Informace o serveru
Číst diskuzi
GuFF - Vizitka
|
|
GuFF |
Přidané 28.05.2013 15:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 16
Založený: 27.05.13
|
Váš nick na serveru:Guff Odehrané hodiny na serveru:100+ Váš bankovní obnos:20 000 000 Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 799 Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor:Všichni Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/q /help / lv /sf /ls /hide /tankovat atd.. Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):phoenix Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec,Závod Mé oblíbené vozidlo:Sandking,Cheetah,Sultán,Bullet,Blista Má oblíbená práce na serveru:Ruská mafia Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1 Vaše webové informace Váš nick na webu:GuFF Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):5 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:Nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): - Vaše osobní stránka Jméno:Prokop Příjmení:Buben Datum narození:19.5.1998 Věk:15 Kontakty:sz /pm Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno):Plzeňský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Soukromé Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: 9 ročník zš - Žádné zatím Jazyky: Čeština, angličtina, němčina,ruština Děti: Chci Kde bydlím:Byt ( Panelák) S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace :Heterosexuál Poznámka:Nemám nic navíc Informace Vaší povahy Povaha:cholerik Pohled na svět:pesimista Otevřenost:introvert Moje povaha:pohodář Informace o Vaší postavě Výška:186 Hmotnost:999999999 Víc váha nebere Postava:Koukni se výše a pochopíš Barva očí:Hnědá Barva vlasů:Hnědá Brýle:Nope Na těle mám:Chlupy Vousy:Nemám Fotografie: ![]() Závislosti Kouření:Ne Alkohol: Při oslavách Sex:Jen s tou pravou Závislosti: Pc,Fitko Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Fitko,Posilování Sport ![]() Literatura (zde uvedete žánr):Ne Hudba (zde uvedete žánr) ![]() Zvíře:Nemám Můj styl Moje motto:Vše dobré vede k špatnému , vše špatné k dobrému Moje webová stránka:Nemam web .com Životní cíl:Něco dokázat Co nesnáším:Aroganci Co miluji:Holky Oblíbená muzika:Výše uvedeno Oblíbené jídlo:špagety,guláš,knedlo zelo,bílkovyny,proteiny Oblíbené pití:cola,gainer,mlíko,štávy Oblíbený film:8mile,neporazitelný,tekken Oblíbená kniha:nečtu Oblíbené oblečení:Hip Hop Oblíbená barva:Všechny |
|
|
TheMajo |
Přidané 28.05.2013 16:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1073
Založený: 13.01.13
|
Pekná farebná vizitka dúfam že sa ti na server bude dariť (naďalej) |
|
|
GuFF |