Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka-supekadam
|
|
supekadam |
Pridané 02.07.2013 14:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 165
Založený: 18.11.12
|
[bcolor=#990000]Vaše serverové informace[/bcolor] Váš nick na serveru: supekadam Odehrané hodiny na serveru: 500+- Váš bankovní obnos: 23 mega Nasbíráno marihuany: 0 (načo by mi bola ![]() Vlastním dům číslo: 777 (prekné čislo čo? ![]() Vlastním hotel číslo: ked potrebujem prenajmem si Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ani neviem B) Můj oblíbený administrátor: Pixel, Xena,CzSk Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /lv, /sf, /ls, /zakaznik Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Street, /dm Trajekt Má nejoblíbenější akce od administrátorů:/port kopec a hocijaky zavod Mé oblíbené vozidlo: Bullet ![]() Má oblíbená práce na serveru: obchodnik *Dobrá práce* Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- [bcolor=#990000]Vaše webové informace[/bcolor] Váš nick na webu:supekadam Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): fuha dodam Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick) ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:ked najdem dodam Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):fuha najdem ![]() [bcolor=#990000]Vaše osobní stránka[/bcolor] Jméno: Adam Příjmení: Súpek Datum narození: 24.2.1999 ![]() Věk:14 a pol ![]() Kontakty: Kraj: Trenčiansky (mesto Trenčín *LOVELINUX* ) Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: vella ![]() Stav: slobodny Zaměstnání: ZŠ ![]() Vzdělání: 8 ročník ZŠ zatial ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, němčina,slovenčina Děti: ešte nemám ![]() Kde bydlím: na 11 poschodí v byte s výhladom na celí Trenčín ![]() S kým bydlím: s rodičmi a bratom ![]() Sexuální orientace: som na ženy ![]() Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Práve ma napadlo akú mám len krásnu vizitku ![]() [bcolor=#990000]Informace Vaší povahy[/bcolor] Povaha:normálna ![]() Pohled na svět: Optimista/Realista ![]() Otevřenost ![]() Moje povaha:Sále musim niečo robiť ![]() [bcolor=#990000]Informace o Vaší postavě[/bcolor] Výška: fúha tušim 182 cm. Hmotnost:62 (pravidelne sa vazim zo psom na rukach aby som vedel ze ci nepribral tak viem aj kolko vážim presne ![]() Postava:štíhla Barva očí: hnedozelene Barva vlasů: hnede Brýle: nosím (ale slnečné ![]() Na těle mám: neviem jak iný ja mám kožu B) Vousy: oholený ![]() Fotografie (ukažte se nám): mozno sem dačo hodím ![]() [bcolor=#990000]Závislosti [/bcolor] Kouření: ![]() Alkohol: ![]() Sex: ![]() Závislosti: SAMp a Grepolis [bcolor=#990000] Vaše zájmy a co máte doma[/bcolor] Zájmy: počítač, kamarati atd. Sport:basketball, Literatura (zde uvedete žánr): ![]() Hudba (zde uvedete žánr):hoci čo len nie operu ani nič podobne (opereta,oratoria,balady,omše,kantáty,tance,slacikove dueta/kvarteta,synfonie ani nič podobné! *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*) Zvíře: Pes Můj styl: fúfa (aj nejaký mám?) ![]() Moje motto: Ked nenakopneš ty nakopnú teba. Moje webová stránka:nemám (zatial) Životní cíl: byť úspešný ![]() Co nesnáším: fajčenie ![]() Co miluji: hranolky ![]() Oblíbená muzika: všetko normálne (isto nie to čo som vyšie vymenoval ![]() Oblíbené jídlo: pizza Oblíbené pití: coca cola Oblíbený film: to je fuk len aby sa to dalo pozerat Oblíbená kniha: ![]() Oblíbené oblečení: to čo je pohodlne ![]() Oblíbená barva: ako kedy ![]() No vizitka už aj bude ked najdem tie obrazky tak dodam môžete kritizovať ![]() Upravil supekadam dňa 13.07.2013 09:28 |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 13.07.2013 09:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Trochu více si pohrát. Jinak hráče neznám snad se to změní. |
|
|
supekadam |