Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

~Zimbah~
Zimbabwe
Jinak udělal jsem si novou vizitku,protože mi byla smazaná..

Začátky na SuperPařbě a celé moje působení na serveru

Takže jak to začalo? Někdy před letními prázdninami jsem se v roce 2011 asi v květnu připojil na server pod nickem Zimbabwe.Na server mě dostali kámoši ze školy.Hned na první server jsme narazili na SP.Každý den jsme volali na skypu a dělali kraviny.Nejdřív jsme jen jezdili v autech a zabíjeli ostatní.Vůbec jsme nevěděli co tento server vůbec obnáší,ale pak jsme přišli na zaměstnání Dealer a pěstovali jsme.Vždycky jsme vypěstovali 100 g a více a šli jsme obchodovat. Vždy jsme si sehnali nějaký pěkný čtyřdveřový černý auto,sehnali jsme kvéry a šli jsme obchodovat.Takhle nějak to pokračovalo další měsíc až kamarády to přestalo bavit a skončili se SP. V tu dobu se spustil gang systém,vůbec jsem nevěděl co mám dělat,tak jsem se koukl,kdo je kde šéf a poptal jsem se,kde by mě vzali.Pamatuju se,že mezi první gangy co byly založeny patřil i Pirates gang,který založil hráč Thall a ten mě přijal. Většinou jsme si jezdili pro bonus,kdo si pamatuje ? :D a zabíjeli ostatní,nemělo to tam hlavu a patu.Už ani nevim,jak jsem tam byl dlouho,ale nějak jsem v tu dobu na gangy nemyslel,ale většinou jsem obchodoval,v tu dobu se dalo lehce na ulici najít parkovatelné auto a mezi nejdražší patřilo cheetah a sultan i elegy. Mým cílem bylo nahrát 50 h na dům a nějak sehnat peníze na 1. auto. Vůbec jsem si nevěděl rady,jak vydělat..pořád mi to vrtalo hlavou a neustále jsem se divil,kde berou ostatní tolik prachů.Hledal jsem na ostrově nejlevnější dům,bydlel tam dříve i Shakal v takové pěkné vilce.Úplně si pamatuju,jak jsem mu napsal PM "prosimtě jak si mám vydělat?" on mi řekl,že mu mám vypěstovat nějaký kilo trávy a zaplatí mi 20 mg,já jsem si řekl,že to je výborná suma za tak málo práce,tak jsem začal pšstovat,ale strašně mě to nudilo,tak jsem se na to vykašlal :D:D. Až potom jsem našel cheetah,byl jsem nesmírně rád a prodal jsem ho hráčí Little_Rock a sehnal jsem si cash na dům.

Dům stál nějak 12 000 000,tak jsem ho koupil a hned poté jsem si koupil své první auto Uranus.Byl jsem moc rád,že mi to tak vyšlo. Poté hráč Armani_SVK a Husty rozjeli gang Best Videos ani nevim,jak jsem se tam dostal,ale hodně jsme se zkamarádili..Měli jsme gang sídlo hned vedle ACAB,pamatuju se,jak jsme se vždycky dohodli,že se nebudem zabíjet,ale stejně z toho vždy sešlo a hned jsme po sobě vyjeli :D:D. Zas nevím,proč gang padnul,ale prostě se zrušil.. o nedlouho pozdějí ty stejní hráči Armani a Husty založili známý gang Podsvětí CZ/SK.V gangu byly lidi jako byl-Nigel,Steak,Husty,Armani,Snoopko,Herakles_SVK,Spanky,Drakon a dál nevím..prostě to byla vybraná společnost..gangu stoupal respekt,protože jsme dobře ovládali GW a často jsme vyhrávali.Respekt byl nějak 15 k a před námi byl jen gang BSG,který měl něco okolo 20 k respektu,už si nepamatuju jestli jsme je předběhli,ale Armani musel z gangu jít pryč,protože bugoval peníze a v gangu bylo něco kolem 3 mld,výplaty byly 4 mg na 24 minut,supeer to bylo... :D Ani nevim jak,ale velení se dostalo ke mně,ale já na mojí blbost jsem nevěděl,jak se vybírají peníze..a ty 3 mld tam opravdu byly..tak jsem dal velení hráči Snoopko a ten je vybral.. :D

