Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka kosteleckej
|
|
| kosteleckej |
Přidané 24.03.2013 10:43
|
![]() Příspěvků: 51
Založený: 23.12.12
|
Moje serverové informace ••• Můj nick na serveru: kosteleckej ••• Odehrané hodiny na serveru: 220h+ ••• Bankovní obnos: 45 000 000$ ••• Nasbíráno marihuany: 0 *OTRAVENY* ••• Vlastním dům číslo: Nemám ••• Vlastním hotelový pokoj číslo: Ten který je zrovna volný ••• Momentálně jsem členem gangu: Grove ••• Můj oblíbený administrátor: Pavol5231, Xena, CzSk, bBoyko, B.Tears ••• Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /radioonline ••• Můj nejoblíbenější event serveru /zavod DriftLV ••• Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec, auto, letadlo smrti ••• Mé oblíbené vozidlo: Turismo, Infernus, Bullet ••• Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák, Mechanik ••• Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2 Moje webové informace ••• Můj nick na webu: kosteleckej ••• Vloženo komentářů: 10+ ••• Vloženo příspěvků ve fóru: 130+ ••• Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Časem dodám ••• Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA SA: Časem dodám Moje osobní stránka ••• Jméno: Lukᚠ••• Datum narození: 29.8.1996 ••• Věk: 16 ••• Kontakty: skype-> valach.lukas ![]() ••• Kraj: Královehradecký kraj ••• Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Docela dost, ale těch pravých málo. ••• Stav: Svobodný ••• Zaměstnání: Student ••• Vzdělání: Zatím ZŠ, teď studuji na SPŠ Stavební Náchod ••• Jazyky: Čeština, angličtina ••• Děti_ V budoucnu ••• Kde bydlím: V domě ••• Sexuální orientace: Heterosexuál ••• Poznámka: Dneska je pěkně co? Informace mojí povahy ••• Povaha: Sangvinik možná i Cholerik ••• Pohled na svět: Optimista ••• Otevřenost: Extrovert ••• Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná Informace mojí postavě ••• Výška: Jsem malej ![]() ••• Hmotnost: Jsem hubenej ![]() ••• Postava: Hubená, štíhlá, sportovní ••• Barva očí: Zelená ••• Barva vlasů: Blond ••• Brýle: Nepotřebuji ••• Na těle mám: Kůži ••• Vousy: Ještě ne Závislosti ••• Kouření: Když je párty, nebo Pátek Ale jinak mě to neláká••• Alkohol: Když je párty ![]() ••• Sex: Co to je? :O ![]() ••• Závislosti: Fotbal, PC Moje zájmy ••• Zájmy: Fotbal ••• Sport: Fotbal ••• Literatura:: Nečtu ••• Hudba: Hip-Hop Můj styl ••• Moje motto: Věř, Běž a dokážeš! ••• Životní cíl: Maturita ••• Co nesnáším: Jídlo ve školní jídelně ••• Co miluji: Kebab ••• Oblíbená muzika: Tafrob ••• Oblíbené jídlo: Kebab a špagety ••• Oblíbené pití: Kofola ••• Oblíbený film: Rychle a zběsile ••• Oblíbené oblečení: Nike ••• Oblíbená barva: Modrá Upravil/a kosteleckej dne 15.05.2013 11:21 |
|
|
|
| Vasilka |
Přidané 24.03.2013 22:54
|
![]() Příspěvků: 181
Založený: 09.04.12
|
Pěkná vizitka. *Dobrá práce* Uprav si body - Moje osobní stránka a Závislosti. |
|
|
|
| kosteleckej |
Přidané 25.03.2013 17:16
|
![]() Příspěvků: 51
Založený: 23.12.12
|
Jj a děkuju
|
|