Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Rozhovor - [J]effo
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 16:55
|
![]() Příspěvků: 1804
Založený: 19.02.11
|
![]() Zdravím, pro můj několikátý rozhovor na webu (dělal jsem žurnalistu ještě předtím, rozhovory jsou bohužel smazané) jsem si vybral mého dlouholetého kamaráda, hráče, a aktuálního řadového adminsitrátora [J]effa. Czipisek: Čau kááámo, máš tedy chvilku na ten rozhovor? [J]effo: Aloha ,chvilku si udělám. ;D Czipisek: Vybral jsem si Tě, aby se o ušákovi jako Ty, dozvěděli více. Takže bych přešel k první otázce, tedy vlastně spíš rozkazu který zní, představ se nám.. [J]effo: Jmenuji se Jiří ,je mi 14 let, navštěvuji Základní školu. Jsem pohodový človek a dlouhodobý hráč na serveru. Bydlím ve vesnici v které bydlí i Czipisek.. Czipisek: Se sle****mi a ovečkami, jménem Vítanov, podotýkám. Dobrá tedy, pověz nám něco o tom jak jsi vlastně přišel k SP, jak dlouho hraješ? [J]effo: To takhle jednou ,když jsem byl nemocný ,přišel ke mě Czipísek ,že má pro mě starý dobrý GTA. Tedy když jsme to naistalovali ,ptal jsem se jestli má vybraný server.Měl a byla to Superpařba. Hrál jsem asi rok a půl a poté jsem skončil. Czipisek: Co Tě na serveru zaujmulo? Jak jsi dospěl k závěru, že to bude ten server na kterém budeš chtít hrát, zkoušel jsi i jiné servery? [J]effo: No zaujmul mě hlavně mód. V tu dobu bylo na serveru maximálně 150lidí.. Jelikož to byl nejhranější server ,říkal jsem si že to nebude nejhranější server jen tak a ano zkoušel jsem hrát u konkurece ,ale to až po nějakém to měsíci ,kdy jsem na SP skončíl ,ale tam jsem hrál jsem skončil tak po 1 měsíci. Czipisek: Tvé podrobné začátky na SuperPařbě a tvá cesta k admin právům, popiš nám jí. [J]effo: Začínal jsem jako každý hráč se CJ a 2o.ooo$ Na serveru jsem byl neviditelný ,až po 100hodinách jsem se začal být oblíbený. Po nějakém tom čase ,když se Czipísek dostal do Admin týmu vyhecoval mě ,aby jsem si dal přihlášku a při dalším náboru se tomu tak stalo.Czipisek: Jak to všechno proběhlo, ten nábor a potom průběh tvých začátku s právama? [J]effo: Byl jsem nabrán s Lojzem a Nikys ,pamatuji si jak nás zaučoval lofastek na skype v hovoru.. ![]() První týden jsem se tak rozkoukával, poté to šlo samo ![]() Czipisek: Proč jsi tehdy skončil? [J]effo: Skončil jsem z několika důvodů ten hlavní byl asi ,že jediný co jsem dělal na serveru ,když jsem přišel ,bylo ,že jsem sedl do svého auto a jezdil po VW. Ona ani nebyla chuť a čas pustit GTA. Czipisek: Jak by jsi zhodnotil aktuální situaci admin-týmu? Je to lepší než tehdejší stará parta? [J]effo: Dřívější parta, byla lepší a tím nechci urazit žádného současného admina, jelikož i v současné době se najdou tací ,kteří odvádí skvělou práci. Czipisek: Jsi rád, že jsi dostal druhou šanci adminovat? [J]effo: Ano určitě jsem. Czipisek: Jak vidíš budoucnost serveru, situaci SA-MP a myslíš, že vydržíš stejně dlouho jako dříve? [J]effo: Je to na ATomasovi ,jak se mu bude chtít mód vylepšovat ,SA-MP podle mě jen tak neomrzí a budou k nám chodit další a další hráči. Při nejmenším tu plánuji zůstat ,tak dlouho ,jak čas dovolí. Czipisek: Přijde Ti, že se komunita hráčů zlepšila? Nebo přibylo více dětí a hru to kazí. [J]effo: Oni tam ty "děti" byli a hráči je ignorovali a nenadávali do chatu jako dnes ,ono to pak těm kazisvětům dělá dobře a kazí hru ještě více.. Podle mě dřív byla komunita lepší ,i když to je nejspíš tím, že nás tam bylo o 200méně. Czipisek: Jak na tebe působí aktuální vedení? (Blondak & wlcacek) Cítíš se v bezpečí, nebo máš bobky. ![]() [J]effo: Odvádějí svoji práci ,skvěle. Takže v bezpečí. Zde nastal křížový koňo-výslech, na tento název jsem si nechal udělat patent.. Czipisek: Kečup nebo hořčice? [J]effo: Hořčice. Czipisek: Vejce na tvrdo nebo na měkko? [J]effo: Tvrdo. Czipisek: lofastek nebo RocketLauncherSs? [J]effo lofas. Czipisek: Banán nebo pomeranč? [J]effo: Pomeranč. Czipisek: Sex semnou nebo s velkou bílou klisnou? [J]effo: (zde se rozmýšlel 10 minut) To radši