Informace o serveru
Číst diskuzi
|
vizitka Veren
|
|
| Veren |
Přidané 24.03.2013 11:31
|
![]() Příspěvků: 199
Založený: 01.02.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Veren Odehrané hodiny na serveru: 250+ Váš bankovní obnos: 30mg +- Nasbíráno marihuany: 50g Vlastním dům číslo: - Vlastním hotel číslo: nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: niesom členom ![]() Můj oblíbený administrátor: všetci ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod bridge, /dm tower Má nejoblíbenější akce od administrátorů: FallOut,kopec Mé oblíbené vozidlo: bullet,turismo Má oblíbená práce na serveru: Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2+ Vaše webové informace Váš nick na webu: Veren Vloženo komentářů : 1? ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : 150+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: neskôr Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: neskôr Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):neskôr Vaše osobní stránka: Jméno: Rado Příjmení: nemusíte vedieť Datum narození: 30.8.1998 Věk: 15 Kraj : žilinksý Zaměstnání : študent Vzdělání : základna po 6. triedu, gympel - 4.trieda Jazyky: Slovenčina,angličtina,čeština, základy nemčiny Děti: nemám Kde bydlím : doma ![]() Sexuální orientace : hetero Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: úprimná,výbušná,priatelská... Informace o Vaší postavě Výška: 172 cm Hmotnost: 57 kg Postava: nič moc ![]() Barva očí: zelená Barva vlasů: hnedá Brýle: nepotrebujem Na těle mám: nič Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Futbal Sport: futbal,hokejbal,florbal,hokej Literatura : moc nečítam ale keď tak detektívna Hudba: rap Zvíře: pes a brat Můj styl Moje motto: Studený máj v stodole raj alebo Metardova kvapka 40 dní kavpká
Moje webová stránka: nemám Životní cíl: neviem Oblíbená muzika: Separ Oblíbené jídlo: pizza Oblíbené pití: sprite Oblíbený film: nemám Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: nemám Oblíbená barva: modrá Upravil/a Veren dne 07.01.2014 12:09 |
|
|
|
| _Crazy_ |
Přidané 24.03.2013 11:41
|
![]() Příspěvků: 856
Založený: 21.11.12
|
Hezká vizitka, ale prohodil sis čísla u komentářů a příspěvků
|
|