Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Dominusus - vizitka (nová)
|
|
| Dominusus |
Přidané 03.02.2013 17:44
|
![]() Příspěvků: 326
Založený: 26.10.12
|
Vaše serverové informace : Váš nick na serveru: Dominusus Odehrané hodiny na serveru: Už to bude 200 Váš bankovní obnos: Jenom 3.000.000$ utrácel jsem za kámoše Nasbíráno marihuany: 1000g Vlastním dům číslo: Není potřeba... Vlastním hotel číslo: Na co ? ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Grove Můj oblíbený administrátor: Tr1xmy,jatkar,Xena,geroid,Kapo,spt,rocketlauncherss Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port , /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): DM = Sawn Off Závod = HotringB Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti,tuning sraz, vyřazovák Mé oblíbené vozidlo: Bullet, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Novinář,voják,taxikář,mechanik,právník,dealer,řidič kamionu Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace : Váš nick na webu: Dominusus Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): cca 10 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): kolem 110 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: http://youtube.com/watch?v=JET1W_Q4jx8 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Návrhy na vylepšení serveru, Stížnosti na adminy, chyby na serveru Reálné země 8.1 Vaše osobní stránka : Jméno: Dominik Příjmení: Schmidt Datum narození: 5.12.1998 Věk: 14 Kontakty: Na skypu asi přes 100 Kraj : Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Jen 1. pravého Stav : Svobodný, holky pište na 732874722 Zaměstnání : Student Vzdělání : Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti : V budoucnosti ANO ![]() Kde bydlím : V bytě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Problém je v tom, že mě zrovna teď nic nenapadá ![]() Informace vaší povahy : Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha : Zábavná,aktivní,líná,vzteklá, pěkná ![]() Informace o vaší postavě : Výška: 160 -- Hmotnost: 65 - 67kg Postava: Silnější Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Jen v létě sluneční Na těle mám: Pihy,kůži,pupík Vousy: Ve 14 ? ![]() Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti : Kouření: Nekouřím ani nebudu... Alkohol : Fůůůůůůůůj kdo to svinstvo vymyslel ? Jen to škodí zdraví Sex: Je mi 14 ale chtěl bych xDZávislosti: Kamarádi,PC,Chat Vaše zájmy a co máte doma : Zájmy: PC,kamarádi,volejbal ve škole Sport: volejbal, (minule florbal) Literatura (zde uvedete žánr): Nezajímá mě Hudba (zde uvedete žánr): Různé remixy Zvíře: Pes,křeček,morče Můj styl : Moje motto: Dobrá Moje webová stránka: Není potřeba Životní cíl: Zvládnout školu + maturita a jít na výšku... Co nesnáším: Žampióny,houby,nevychované děti,opilé lidi Co miluji: Když zvítězím Oblíbená muzika: LoL remix Oblíbené jídlo: Kuřecí řízek + bramborový salát Oblíbené pití: Ochucená minerálka (nejlépe jahodová) Oblíbený film: Drž hubu ![]() Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Stejné barvy (nejlíp) Oblíbená barva: Červená,černá Upravil/a Dominusus dne 08.02.2013 12:58 |
|
|
|
| Rado |
Přidané 03.02.2013 18:12
|
![]() Příspěvků: 828
Založený: 23.06.11
|
Pekná ale ešte viac farieb by to chcelo
|
|
|
|
| Dominusus |
Přidané 03.02.2013 18:23
|
![]() Příspěvků: 326
Založený: 26.10.12
|
Mě to stačí takhle, aspoň že je to přehledné... předtím to přehledné vůbec nebylo |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.