Informácie o serveri
Čítať tému
Frajirek_Odvedle [Vizitka ]
|
|
Frajirek_Odvedle |
Pridané 11.04.2013 13:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 12
Založený: 11.04.13
|
[i]Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Frajirek_Odvedle Odehrané hodiny na serveru:1000 +- Váš bankovní obnos:11 500 000 ,- Nasbíráno marihuany:2g Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Monkey on Drugs Můj oblíbený administrátor: mistr.sveta [color=#330000]Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill,/zrusmisi Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Buffalo,/Dm Uzi Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Závod po SA Mé oblíbené vozidlo:Sultan Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3 Vaše webové informace Váš nick na webu:Frajirek_Odvedle Vloženo komentářů : 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 3 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat :http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=251 Vaše osobní stránka Jméno:Kryštof Příjmení: ![]() Datum narození: 23.3 Věk:15 Kontakty:Napiš si na serveru když budeš chtít Kraj :Zlínský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:30 Stav : Svobodný Zaměstnání: Student, Vzdělání: Základní (Zatím) Jazyky: Čeština, angličtina, Slovenština... Děti: Čas,ale chci mít ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace[/color]: Heterosexuál Poznámka : Vše na 100% ! ![]() Informace Vaší povahy Povaha:Sangvinik Pohled na svět:Optimista Otevřenost:Introvert Moje povaha: Veselá ![]() Informace o Vaší postavě Výška:190 Hmotnost:75 Postava: Vypracovaná sportovní Barva očí:HnědoČerná Barva vlasů:Černá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kůži no... ![]() Závislosti Kouření:Fuj Alkohol: Příležitostně Sex: Čas. Závislosti: Gta,Sport Vaše zájmy a co máte doma Sport:Házená Literatura:History Hudba ![]() Zvíře: Nemám Obliby: Moje motto: Když nevíš proč chceš končit,vzpomen si proč jsi začal ![]() Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Zemřít s pocitem že jsem něco dokázal Co nesnáším: Ignoraci,Namyšlenost Co miluji: Klid Oblíbená muzika: Vše Oblíbené jídlo:Steak s hranolky ![]() Oblíbené pití: Zelená,Džus Oblíbený film:Pád 3tí říše ,Méda Oblíbená kniha: Kamasutra Oblíbené oblečení:Jeans,Triko Oblíbená barva:Červená,Zelená Upravil Frajirek_Odvedle dňa 11.04.2013 13:52 |
|
|
Aizen |
Pridané 11.04.2013 13:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 73
Založený: 25.06.12
|
Pekná vizitka |
|
|
Luky_SVK |