Mně osobně se nikdy finančně nedařilo,potom jsem se přestěhoval do SF do těch řadových domků,bydlel jsem vedle hráče mehehehehehehe.Auto jsem měl Euros a Uranus. A jednou se mi finančně zadařilo,přišel jsem k 700 mg,jak slepej k houslím.. :D Prostě hráč ASSASSIN dominik7 byl asi bugér,posílal všem peníze,kdo si řekl tak dostal,jsem si řekl o 700 mg,tak jsem je dostal,byl jsem tak v šoku,že jsem zpanikařil a řekl jsem si,že se přestěhuju,prostě jsem si vybral všechny peníze co jsem měl,těch 800 mg asi a jel jsem do VW,chtěl jsem nějakou villu a já blbec jsem jel z lv do ls místo toho,abych použil warp://...No a pak slyšim rány a nademnou je hráč DEEHAZER a sedí v hunteru,řikám si o co mu jde:D až pak jsem si uvědomil,že mám u sebe hodneě prachů a DEE mě sundal..Pak jsem začal spamovat,že tu končim apod..ale nějak týden jsem nehrál, a pak jsem zas začal hrát. :D

Jak to bylo dál?V tu dobu jsem si změnil nick na Zimbabwe_SVK,protože to byl údajně nějaký klan,tak abych nebyl pozadu ,tak jsem si to dal taky :D:D,ve hře jsem postupoval jako dříve,stále jsem obchodoval,jak už s nemovitostma,tak i s autama..A všechny moje obchody nebyly čistý..Určitě si někdo pamatujete na hráče Spartakus12 byl to bugér nemovitosti a je to můj spolužák ve škole,on bral ostatním hráčům cenné nemovky,jako byly Otto a Wang,jednou vzal Hrochovi12 Otto a dal ho mně a já ho prodal za 300 mg a abych se vyhnul pbanu,tak jsem řekl,že jsem o tom vůbec nevěděl,že mu to vzal a vždy mi to nějak prošlo :D:D Snad mi za to teď nedáte perma.. :D Tak jo jdeme dál,vždycky jsem hledal nové kamarády a ty byli většinou v gangech,tak jsem hledal nový gang a dostal jsem se do UcMe-You Cant See Memvedl ho Lapour a Dangl..byla tam super parta,byl tam i hráč Charisma,ZACIK,misik apod..Bydleli jsme všichni v LV sever..to byla dost žádaná čtvrť,pak jsem se seznámil s hráčem Matko228 můj nejlepší kamarád na serveru.Pomáhal mi se vším,jak finančně,tak morálně,prostě kamarád ,jak má být,vždy jsme bydleli vedle sebe a dělali vše spolu.V tu dobu jsem měl nick UcMe Shontey.Jméno jsem si nechal změnit 8x :D nebudu vypisovat jaký jsem měl nicky,to kdyžtak potom.Moc dlouho jsem v UcMe nebyl,pak jsem po 1. založil sám gang s názvem Never Back Down neuměl sem to,neuměl jsem být vůdčí typ,neuměl jsem najít dobré lidi,ale někoho jsem pozval,byl to Petoo,XD_Timmu_XD a Smokeweed,zkoušeli jsme GR,ale to nám moc nešlo,tak jsme respekt projeli a zrušilo se to.

Několikrát jsem založil gang sám,ale většinou to rychle skončilo až v poslední době sem to někam dotáhl.Pak se dostáváme do části,kdy se poznávám s hráčem Respy,Enzi,Brutal,Ginny,Killer,Flex,Provo,Bratek,a další..byl jsem v gangu Blood Racers pod nickem _Mlady[Re]bel_,GR jsme si dávali na pohodu s Enzim a Respym a respekt stoupal..Byl jsem v hrozně moc gangech.Trošku to přeskočíme do ACAB.

