Informace o serveru
Číst diskuzi
|
»D1G1«
|
|
| Kelko007 |
Přidané 01.04.2013 22:05
|
![]() Příspěvků: 121
Založený: 17.06.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: _D1G1T4L_ Odehrané hodiny na serveru: 185 (+250h čo som mal nahrané pred PBanom) Váš bankovní obnos: max. 3 000 000 $ ![]() Nasbíráno marihuany: 500g Vlastním dům číslo: Dodám Vlastním hotel číslo: Dodám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: The Dreams Můj oblíbený administrátor: Hmmmm... Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /ls, /sf, /lv a /tuning ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: GR : Buffalo a DM : Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Všetky sú cool ![]() Mé oblíbené vozidlo: Windsor Má oblíbená práce na serveru: Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: kelko007 Vloženo komentářů: 7 Vloženo příspěvků ve fóru: 180 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám taký screen ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemám také video ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Prečítajte si určite všetci PRAVIDLÁ !!! Vaše osobní stránka Jméno: Marcel Příjmení: ![]() Datum narození: 27.3.2001 Věk: 12 (A nehanbím sa za to !) Kontakty: Skype : marcelko450 Kraj: Prešovský, Slovensko Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 60 ? Stav: Slobodný Zaměstnání: Študent Vzdělání: Ešte trošku počkám a bude Základné ! ![]() Jazyky: Slovenčina, Nemčina, Angličtina a z hier a SP Čeština ![]() Děti: Hey ! Brzdite ! ![]() Kde bydlím: V Bytovke S kým bydlím: Rodičia a súrodenci Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Áno môj vek je 12 rokov ! A nehanbím sa zaň, pretože v 11 som sa dostal do ACAB len tak zničoho nič mi to prišla pozvánka. Deň pred tým som písal Eazymu že by som chcel byť v ACAB a na druhý deň my Flexkillah poslal pozvánku ... A to už pre mňa niečo znamenalo Informace Vaší povahy Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Pesimista Otevřenost: Niesom psychológ ! ![]() Moje povaha: Aktívna, Lenivá (Keď nechcem nerobím) a Dokážem dobre argumentovať ... Informace o Vaší postavě Výška: 152 Hmotnost: 40kg. Postava: hmmmm... Barva očí: Zelená Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nosím Na těle mám::O Pupok ! Vousy: Veď počkajte ne ? Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Občas tá nejaká Westka ... Alkohol: NE Sex: Už som povedal BRZDITE ! ![]() Závislosti: PC, PC hry, SP a dobré jedlo ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Hmmm... Sport: Futbal, Flortbal Literatura: Detektívky Hudba: Rap,Techno, Rock, Country ... Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Keď chcete niečo čo ste nikdy nemali robte to čo ste nidky nerobili Moje webová stránka: Velaaaaaaaaaaaa ich je Životní cíl:Ešte sa neviem rozhodnúť ... Co nesnáším: Klamstvo ! Co miluji: Jedno Dievča ![]() Oblíbená muzika: Hmmm... Oblíbené jídlo: Pyrohy a bryndzové halušky Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Avatar Oblíbená kniha: Hmmm... Oblíbené oblečení: Hmmm... Oblíbená barva: MODRÁ Upravil/a Kelko007 dne 02.04.2013 08:30 |
|
|
|
| Koldy |
Přidané 02.04.2013 11:28
|
![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Pěkná vizitka Hráče zatim neznám
|
|
|
|
| Wanty |
Přidané 02.04.2013 11:30
|
![]() Příspěvků: 656
Založený: 29.11.12
|
marcelko450GH nebo jak si to měl, to si ty viď? Znám tě,vím co si zač..Často vyvoláváš hádky v gang chatech,takže hráče znám jako nic moc..Vizitka celkem pěkná
|
|
|
|
| Kelko007 |
Přidané 02.04.2013 12:38
|
![]() Příspěvků: 121
Založený: 17.06.12
|
Citace Wanty napsal: Jojo to sem já ... ale hádky už vyvolávať nemôžem ... nemám gang
|
|
|
|
| THC_Lukas |
Přidané 04.04.2013 20:51
|
![]() Příspěvků: 389
Založený: 29.11.11
|
dítě..! říkal jsem že v ib nevydržíš |
|