Informácie o serveri
Čítať tému
[Vizitka] Makounek
|
|
ImJustEpic |
Pridané 25.07.2013 17:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 23.07.13
|
Som začínajucí hráč z SK ktorý býva v žilinskom kraji a strašne miluje humor ![]() SERVER INFO Váš nick na serveru: Makounek Odehrané hodiny na serveru: cca 20 h Váš bankovní obnos: 1 mega. Nasbíráno marihuany: 10. ( pre lvl ) Vlastním dům číslo Nevlastním, som homeless ![]() Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Niesom. Můj oblíbený administrátor: zde výběr Osobne sa mi páči Domino, ale prácu moderátora zvláda každý perfektne. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port ofc ![]() Můj nejoblíbenější event serveru Kopec smrti. Má nejoblíbenější akce od AD.: : Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Jester forever Má oblíbená práce na serveru: Taxi-man Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 1- Webové Info Váš nick na webu: ImJustEpic Vloženo komentářů : XXX Vloženo příspěvků ve fóru : tento bude štvrtý ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: XXX Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: XXX Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : XXX Osobnosť Jméno: Matúš Příjmení: XXX Datum narození: xx.xx.1995 Věk: 17 Kontakty: XXX Kraj : XXX Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Moji kamaráti z družiny.. tých je asi 10 (a hraju minecraft, prekvapujuce) Stav : Zadaný :3 Zaměstnání : Študent Vzdělání : Za rok maturita ![]() Jazyky: čeština, slovenčina, nemčina, AJ Děti : Chcem malého prcka Kde bydlím : Panelak, ale nahnevám otca tak na kolaji ![]() S kým bydlím : With familly Sexuální orientace : Jiný ( ufo ), heterosexual Poznámka : Nothing to write here Povaha mojej povahy Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Velký pesimista Otevřenost: Introvert prevažne Moje povaha: Poslušná, kludná, anti-nudná Moja postava Výška: cca 184m kubických Hmotnost: 70 + Postava: Tak akurát. Znova nemám cecky väčšie ako moja priatelka ![]() Barva očí: Modrá Barva vlasů: čierne Brýle: Nope Na těle mám: chlpy Vousy: Niečo tam je ![]() Fotografie (ukažte se nám): Neukážem, muahah Závislosti : ??? Kouření: Skúsil som - nechutilo, prestral som. Alkohol: na oslave. Sex: XXX Záujmy Zájmy: Varenie *COOOOL* Sport: Plávanie, volejbal Literatura : ![]() Hudba: Rock Zvíře: morské prasco, brat Môj štýl Moje motto: Používaj hlavu viac než ruky. Moje webová stránka: ![]() Životní cíl: Rodina Co nesnáším: Namyslených ludí Co miluji: ženy, ženy (ženske zadečky ) Oblíbená muzika: to, čo sa mi páči ![]() Oblíbené jídlo: Pizza, špagety, ryby Oblíbené pitivo: Džus Oblíbený film: Krstný otec Oblíbená kniha: Nope Oblíbené oblečení: tričko, gaťky, rifle, topánky Oblíbená barva: BIela Samozrejme, že keď si nazbieram viac hodín, penazí a pod. tak budem vela editovať ![]() Snaď si ma oblúbite tak, ako ja vás ![]() Upravil ImJustEpic dňa 25.07.2013 19:04 |
|
|
asthenic |
Pridané 25.07.2013 19:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Čo som teraz čítal tak tiež razíš proti deťom, ale ešte si ťa v tom Team chate očekujem. ![]() ![]() |
|
|
Spam_ |
Pridané 25.07.2013 19:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 694
Založený: 21.03.12
|
Chalan z minecraftu gilda Bellatores keď sa nemýlim ![]() |
|
|
ImJustEpic |
Pridané 25.07.2013 19:11
|
|
Lol.. čo iné od nich očakávať, že ? ![]() |
|
|
asthenic |
Pridané 25.07.2013 19:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
No ale tak, keď sa stretne taká partia ako tam bola teraz, tak sa nečudujeme. ![]() |
|
|
ImJustEpic |
Pridané 25.07.2013 19:14
|
|
Spammer.. bella sa rozpadla nedávno ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa