Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vynex
|
|
| Vynex |
Pridané 21.05.2013 23:23
|
![]() Príspevkov: 7
Založený: 19.05.13
|
Váš nick na serveru: Vynex Odehrané hodiny na serveru: 12 - ale přibývají ![]() Váš bankovní obnos: 1 mega Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: nemám Vlastním hotel číslo: nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem Můj oblíbený administrátor: Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /job Můj nejoblíbenější event serveru: ještě neznám přesné názvy ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Admiral Má oblíbená práce na serveru: Řidič autobusu, SAPD Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: Vynex Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 14 Vaše osobní stránka Jméno: Bronislav Příjmení: Raději nedám ![]() Datum narození: 2.6.1996 Věk: 16 Kontakty: neuvedeno Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost, ale pravých tak 5 Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní (Teď sem na střední) Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Nemám Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Nic mě nenapadá ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá,plánující, podporující, pozitivní, přátelská Informace o Vaší postavě Výška: 175 Hmotnost: 64 Postava: Hubená Barva očí: Hnědé Barva vlasů: Černé Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Krom kůže nic jiné ![]() Vousy: Když mám tak sundám, Závislosti Kouření: Ano Alkohol: Jen na akcích Sex: Nejsem závislej ![]() Závislosti: PC, GTA, Přátelé, Filmy, Sport, Kouření Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC, Historie Sport: Jízda na kole, Tennis. Literatura: Nečtu ![]() Hudba: Vše co se dá poslouchat ![]() Zvíře: Pes Můj styl: Bílé triko, černé kalhoty ![]() Moje motto: Užívejte si života ![]() Moje webová stránka: Životní cíl: Podívat se do L.A. a mít rodinu a dobrou práci ![]() Co nesnáším: Lidi co se povyšují a urážejí Co miluji: Ženy a dobré jídlo ![]() Oblíbená muzika: Je toho dost Oblíbené jídlo: Gyros Oblíbené pití: Pivo, kola, whiskey, kafé Oblíbený film: Indiana Jones Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: Trička a rifle Oblíbená barva: Zelená |
|
|
|
| ViktoreK |
Pridané 21.05.2013 23:31
|
![]() Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
Doufám, že tu mezi námi zustaneš a budeš super hráč, podle vizitky, která je mimochodem celkem zajímavá, vypadáš na pohodáře
|
|
|
|
| Rado |
Pridané 21.05.2013 23:38
|
![]() Príspevkov: 828
Založený: 23.06.11
|
Vela štastia , Xena čo
|
|
|
|
| _Crazy_ |
Pridané 21.05.2013 23:57
|
![]() Príspevkov: 856
Založený: 21.11.12
|
Vizitka pekna, jako hráče Té neznám, ale snad se mi něčím vryjes do paměti, hodně stesti |
|
|
|
| NeXus |
Pridané 22.05.2013 06:41
|
![]() Príspevkov: 2008
Založený: 18.05.12
|
Přidám se k ostatním, také přeji hodně štěstí, vypadáš na pohodáře |
|
|
|
| Vynex |
Pridané 22.05.2013 16:32
|
|
Děkuji moc všem
|
|
|
|
| carbon |
Pridané 22.05.2013 16:40
|
![]() Príspevkov: 869
Založený: 26.12.12
|
Pěkná vizitka a ať jsi spokojený na serveru
|
|
|
|
| Vynex |
Pridané 22.05.2013 17:03
|
|
Díky
|
|
|
|
| Xena |
Pridané 27.05.2013 13:24
|
![]() Príspevkov: 2014
Založený: 21.07.11
|
vitaj s5 ! rada ťa tu vidím dufam, že si navykneš na nových neprispôsobilých detinských hráčov na SP ale som rada, že tu vidím niekoho starého známeho vitaj a dííky za označenie
|
|
|
|
| Vynex |
Pridané 01.06.2013 13:55
|
|
Díky moc ![]() Nemáš vůbec za co )
|