Informácie o serveri
Čítať tému
|
Smeky99
|
|
| smekysek99 |
Pridané 28.07.2013 12:35
|
![]() Príspevkov: 1
Založený: 13.07.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Smeky99 Odehrané hodiny na serveru: 50 +/- Váš bankovní obnos: 1 000 000 $ Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádného Můj oblíbený administrátor: zde výběr: Load, Derpína, Domino Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill ![]() Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): "Něco" smrti. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru: Policista, Dozorce, Pilot Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2+ Vaše webové informace Váš nick na webu: Smekysek99 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 8 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Zatím nemám ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Netočím ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): - Vaše osobní stránka Jméno: Jan Příjmení: Smékal Datum narození: 10.12.1999 Věk: 13 ![]() Kontakty: Skype: smeky999 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Olomoucký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně, to vím ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Mám čas ![]() Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V bitě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Nic ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: pesimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, Informace o Vaší postavě Výška: 161 Hmotnost: 52kg Postava: Hubená, sportovní, Barva očí: Zelená Barva vlasů: Špinavý blond Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kůži Vousy: Rostou ![]() Fotografie (ukažte se nám): Někdy příště ! ![]() Závislosti Kouření: Málo kdy! Za 5 měsícu 1. Alkohol: Pivo, jen Lemon apod.. ![]() Sex: Od 15ti ![]() Závislosti: chatování, Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, , muzika, pc, hry, sport, televize, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Mít dobrou práci a dostat se co nejdál ve fotbale Sport: Fotbal Literatura (zde uvedete žánr): Ne Hudba (zde uvedete žánr): DubStem, Remixi, Dance music Zvíře: Morče :3 Můj styl Moje motto: Žij, bij, dobojuj Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Profesionální fotbalista Co nesnáším: namyšlené lidi Co miluji: Holky Oblíbená muzika: DJ Pettee Oblíbené jídlo: Kuře na paprice a svíčková :3 Oblíbené pití: BigShock Oblíbený film: (seriál) Jak jsem poznal vaši matku Oblíbená kniha: Žádná Oblíbené oblečení: Značka Adidas a Nike Oblíbená barva: Modrá |
|
|
|
| SLaKe |
Pridané 05.05.2021 23:09
|
![]() Príspevkov: 243
Založený: 12.07.17
|
Nadpisy nic moc, vidím, že chceš být profesionální fotbalista, tak si snad někdy ťuknem v lize chábře. Jakože v roce 2013 mít oblíbenou znáčku jak Adidas tak Nike musela být docela sebevražda, ale jsi asi velmi odvážný. Tak jak říkáš "žij, bij, dobojuj" starý brachu. GL V ŽIVOTĚ. |
|
|
|
| husk |
Pridané 05.05.2021 23:11
|
![]() Príspevkov: 50
Založený: 06.08.20
|
Myslel jsem, ze ses v pohode klucina, ale to ze kouris ve 13ti tak moc, ze za 5 mesicu jednou, to trosku prehanis, takze s tebou jsem skoncil, vizitka hnusna
![]() ![]() |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov