Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka DoS
|
|
| DosSantosAveiro |
Přidané 18.03.2013 14:19
|
![]() Příspěvků: 6
Založený: 16.01.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Dos Odehrané hodiny na serveru: 100 a více. Váš bankovní obnos:Momentálně 1mega :D Nasbíráno marihuany:0 :D Vlastním dům číslo: 768 Vlastním hotel číslo: Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Nejsem :D Můj oblíbený administrátor: ATomas, wlcacek, [UP]Load, Xena, err0rk0 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kil, /getid, /ls, /port Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Deatmach, Jester zavod Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Výlet, Kopec, Mé oblíbené vozidlo: Jester, Sultan, Elegy, Stratum Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák, Autobusák, SAPD Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Za 2 :) Vaše webové informace Váš nick na webu: Dos Santos Aveiro Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 :D Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 1 :D Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Pravidla Serveru Vaše osobní stránka Jméno: Tibor Příjmení: Neznám :DD Datum narození: 26.9.1996 Věk: 17 Kontakty: Skype: dossantosaveira, ICQ: 580-580-661 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Jihočeský kraj, Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Zhruba dost :D Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/ Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, střední odborné - Na tom se dělá :) Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě, S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): RockStar je boží :D Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik, Pohled na svět: Optimista, Otevřenost: introvert, Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vypravěčská, Informace o Vaší postavě Výška: 178cm cca :D Hmotnost: cca. 68kg Postava: Sportovní, vypracovaná. Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji. Na těle mám: Tetování. Vousy: Když mám tak sundám. Fotografie (ukažte se nám):[img]http://img.war3zone.eu/img/1363612664.jpeg[/img] Závislosti Kouření: Přestávám. Alkohol: s Mírou. Sex: Jak kdy. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex, sport, televize. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: SuperPařba, Posilování. Sport: Florbal, Fotbal, Hokej Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu :D Hudba (zde uvedete žánr): Co se dá :D Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Usmívej se, zítra bude hůř a pozítří možná nebude vůbec. :D Moje webová stránka: Nemám :D Životní cíl: Být jako Cristiano Ronaldo Co nesnáším: Hnusné jídlo. :D Co miluji: Hry, Kamarády/ky, Poker :D Oblíbená muzika: Nwm :D Oblíbené jídlo: Guláš :D Oblíbené pití: RockStar ;) Oblíbený film: Drž Hubu :D :D :D Oblíbená kniha: Nemám :D Oblíbené oblečení: To co nosím :D Oblíbená barva: Fialová :) Upravil/a DosSantosAveiro dne 18.03.2013 14:55 |
|
|
|
| Luky_SVK |
Přidané 18.03.2013 14:24
|
![]() Příspěvků: 1227
Založený: 04.07.12
|
ďalší čo nemá rád farby ináč ťa moc nepoznám
|
|
|
|
| Koldy |
Přidané 18.03.2013 14:33
|
![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Trošku víc barev bys tam moh dát Jinak tě nepoznám
|
|
|
|
| Joseph_CZ |
Přidané 18.03.2013 14:34
|
![]() Příspěvků: 585
Založený: 11.03.12
|
Jak je psáno ,trochu barev jinak nikdy sem tě na serveru neviděl
|
|
|
|
| DosSantosAveiro |
Přidané 18.03.2013 14:38
|
|
Tak já to upravím Sem tam denně, ale tak se poznáme časem
|
|
|
|
| LincolNn |
Přidané 18.03.2013 14:40
|
![]() Příspěvků: 10
Založený: 09.02.13
|
Dose znám až moc dobře, viď sousede. Dobrý kamarád i hráč. A jak píšou ostatní, přidej trochu víc barev. A potom bude vizitka vypadat dobře.
|
|
|
|
| DosSantosAveiro |
Přidané 18.03.2013 14:56
|
|
Jojo díky Sousede a Bro
|
|
|
|
| LincolNn |
Přidané 18.03.2013 15:01
|
![]() Příspěvků: 10
Založený: 09.02.13
|
Teď už to vypadá o moc líp. *Dobrá práce* |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 20

ináč ťa moc nepoznám 

A jak píšou ostatní, přidej trochu víc barev. A potom bude vizitka vypadat dobře.