Informácie o serveri
Čítať tému
|
[Vizitka][X]speeD
|
|
| Ender |
Pridané 05.08.2013 18:33
|
![]() Príspevkov: 51
Založený: 17.04.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:[X]speeD[ Odehrané hodiny na serveru:205 Váš bankovní obnos:120 ooo ooo $ Nasbíráno marihuany:8430gramov Vlastním dům číslo:1056 Vlastním hotel číslo:Nevlastním hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Never Back Down Můj oblíbený administrátor: ...Derpina...,Xena,FUNREAL,CzSK,Ameli1,Carter_,f86,NeXus Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill,/lv,/port Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):/Zavod DriftSF,/dm Army Area Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Vyrazovak,Tuning,Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo:Infernus,Elegy,Savanna Má oblíbená práce na serveru:Mechanik,Taxikar,Kamionak Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 Vaše webové informace Váš nick na webu:Ender Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):60 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:Ked sa mi bude niaky pozdavat tak dodám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas odám neskôrDoporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz) ravidla Webu!Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš Příjmení:načo vám to je? Datum narození:12.4.1997 Věk:16 Kontakty:Na vyžadani Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Bratislavský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek ravých máloStav (pro neuvedeno napište neuvedeno):Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno):Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina,ruština,slovenčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):Chci mít Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):V dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno):Hetero Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne) odte na SP![]() Informace Vaší povahy Povaha:Sangvinik Pohled na svět:Optimista Otevřenost:Extrovert Moje povaha:Baviaca,Kludná,Priatelska,Spolahlivá,Uprimná Informace o Vaší postave: Výška:187cm Hmotnost:66kg Postava:štihla Barva očí:Modrá Barva vlasů:Bledo Hnedé Brýle:Nepotrebujem Na těle mám:Chloupy Vousy:Vousy Fotografie (ukažte se nám) ODAM NESKORZávislosti Kouření:občas,Ted mam Elektornicku a je SUPER ![]() Alkohol riležitostne Sex:Ako kedy Závislosti:kamaráti,superparba.eu,hry Vaše zájmy a co máte doma:Niž,Pes,Papagaj,Pieskomil Zájmy:Šport Sport:Hokej,Futbal Literatura (zde uvedete žánr):Sci-Fi Hudba (zde uvedete žánr) ubstepZvíře es,Bratr,Papagaj,PieskomilMůj styl Moje motto:Narodil si sa ako originál, tak neumieraj ako kópia Moje webová stránka:Nemám Životní cíl:Mit rodinu ![]() Co nesnáším:Hejterov na YT,Male deti Co miluji:Jednoznačne Superparbu! Oblíbená muzika ubstep a niekedy aj Hip-HopOblíbené jídlo:Vypražany Syr,Pizza Oblíbené pití:Vodka,Tequila Silver,*PEPSI* Oblíbený film:Žaner:Horory:Ludska Stonožka 1 aj 2 Oblíbená kniha:Nečitam Oblíbené oblečení:To čo mam teraz ![]() Oblíbená barva:Hlavne neonové,Čierna Upravil Ender dňa 06.08.2013 18:49 |
|
|
|
| FUNREAL |
Pridané 06.08.2013 18:51
|
![]() Príspevkov: 540
Založený: 09.02.13
|
ale jo mas to pekne trosku si pohraj mozna nejste par obrazku sem hod, jinak jako hrace te trosku poznam zatim v poradku
|
|
|
|
| Ender |
Pridané 07.08.2013 12:16
|
|
Diky FUNE
|
|
|
|
| f86 |
Pridané 07.08.2013 21:38
|
![]() Príspevkov: 2106
Založený: 22.10.12
|
pekna farebna vizitka, moc sa nepozname ale dakujem za označenie sp si treba uživat, nie ju kazit tak good luck boy
|
|
|
|
| Ender |
Pridané 08.08.2013 18:42
|
|
ja teba poznam ako dobreho a hlavne spolahliveho admina ! To sa mi natebe paci )
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov