Informace o serveru
Číst diskuzi
Sipoxx
|
|
Sipoxx |
Přidané 12.05.2013 12:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 677
Založený: 25.07.12
|
Čus. Začnu rozsáhlejším úvodem . Citace
Na koho nezapomenu Ameli1- Výborný kamarád, s čímkoli kdykoli pomůže Barney87 - Super hráč, ale dostal PB a už se mezi nás nevrátil G[loba]L_FragIs - kamarád měl PB kvůli někomu s DIP yaroush - Můj bratr ![]() _JU[M]BO_/Low - Miliardá Bboyko/Legacy - Starej známej WendiS - Super týpek,pokud nejste policisté [E]xIT. - Frajer, přítel, účetní Tumik - Právník a admin na správném místě ViktoreK/Akai/Scarakai - Pawner, admin a kamarád Detroit - Kamarád admin Domino - Web inženýr, kamarád a můj poradce :-) RedGinger - Web inženýr, kamarád admin a Dominuv Brácha :-) Domino - Web inženýr, kamarád a můj poradce :-) Všichni z gangu Don’t Copy Pokud jsem na někoho zapomněl tak se ozvěte - Dopíšu Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Sipoxx Odehrané hodiny na serveru: 1015h + 182 Váš bankovní obnos: cca 70 mega Nasbíráno marihuany: jen pár gramů Vlastním dům číslo: 39 - Bayside Vlastním hotel číslo: pokaždé jiné ale v motelu Bayside Vlastním nemovitost: Nic Momentálně jsem členem gangu: Pain&Gain Můj oblíbený administrátor: CzSK, UnknownGamer, Ameli1, Wendis, yaroush, Tumik, Domino, RedGinger, Akai Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /racejoin, /mise, /tuning Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz a Let smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Elegy, Stratum Má oblíbená práce na serveru: Terorista, Mechanik, Popelář, Kamioňák, Fízlák Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: Sipoxx Vloženo komentářů : 7 Vloženo příspěvků ve fóru : 617 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dodám (musím ho najít) Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Dodám (musím ho najít) Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):TOTO Vaše osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: ... Datum narození: 20.5.1998 Věk: 16 let Kontakty: Skype: Sipox.. (tečky jsou součástí) Kraj : Jihomoravský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Opravdových moc ne Stav : Svobodný Zaměstnání : Student Vzdělání : Základní Jazyky: Čeština, angličtina Děti : Chci mít Kde bydlím : V domě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha:Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, naslouchavá, obětavá, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, ulítlá, upřímná, věrná, veselá Informace o Vaší postavě Výška: 178cm Hmotnost: 80Kg Postava: Hubená,sportovní Barva očí: Modro-zelená Barva vlasů: hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Hlavu, Ruce, Nohy, Uši, prsty, vlasy, chlupy Vousy: Nejsou skladem. Co nemáme dovezeme. Fotografie (ukažte se nám): Moc sexy pro SP Závislosti Kouření: Ne Alkohol: s Mírou Sex: ano Závislosti: Auta, Skype, internet, SP, pc, hry, weby Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Dělám modelařinu takže všechno okolo toho Sport: nesportuju (kromě dobíhání na autobus) Literatura: Nečtu Hudba: To co jede v rádiu Zvíře: 2x Sladkovodní želva, 1x Zlatý retrívr a 1x Kočka Můj styl Moje motto: Nikdy neser strejdu Libora, když je nalitej! Citace Učitelka zadala žákům 5. třídy za úkol, Moje webová stránka: Pracuje se na ní Životní cíl: Nevím Co nesnáším: Cheatery a podvodníky Co miluji: Klidnou hru Oblíbená muzika: Rádio Oblíbené jídlo: Pizza a Špaghety Oblíbené pití: Kofola, Vodka, Pivo, Kapitán Oblíbený film: Bud Spencer + Terence Hill Všechno od nich Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Ryfle + tryčko Oblíbená barva: Green + Blue Upravil/a Sipoxx dne 22.12.2014 13:18 |
|
|
Rado |
Přidané 13.05.2013 12:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 828
Založený: 23.06.11
|
Pekná vizitka ![]() |
|
|
Sipoxx |
Přidané 13.05.2013 12:24
|
|
Citace Rado napsal: Dííky moc dělal jsem ji 3 hodiny ![]() |
|
|
UnknownGamer |
Přidané 13.05.2013 12:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 1323
Založený: 04.11.12
|
So nice ![]() ![]() |
|
|
Sipoxx |
Přidané 13.05.2013 13:00
|
|
Citace UnknownGamer napsal: Dííky Vizitku ještě dodělám ta modrá je blbě vidět Nemáš zač jsi dobrý admin ![]() |
|
|
WendiS |
Přidané 17.01.2014 23:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 742
Založený: 13.02.13
|
Sipoxx, ty seš prostě řízek, tyvole. Já mám občas pocit, že mám v Brně klon ![]() Horkokevnej, bez úcty a respektu k autoritám, rebel a všechno zkouší, dokud se nespálí. Dobře se s Tebou kecá na Skype, na serveru jsi v pohodě hráč a doufám, že Tvá snaha do AT se jednoho dne setká s úspěchem, aby sis taky tu SP trochu znechutil ![]() Jinak jsem rád, že jsem Tě poznal. A kdyby mi někdy stříklo a vynadal jsem Ti vulgárně ve Skype hovoru, tak to neber vážně. Vždyť to si děláme pořád ![]() Hodně štěstí ve hře i v reálu a doufám, že na Tebe kontakt neztratím a zůstaneš takhle v pohodě ![]() ![]() |
|
|
Sipoxx |
Přidané 02.11.2014 18:23
|
|
Vizitka aktualizována. Snad se vám bude líbit. ![]() Upravil/a Sipoxx dne 03.11.2014 21:08 |
|
|
Zacek |
Přidané 18.11.2014 20:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 891
Založený: 14.03.14
|
Jéé ***oxi, Sipoxi ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa