Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka
|
|
| xXxMontyxXx |
Přidané 12.04.2013 13:15
|
![]() Příspěvků: 40
Založený: 04.02.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: MontiiiK Odehrané hodiny na serveru: 170 hodin ++ Váš bankovní obnos: 0$ Nasbíráno marihuany: 0 g Vlastním dům číslo: Konec se SP Vlastním hotel číslo: Když nejsou sloty Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Člen Aztecas Můj oblíbený administrátor: pavol5231 , Czipisek , UnknownGamer Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv , /sf , /ls Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod DriftLV , /DM Tower Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: xXxMontyxXx Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Nekomentuji Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 50 + Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Ne Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Není Vaše osobní stránka Jméno: Petr Příjmení: Vůjtěch Datum narození: 18.11.1998 Věk: 14 Kontakty: 604751655 , vujtech.petr@seznam.cz Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: hodně ... Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Žádné , ZŠ Moravská od roku 2005 Jazyky: Čeština , slovenština , angličtina , němčina(z části) Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chci mít Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči a sestrou Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): NUDA !!! Informace Vaší povahy: Nervní , tichý , tolerantní , střede, pozornosti Povaha: 25% Melancholik , 25% sangvinik , 25% cholerik , 25% flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní , tichý , chytrý , bystrý , vtipný(někdy) Informace o Vaší postavě Výška: 170 cm ++ Hmotnost: 65kg ++ Postava: Silnější , místy svalnatá Barva očí: Šedo-zelenou Barva vlasů: Špinavý blond Brýle: Sluneční Na těle mám: Pupík , chlupyVousy: Nerostou mi Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: Ne Alkohol: Ne Sex: V dospělosti Závislosti: PC , venkovní zábava Vaše zájmy a co máte doma: Ping - pong , fotbal pro zábavu , psa Zájmy: PC , sport Sport: Ping-Pong Literatura (zde uvedete žánr): Ne Hudba (zde uvedete žánr): Dubstep Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Někdy to nevzdávej ! ![]() Moje webová stránka: Ne Životní cíl: Dobrá práce , max 2 děti , pěknou ženu , rodinný barák Co nesnáším: Děti(své budu mít rád ) , ignorantyCo miluji: Holky Oblíbená muzika: Skrillex Oblíbené jídlo: Nutela Oblíbené pití: Energy drinky Oblíbený film: Tohle je Sparta ! Oblíbená kniha: Ne Oblíbené oblečení: Nejlépe kraťasy s tričkem(značkovým) Oblíbená barva: Černá Upravil/a xXxMontyxXx dne 06.05.2013 15:07 |
|
|
|
| Aizen |
Přidané 12.04.2013 13:17
|
![]() Příspěvků: 73
Založený: 25.06.12
|
Pekná vizitka
|
|