Potom všichni kamarádi se dostali do ACAB--->Petoo,Enzi,Bratek,Charisma,apod.. tak jsem si taky podal žádost,napsal jsem Provovi a čekal jsem na verdikt 2 týdny,na konec mě vzali,byl to ten nejlepší pocit,dostal jsem se do rady gangu,neustále jsme zvyšovali respekt s Paynem,Thcem,Soukym apod..

ACAB jsem byl věrnej a doposud jsem,ale hrozně mě mrzí,že se zrušil,po tý době co jsem z ACAB odešel jsem střídal gangy..zkoušel jsem i založit svůj gang,pak to přišlo založil jsem NWA a dosáhl jsem nějak 12 k respektu..na lidi jsem měl docela štěstí,vždycky se našel někdo kdo mi pomáhal..ale když jsem byl jeden den neaktivní,tak hned lidi odešli..to mě mrzelo. Pak už jsem na to neměl vůbec nervy,tak jsem to nechal zrušit,byla toho veliká škoda..:/

Pak jsem jen hrál poklidně měl jsem AT lvl a jen se soustředil na něj,po nějakym měsíci mě AT lvl omrzel,tak jsem chtěl jít do IB--->následovníci ACAB ikdyž už to bylo úplně něco jiného než ACAB,když se zrušil ACAB tak jakoby pro mě život na SP skončil..nebylo pro co hrát. Tak jsem jen chodil z gangu do gangu a tak..několikrát jsem se snažil obnovit N.W.A,ale marně..prostě už to nebylo to co dříve. Pořád jsem ale objevoval nový přátelé se kterýma jsem hrál.

Trochu to přeskočíme poté 1.6. 2013 jsem ukončil působení na serveru pbanem,byla to veliká chyba neměl jsem to udělat,ale stalo se,udělal jsem to proto abych měl více času na přítelkyni,fotbal a tak..potom mě to zas táhlo k superpařbě někdy tak v srpnu..tak jsem obcházel. Všechno jsme si s Pixelem vyřídili, a 1.9 2013 jsem zažádal o UB. Obdržel jsem unban a tak tu hraji zas pod nickem Wiggum. Smile

[color=#663300]Jo a ještě vám napíšu všechny moje nicky:
Zimbabwe_SVK,[UcMe]Shontey,_Mlady[Re]bel_,B_Rabbit_Crip,SmacK,Degenerate a Mos_def

Nyní jsem Zimbabwe a už si jméno nehodlám měnit Smile

Vaše serverové informace

Váš nick na serveru:Zimbabwe
Odehrané hodiny na serveru:460 hodin.
Váš bankovní obnos:nějak okolo 80 mega.
Nasbíráno marihuany:nevím dříve tak 1kg určitě.
Vlastním dům číslo:V LS u GLEN PARK
Vlastním hotel číslo:Nevlastnim.
Momentálně jsem šéfem/členem gangu:West Side Thug Life
Můj oblíbený administrátor: Ruda, Xena, Gold_Man , Luki_
Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, občas /cry z kidů :D a /joinrace
Můj nejoblíbenější event serveru: dříve to byl /zavod clover nyní /závod bridge,rally,route,tour,4x4,farm apod..
Má nejoblíbenější akce od administrátorů: závody
Mé oblíbené vozidlo: Admiral,Cheetah,Sandking,Savanna..
Má oblíbená práce na serveru: Nyní právník kvůli firmě Smile
Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Po nabrání nových adeptů kvalita AT stoupla ,takže 1.

Vaše webové informace

Váš nick na webu: Zimbabwe
Vloženo komentářů: 50
Vloženo příspěvků ve fóru: 1750 příspěvků.
Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [IMG]http://i48.tinypic.com/34obgo8.png[/IMG]
Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:
Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Moje vizitka by vás mohla zajímat :D

Vaše osobní stránka

Jméno: Filip
Příjmení: Štochl
Datum narození: 17.2 1997
Věk: 17 let
Kontakty: skype Filas Štochl
Kraj: Praha
Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dostatek
Stav: Svobodný
Zaměstnání: Student
Vzdělání: Střední průmyslová škola dopravní.
Jazyky: Čeština, angličtina,němčina ale teprv začátky :D
Děti:Chci mít.
Kde bydlím: V bytě.
S kým bydlím:S rodiči.
Sexuální orientace: Heterosexuál
Poznámka: BMW

Informace Vaší povahy

Povaha:Melancholik,cholerik.
Pohled na svět: Optimista.
Otevřenost: Extrovert.
Moje povaha:diplomatická,nervózní,sebevědomá,vůdčí.