s velkou bílou klisnou. Czipisek: Czipisek nebo Czipisek? [J]effo: Oba. Czipisek: Máš rád koně & křečky? [J]effo: Křečky. ![]() Czipisek: Grizzly nebo křeček? [J]effo: Křeček. Czipisek: Blondak vs wlcacek, kdo by vyhrál? (Jedná se o zápas v bahně) [J]effo: wlcacek ,je to známý trhač.. ![]() Zde skončil křížový koňo-výslech a nastalo ukončení rozhovoru.. Czipisek: Paráda, díky za rozhovor. ![]() [J]effo: Za málo. Zde skončil rozhovor.. Doufám, že se vám rozhovor líbil, jak obsahově tak graficky zpracovaný a dobře se vám to čte, budu rád když zde zanecháte komentář s vaším názorem na rozhovor, posoudíte odpovědi atp. Určitě ode mně v budoucnu uvidíte anketu, kde si Vy sami rozhodnete, koho budete chtít vidět v dalším rozhovoru. S pozdravem, Czipisek. Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 11:23 |
|
|
|
| Jeffo |
Přidané 02.04.2013 16:56
|
![]() Příspěvků: 282
Založený: 22.02.11
|
Děkuji ,že si se mnou udělal rozhovor
Upravil/a Jeffo dne 02.04.2013 17:16 |
|
|
|
| mazednik |
Přidané 02.04.2013 16:57
|
![]() Příspěvků: 364
Založený: 06.01.13
|
Pěkný rozhovor. Ale czipisku s timto panem sem chtěl udělat rozhovor já
|
|
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 16:58
|
|
Nemáš zač Jeffo, vybral jsem si Tě takže nějáké děkovačky být nemusí, ale i přesto Ti děkuji. Mazedníku, no tak stává se.
|
|
|
|
| HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 02.04.2013 16:58
|
![]() Příspěvků: 5852
Založený: 20.02.11
|
Pěkný Ten vvýslech , to máš od Krisse co
|
|
|
|
| Panzer |
Přidané 02.04.2013 16:59
|
![]() Příspěvků: 1927
Založený: 27.02.12
|
Jeffe, tobě je 14 let? Chováš se na víc to jsi borec, a v jaký že řiti to bydlíte? No pamatuju si tě ještě z tý starý superkuřby, potom jses nějak vypařil. Tak co, vítej zpět. Ale, "Czipisek nebo Czipisek" "oba" já bych si teda vybral Czipiska !
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 16:59
|
|
Citace Pixel napsal: Inspirace ano, ale snažil jsem se to udělat jinak. ![]() Panzere, díky za komentář. |
|
|
|
| Kapo |
Přidané 02.04.2013 17:04
|
![]() Příspěvků: 2240
Založený: 20.02.11
|
Pekne pekne
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP
![]() |
|
|
|
| Raiden |
Přidané 02.04.2013 17:06
|
![]() Příspěvků: 1001
Založený: 25.03.11
|
Dobrý a docela vtipný rozhovor *Dobrá práce* |
|
|
|
| GTAHellsing |
Přidané 02.04.2013 17:08
|
![]() Příspěvků: 450
Založený: 10.04.12
|
:O :O :O Nice kámo
|
|
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 17:10
|
|
Děkuju za hodnocení. |
|
|
|
| UnknownGamer |
Přidané 02.04.2013 17:11
|
![]() Příspěvků: 1323
Založený: 04.11.12
|
Super rozhovor, Džédaj super človek a kolega
|
|
|
|
| Geroid |
Přidané 02.04.2013 17:12
|
![]() Příspěvků: 2208
Založený: 06.05.11
|
*Dobrá práce* gud
|
|
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 17:17
|
|
Díky za komentáře. |
|
|
|
| NeXus |
Přidané 02.04.2013 18:48
|
![]() Příspěvků: 2008
Založený: 18.05.12
|
Dobrá práce *Dobrá práce* |
|
|
|
| ViktoreK |
Přidané 02.04.2013 19:07
|
![]() Příspěvků: 2786
Založený: 22.11.12
|
Kjášný rozhovor a ještě hezčí aktéři
|
|
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 19:16
|
|
Díky, díky. |
|
|
|
| Patazz |
Přidané 02.04.2013 19:21
|
![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
supr, tedko PROVOOO |
|
|
|
| Czipisek |
Přidané 02.04.2013 19:41
|
|
Volby už jsou stanovený, takže Prova dosadíme popř. příště. |
|
|
|
| Grizzly |
Přidané 02.04.2013 19:50
|
![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Citace Czipisek: Grizzly nebo křeček? No počkej. ![]() Rozhovor pěkný.
![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci byste rádi viděli na serveru
Truck Racing
2 HlasůAutovraky
1 HlasTýden Parkouru
6 HlasůQuiz týden
1 HlasTýden smrtí
1 HlasJiné
1 Hlas
Pro hlasování musíte být přihlášeni.

Na serveru jsem byl neviditelný ,až po 100hodinách jsem se začal být oblíbený. Po nějakém tom čase ,když se Czipísek dostal do Admin týmu vyhecoval mě ,aby jsem si dal přihlášku a při dalším náboru se tomu tak stalo.