Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka DoS
|
|
DosSantosAveiro |
Přidané 18.03.2013 14:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 16.01.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Dos Odehrané hodiny na serveru: 100 a více. Váš bankovní obnos:Momentálně 1mega :D Nasbíráno marihuany:0 :D Vlastním dům číslo: 768 Vlastním hotel číslo: Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Nejsem :D Můj oblíbený administrátor: ATomas, wlcacek, [UP]Load, Xena, err0rk0 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kil, /getid, /ls, /port Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Deatmach, Jester zavod Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Výlet, Kopec, Mé oblíbené vozidlo: Jester, Sultan, Elegy, Stratum Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák, Autobusák, SAPD Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Za 2 :) Vaše webové informace Váš nick na webu: Dos Santos Aveiro Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 :D Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 1 :D Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Pravidla Serveru Vaše osobní stránka Jméno: Tibor Příjmení: Neznám :DD Datum narození: 26.9.1996 Věk: 17 Kontakty: Skype: dossantosaveira, ICQ: 580-580-661 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Jihočeský kraj, Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Zhruba dost :D Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/ Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, střední odborné - Na tom se dělá :) Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě, S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): RockStar je boží :D Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik, Pohled na svět: Optimista, Otevřenost: introvert, Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vypravěčská, Informace o Vaší postavě Výška: 178cm cca :D Hmotnost: cca. 68kg Postava: Sportovní, vypracovaná. Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji. Na těle mám: Tetování. Vousy: Když mám tak sundám. Fotografie (ukažte se nám):[img]http://img.war3zone.eu/img/1363612664.jpeg[/img] Závislosti Kouření: Přestávám. Alkohol: s Mírou. Sex: Jak kdy. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex, sport, televize. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: SuperPařba, Posilování. Sport: Florbal, Fotbal, Hokej Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu :D Hudba (zde uvedete žánr): Co se dá :D Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Usmívej se, zítra bude hůř a pozítří možná nebude vůbec. :D Moje webová stránka: Nemám :D Životní cíl: Být jako Cristiano Ronaldo Co nesnáším: Hnusné jídlo. :D Co miluji: Hry, Kamarády/ky, Poker :D Oblíbená muzika: Nwm :D Oblíbené jídlo: Guláš :D Oblíbené pití: RockStar ;) Oblíbený film: Drž Hubu :D :D :D Oblíbená kniha: Nemám :D Oblíbené oblečení: To co nosím :D Oblíbená barva: Fialová :) Upravil/a DosSantosAveiro dne 18.03.2013 14:55 |
|
|
Luky_SVK |
Přidané 18.03.2013 14:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 1227
Založený: 04.07.12
|
ďalší čo nemá rád farby ![]() ![]() |
|
|
Koldy |