Informácie o serveri
Čítať tému
|
Flamíkova vizitka :O :O
|
|
| Flameros |
Pridané 03.01.2013 14:31
|
![]() Príspevkov: 42
Založený: 18.06.12
|
INFO Váš nick na serveru: Flameros Odehrané hodiny na serveru: 400 hodin přibližně ![]() Váš bankovní obnos: držím se kolem 20 mil Nasbíráno marihuany: asi tak 200 Vlastním dům číslo: ------------ Vlastním hotel číslo: ------------ Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ------------ Můj oblíbený administrátor: Xena,Fugi je jich víc .... Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill :O Můj nejoblíbenější event serveru: nedokážu odpovědět ale asi /dm mrakodrap ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec,auto a let smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák a Chlupatej ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1/2 Vaše webové informace Váš nick na webu: Flameros Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 3 :O Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 36 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Vůbec netušíím ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Takové to uvítací je pěkný ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=29562 ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Vladimír Příjmení: Zapletal Datum narození: 23.2.1998 Věk: 14 Kontakty: Skype:ladaflamik SP:Flameros Kraj: Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Asi 20 Stav: Svobodný/á, Zaměstnání : Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina(trochu),němčina(trochu). Děti : chci mít. Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):NEDĚLEJTE BORDEL NA SP Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik, flegmatik, jiná. Pohled na svět: Optimista. Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, plánující, pořádná, pozitivní, přátelská, , přirozená, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá, vypravěčská Informace o Vaší postavě Výška: 160 cm Hmotnost: 60 Kg Postava: Klasický pivní bachor ![]() Barva očí: Azurově modrá Barva vlasů: Tmavší blond Brýle: nosím stále Na těle mám: Chlup Vousy: když mám tak sundám, Fotografie (ukažte se nám): až mě někdo dokáže vyfotit tak přidám Závislosti Kouření:Nekuřák Alkohol: s Mírou (Mirkem )Sex: Panic je nanic :/ Závislosti: internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Hraní počítačových i společenských her, Brozdat po internetu atd... Sport: Floorball, Volleyball, Cyklistika Literatura (zde uvedete žánr): Fantasy Hudba (zde uvedete žánr): Rock,Metal a všechno dobré ![]() Zvíře: Pes, Kočka, Můj styl Moje motto: Hovada co vymejšlí si, ať serou třeba vedle mísi Moje webová stránka: --------------------- Životní cíl: Poznat jaký je můj životní cíl Co nesnáším: ŠKOLU!!! Co miluji: Teplo domova ![]() Oblíbená muzika: Kapely:Kabát,Sabaton,Harlej je jich hafo.... Oblíbené jídlo: Smažák Oblíbené pití: Cola Oblíbený film: Princ a Pruďas ![]() Oblíbená kniha: Eragon Oblíbené oblečení: Džíny a mikina s kapucí Oblíbená barva: Modrá |
|
|
|
| DangerRMV |
Pridané 09.10.2019 19:44
|
![]() Príspevkov: 1618
Založený: 01.04.11
|
Čau FLAMEROS! Vizitka je taková obyčejná, nic moc po pravdě. I ty barvy nesedí a celkově to působí špatný dojem. Jinak hráč si na pohodu a doufám, že budeš stále takový jako tenkrát. Ať se daří Flami. A si už nehraješ, že? Nebo co je stebou, kdyžtak se ozvi do SZ, byl si fakt kvalitní hráč a škoda tě... Tak někdy se ukaž |
|
|
|
| Smexy |
Pridané 10.10.2019 07:50
|
![]() Príspevkov: 276
Založený: 27.02.17
|
Čau jako hráče tě neznám, z toho co jsi napsal jsem se moc nedozvěděl maximálně to že neumíš počítat a nebo nevíš kolik ti je protože jestli jsi se narodil v roce 1998 tak ti Logicky nemůže být 14 ale nýbrž kolem 21.. Co dále barevné zpracované super je tam dost barev tak že se to čte docela v pohodě.. Jinak gl do života a i na SP |
|
|
|
| RockeR |
Pridané 10.10.2019 09:37
|
![]() Príspevkov: 377
Založený: 17.07.12
|
Citácia Smexy napsal: Přidáno a naposledný upraveno 03.01.2013 - matika problém není
|
|
|
|
| Smexy |
Pridané 10.10.2019 12:48
|
![]() Príspevkov: 276
Založený: 27.02.17
|
Moje chyba, tím pádem se omlouvám
|