Informace o Vaší postavě

Výška: 183 cm.
Hmotnost: 67 kg.
Postava: Sportovní.
Barva očí: Modrá.
Barva vlasů: Hnědá.
Brýle: Nepotřebuji.
Na těle mám: Nic,ale chci mít Tattoo.
Vousy:Vousy oholené.
Fotografie: s mojí láskou [IMG]http://i41.tinypic.com/118zp5h.jpg[/IMG]

Závislosti

Kouření: Už ne.
Alkohol: Jak kdy.
Sex: Jo.
Závislosti: Holka,fotbal,thai box, kamaradi , posilka ,auta a COMPSmile

Vaše zájmy a co máte doma

Zájmy: Fotbal,holky,kamarádi,auta,počítač.
Sport: Fotbal a Thai Box.
Literatura: Už je tady zas. O Adolfovi Hitlerovi.
Hudba: Rap, Dance nějaký House electraSmile
Zvíře: moje sestra.

Můj styl

Moje motto: Věř,běž dokážeš.
Moje webová stránka: nic..
Životní cíl: Být bohatý :D
Co nesnáším: Lháře, rádoby inženýry:D,šprty,žálovníčky a důchodce... :D
Co miluji: Holky,auta.
Oblíbená muzika: Již jsem to zmiňoval Smile
Oblíbené jídlo: svíčková o šesti
Oblíbené pití: Pepsi Cola
Oblíbený film: Skrytá Identita, pribeh z Bronxu , Road to the Perdition a podobny filmy)
Oblíbená kniha: Už je tady zas.
Oblíbené oblečení: jak kdy no..co mi sedí to mi sedí..
Oblíbená barva: modrá
Upravil/a Zimbabwe dne 17.02.2014 12:55
Czipisek
Super hráč, na fotce sympaťák.
Dobrá vizitka. Peckaaaa
Zimbabwe
Díky))
Patas26
Asi nejlepší vizitka kterou jsem kdy viděl...Super hráč jsem rád že jsem u tebe v gangu a dělám vám web Smile.
Death
Starej dobrej hráč ;) pěkná vizitka a ten screen super to bylo tenkrát na počest SAMCE myslím :D no co ještě říct není na tebe špatného slova ;).
Zimbabwe
Díky hoši.))
Panzer
Jsi v poho týpek, ale že by jsme se my dva musely to teda ne no.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Patazz
fakin husta vizitka, fakin hustej hrač, fakin všechno :D
LeGacy
Dobrý hráč, síce trošku nervák, ale to je v pohode. :D Pekné počteníčko v tej vizitke.
Zimbabwe
Díky za názor.Smile
NeXus
Super hráč, v GR se mám od tebe co učit
Zimbabwe
DíkySmile)
Ragnar
cs, dobrá vizitka. Pecka hráč.
Joseph_CZ
NOO ,nejlepší jezdec GR. Co dodat ty slohy s acabem se mi nechtějí číst ale jinak vizitka pěkná :D Však ty víš Mimo Nasraný
Zimbabwe
dík Jozef,o víkendu zas dáme CALL pokud si neskončil :D:D..díky za komenty i Enče more snad dostaneš UB jinak je v háji..
THC_Lukas
Citace
,neustále jsme zvyšovali respekt s Paynem,Thcem,Soukym apod..

červenám se D: ne ty si dobrej hráč akorád ty tvoje vylevy jsou někdy neuvěřitelné :D:D jinak jsem nevěděl že ses znal se smookweedem :D jo a ještě :D dobře se s tebou jezdilo když si neměl ty svoje dny no Smile
DjShOckis
Dobrý hráč,kámoš z gangu jen tak dál zimbo ;)
Zimbabwe
Díky lidi Smile
Nikolaftw
Screen = anketa =D :D
Zimbabwe
Super -_- ještě něco??
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%