Obrázek: Draven (z League of Legends)
Farby: ff6600 a niečo ktomu pridané nech to ladí
Velkosť: AVATAR (150x150)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace