Informácie o serveri
Čítať tému
Orey [vizitoš]
|
|
Orey |
Pridané 05.07.2013 15:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 21
Založený: 30.06.13
|
Ludia ktorých som zatial spoznal smouky Maos Kovaldo Derpina ![]() Ajo Cakyno Píšte koho som zabudol , som zabudlivý. ![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Orey Odehrané hodiny na serveru:50 hod +/- Váš bankovní obnos:2 mega +/- Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo:Neviem Vlastním hotel číslo:Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Sons of Anarchy Můj oblíbený administrátor:Všetci Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/racejoin Můj nejoblíbenější event serveru :Vyrazko Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Vyrazko Mé oblíbené vozidlo:Savanna,sultán,turismo Má oblíbená práce na serveru : Rusák,Kamionista Vaše webové informace Váš nick na webu:Orey Vloženo komentářů: Vloženo příspěvků ve fóru :48 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Vaše osobní stránka Jméno:Miroslav Příjmení: Datum narození:9.7 1999 Věk:14 Kontakty:skype Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Pravých málo Stav :Nezadaný Zaměstnání : Rusák ! ![]() Vzdělání :Základné Jazyky: Čeština, angličtina,Slovenčina Děti :chcem mať Kde bydlím:v dome S kým bydlím:s rodičmi Sexuální orientace :Hetero Poznámka : ![]() Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost:Introvert Moje povaha: Kludná ![]() Informace o Vaší postavě postavy Výška:Avatar Hmotnost:0,001 G Postava: Modrá Barva očí:Hnedá Barva vlasů:Čierna Brýle:nemám Na těle mám: Jazvy Vousy: ![]() Fotografie Závislo sti Kouření:Nie Alkohol:Priležitostne Sex: ![]() Závislosti:PC,SP, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:PC,Kamarádi,Motorka Sport:Futbal,florbal, Literatura : Epika ![]() Hudba :Dram,Dubstep,Electro House. Zvíře:Pes,mačky,Sestry ![]() Můj styl Moje motto:Honda 125 ![]() Moje webová stránka: Životní cíl:Rodina Co nenáším:Egoistov Co miluji:Pekné baby,motorky,SP Oblíbená muzika:Dubstep,Dram,Electro house. Oblíbené jídlo:Všetko od mamy Oblíbené pití:Pačovaná kofola ![]() Oblíbený film:Rýchlo a zbesilo Oblíbená kniha: Oblíbené oblečení: ![]() Oblíbená barva:Fialová Upravil Orey dňa 07.07.2013 14:20 |
|
|
MarekSK |
Pridané 06.07.2013 16:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 97
Založený: 28.11.12
|
Pekná vizitka, farebná, stručná![]() |
|
|
Orey |
Pridané 06.07.2013 16:11
|
|
Citácia MarekSK napsal: ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 07.07.2013 13:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citácia Datum narození:9.7 1999 Je 7.7.2013 Takže Ti je 13 lhát do vizitky ?! ![]() ![]() Hráč v pohodě doufám že uděláš seznam lidí a možná bych tam nemusel chybět ![]() Upravil SmouKy_ dňa 07.07.2013 13:44 |
|
|
Orey |
Pridané 07.07.2013 13:56
|
|
Citácia smouky napsal: Ti dám ty kamionista! ![]() ![]() Neboj sa časom spravim ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 07.07.2013 15:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citácia Orey napsal: Jsem *JSEM VÁTĚZ JOO* jinak doufám že se někdy vrátíš ke mě do firmy ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 07.07.2013 15:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Nevím co si o tobě mám myslet, neustále se nějak snažíš sabotovat admin akce, ale jinak vizitka je hezká. |
|
|
Orey |
Pridané 07.07.2013 15:48
|
|
Citácia Ruda napsal: Ako to myslíš? :-) ... Určite mysliš tie formule. Na závode neni zakazané blokovať, keby je nič nerobim a práveže ja som bloker nebavi ma cp už som taký ale dakujem za názor ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!