Informácie o serveri
Čítať tému
FlUeScO - vizitka
|
|
FlUeScO |
Pridané 11.07.2013 13:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 19
Založený: 21.09.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: FlUeScO Odehrané hodiny na serveru: 1020 + Váš bankovní obnos: 230 000 000 $ + Nasbíráno marihuany: 0 gramov Vlastním dům číslo: 1096 Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: niesom v gangu Můj oblíbený administrátor: Pitras, Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill ,/info Můj nejoblíbenější event serveru: Zavod Freeway, /dm sawn Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Formule 1 Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafia Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 - 2 (ako ktorý) Vaše webové informace Váš nick na webu: FlUeScO Vloženo komentářů: 3 Vloženo příspěvků ve fóru: 8 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Ako som vlastnil hotel Downtown Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Miniclip #15 - Summer Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=39273&pid=508969#post_508969 Vaše osobní stránka Jméno: Adam Příjmení: Neni potrebné vedieť Datum narození: 18.11.1997 Věk: 15 Kontakty: [email protected] Kraj: Banskobystrický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 100 Stav: neuvedeno Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: angličtina, slovenčina Děti: nemám, chcem mať Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: nezadano Informace Vaší povahy Povaha: sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní Informace o Vaší postavě Výška: 182 cm Hmotnost: 64 kg Postava: sportovní Barva očí: modrá Barva vlasů: hnedá (do čierna) Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: chlpy Vousy: Vousy oholené Fotografie: nezadaná Závislosti Kouření: ne Alkohol: občastne Sex: ne Závislosti: Auta, dobré jídlo, kamarádi, superparba.eu,muzika, pc, sport, televize. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: pc Sport: atletika (high jump) Literatura: občas čítam (scify) Hudba: moderná Zvíře: pes, hroch, slon Můj styl Moje motto: Čo môžeš urobiť dnes neodkladaj na zajtra. Moje webová stránka: nezadaná Životní cíl: prežiť život na plno Co nesnáším: klamstvo Co miluji: ženy, dobré jedlo, SP Oblíbená muzika: Play Hard Oblíbené jídlo: Halušky s bryndzou Oblíbené pití: kofola Oblíbený film: Zahúlime uvidíme Oblíbená kniha: Eragon Oblíbené oblečení: športové Oblíbená barva: ružová, modrá Upravil FlUeScO dňa 13.07.2013 18:59 |
|
|
carbon |
Pridané 13.07.2013 09:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 869
Založený: 26.12.12
|
jsi v pohodě hráč ale tu vizitku by to chtělo vybarvit. ![]() |
|
|
FlUeScO |