Informácie o serveri
Čítať tému
[K]aro[S] - Konečná :'(
|
|
Nicolas |
Pridané 29.06.2013 16:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 146
Založený: 18.05.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [K]arlo[S] Odehrané hodiny na serveru:450+/- Váš bankovní obnos:0 Nasbíráno marihuany:0 Člen gangu: Dříve Sons of Anarchy... Vlastním dům číslo: Nevím Můj oblíbený administrátor: DoMiNo,Xena,Ameli1 Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill,/lv,/garaz Můj nejoblíbenější event serveru:/zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Závody,Tuningy Mé oblíbené vozidlo:Turismo,Tow Truck,Sultán Má oblíbená práce na serveru:Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:3 Vaše webové informace Váš nick na webu:Nicolas Vloženo komentářů:Nepotřebné Vloženo příspěvků ve fóru:Nepotřebné Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:Nabízím Vaše osobní stránka Jméno: Petr Příjmení: -.- Datum narození:15.5.1998 Věk:15 Kraj:Královehradecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Tak akorát Stav:Svobodný Zaměstnání:Škola Vzdělání:Nastupuji na Průmyslovku na obor IT Jazyky:Německy,anglicky,rusky Děti:Snad budou Kde bydlím:V rodinném domku S kým bydlím:S rodiči Sexuální orientace:Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha:Cholerik Pohled na svět:Optimista Moje povaha: Přátelská,Povídavá,Důvěrná ![]() Informace o Vaší postavě Výška:180 cm Hmotnost:60kg Postava:Sportovní Barva očí:Hnědá Barva vlasu:Černá Na těle mám:Jizvy z házené Vousy:Když sou tak holím Fotografie: Závislosti Kouření:Ne Alkohol:Když je Sex:Kdo by mohl odmítnout ? Závislosti: PC,Kamarádi,Házená Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Hodně Sport:Házená Literatura:Jen ve škole Hudba:Majk Spirit,Tafrob.... Zvíře:Kočka Maxík Můj styl Moje motto:Nikdy neříkej nikdy ! Životní cíl:Sám nevím Co nesnáším:Namyšlené,nagelované teploloušky ! Co miluji:Holky,SP,Řízek Oblíbená muzika:Skoro všechno Oblíbené jídlo:Svíčková od babičky,kuřecí řízek ![]() Oblíbené pití:Cola,Kofola,Squash Oblíbený film:Šmoulové II Oblíbená kniha:Nečtu Oblíbené oblečení: Džíny a triko |
|
|
Kovaldo |
Pridané 29.06.2013 16:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 116
Založený: 15.04.13
|
Ale nie ![]() |
|
|
Nicolas |
Pridané 29.06.2013 16:50
|
|
Nekončil bych.. ale mám perma. A vím jistě , že se sem vracet nebudu kvůli jednomu nejmenovanému adminovi. |
|
|
aure |
Pridané 29.06.2013 17:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 425
Založený: 29.08.11
|
maj sa v REale a vela stastia |
|
|
Nicolas |
Pridané 29.06.2013 17:06
|
|
Děkuju .. ![]() |
|
|
Load |
Pridané 30.06.2013 10:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 494
Založený: 05.02.13
|
Kamaráde,zažil jsem toho s tebou spoustu,měl jsem v tobě důvěru..Budeš mi chybět,budu doufat,že se jednou vrátíš..![]() |
|
|
Nicolas |
Pridané 30.06.2013 11:43
|
|
Možno se vrátím za 3 měsíce...Ale stejně už by si mě nikdo nepamatoval takže je to zbytočné. |
|
|
Ruda |
Pridané 30.06.2013 12:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Co ti povim no, můžeš si za to sám. Takže asi jen hodně štěstí v reálu. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa