Informace o serveru
Číst diskuzi
Koho by jste chtěli v dalším rozhovoru?
f86 13 Hlasů
Respy 8 Hlasů
patazzko (audio) 21 Hlasů
BonG 9 Hlasů
Počet hlasů: 51
Rozhovor - Dj.Shock
|
|
Czipisek |
Přidané 10.08.2013 15:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1804
Založený: 19.02.11
|
Zdravíčko, v u minulého rozhovoru byla anketa koho by jste chtěli dále, vyhrál o pár hlasů Dj.Shock, takže jsem s ním rozhovor zpracoval, samozřejmě hlasujte v další anketě, koho by jste chtěli v tomto měsíci ještě vidět.![]() Reklamu tomuto rozhovoru zajišťuje stránka: ostravskekurvicky.czsk.com Dobrá tedy, jdeme na věc. - nikoliv na sex, Pixeli. Dj.Shock: Uhodil mi blesk do kalkulátoru, jsem teď na papíru a zachvilku mi dojde inkoust. ....Chvilka ticha .... Czipisek: Takže klasika, na ůvod se nám krátce představ, uveď svůj věk, jméno, atp. ![]() Dj.Shock: Ahoj ahoj ahoj zdraví vás Dj.Shock alias Tomáš ![]() Czipisek: Super. Stejně jsi ****. Czipisek: Jak jsi se dostal k serveru, hraní SAMP, dotáhl Tě sem někdo, nebo jsi se sem dohrabal sám? Dj.Shock: Někdy zhruba Před 2 roky jsem hrával Minecraft kostičky a potom si říkám není to furt dokola ptákovina ? Hledal jsem na netu dobré hry.Potom jsem našel GTA SA asi 30 minut jsem hrál singl a potom jsem tam zabíjel starý babky a přestalo mě to bavit tak jsem napsal do googlu GTA SA více hráču a představ si ,že mi to našlo GTA MULTIPLAYER tehdy ve verzi 0.3B, tak jsem to nainstalovat a pak jsem napsal "nejlepší GTA multiplayer server" našlo mi to právě Superpařbu, pak jsem skoro týden přemlouval kámoše aby jsme to zkusili spolu.Stalo se, byli jsme největší překupníci aut a marihuany.No pak se mi podělal comp a zapomněl jsem na to ,že to vlastně hraju.A 13.8.2012 jsem si zaspomínal na staré časy a zase jsem tu ! ![]() Czipisek: Baví Tě mod? Líbí se Ti jak se vylepšuje, jaký an to máš pohled? Dj.Shock: Jako Mód mě samo o sobě dost baví, ale to vylepšení kolikrát stojí zaprd.Ti některé úpravy jsou až takové, divné.Já bych celkem ocenil kdyby se udělala nová práce jo a prostě takovéhle věcičky než třeba upravovat firmy a takhle. Czipisek: Měl by jsi zájem někdy okusit práva? Láká Tě to a chtěl by jsi bavit a střežit server? Dj.Shock: Tak to je jasný odposlední doby, co mi jednou takhle geroid když byl ještě admin řekl.Bylo to ráno byl jsem nemocen tak jsem nešel do školy a psal mi "čau šoku nechtěl bys zkusit adminovat" ? já mu říkam ještě si ze mě dělej srandu po ránu. No a pak se neozval no. ![]() ![]() Czipisek: Jaký máš názor na aktuální admin tým, kdo je podle Tebe nejhorší a kdo naopak nejlepší? Vyjádři se objektivně, nikoliv urážlivě. ![]() Dj.Shock: Já nemám problém s žádným adminem, ale jako některé nemám rád kvůli aktivitě atd, ale můj asi nejlepší admin koho jsem kdy potkal a měl jsem šanci se s ním bavit byl Grizzly s vellkým G, Cizpisek,CzSK,Pixel,Domino,Unkown,Patres a další. a nechci nikoho urazit atd. takže nemám žádného admina nejhoršího ![]() Czipisek: Těch 20€ za napsání mého jména Ti pošlu pozdějc ok? Dj.Shock: ne teď na můj účet obludo Czipisek: Ok, počkej zajdu do nonstopáče k vietnamcům, maj vlastní banku, ale nevím kdy Ti to přijde, jsou to hovaďáci, podnik těch vietnamců vlastní wlcacek, takže je to tam dost zkorumpovaný. Czipisek: Jak vidíš svojí budoucnost na SP? Myslíš, že vydržíš dlouho, baví Tě to pořád? Dj.Shock: Jako už se našlo několik chvil kdy jsem chtěl skončit, ale mojí přátele z gangu mě podrželi a neskončil jsem, většinou to bylo kvůli blbosti,Ale jako mód konkrétně mě baví pořád, akorat by to chtělo přidat ty joby no. Czipisek: Tvů názor na komunitu? Dj.Shock: 50 na 50 ![]() Czipisek: Bude stačit, dáme koňo-výslech. Czipisek: Máš rád koně? Dj.Shock: Ano aj křečky Czipisek: Pixel - wlcacek Dj.Shock: Pixel sry wlk ![]() Czipisek: Kofola - Pivo Dj.Shock: pak budu jak alkoholik Kofola Czipisek: Právě u nás na silnici šoustaj kočky. Bože. Dj.Shock: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czipisek: Se nedá vymyslet otázka. Když to tam řve.. Dj.Shock: je to přijemný pocit ? se na ně koukat ? vyhoň si u toho špekáček Czipisek: Kdyby jsi někoho mohl jmenovat hlavním adminem kdo by to byl? Dj.Shock: CzSK,Czipisek ! Czipisek: Kdyby jsi někoho mohl jmenovat novým žurnalistou, kdo by to byl? Dj.Shock: Já bych to celkem dal Dominovi,Grizzlymu. Czipisek: V případě, že by jsi byl jmenován do pozice administrátora, co by jsi udělal jako první věc na serveru? Dj.Shock: No rozhodně bych čistil server a učil bych se od starých adminů, zkoušel dělat menší akce atd. nepoštěl bych se do něčeho velkýho. Czipisek: Super, díkes za rozhovor a měj se. Doufám, že Vás rozhovor bavil, zanechte komentář a hlasujte v anketě, díkes. Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 11:08 |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 10.08.2013 15:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 5852
Založený: 20.02.11
|
Dobrá tedy, jdeme na věc. - nikoliv na sex, Pixeli. V tom případě nevidím důvod, proč bych to měl číst. ![]() ![]() |
|
|
Koldy |
Přidané 10.08.2013 15:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Ty kočky mě rozsekali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak pěkný rozhovor *Dobrá práce* |
|
|
Grizzly |
Přidané 10.08.2013 15:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Dobrý rozhovor s dobrým hráčem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citace ale můj asi nejlepší admin koho jsem kdy potkal a měl jsem šanci se s ním bavit byl Grizzly s vellkým G Díky moc kámo. ![]() Jinak, Czipe, že jsi zoofil to víme, ale že už máš i halucinace a vidíš ty kočky na silnici... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
NeXus |
Přidané 10.08.2013 15:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 2008
Založený: 18.05.12
|
Zabitý ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 10.08.2013 16:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
Dobrý rozhovor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Luky_SVK |
Přidané 10.08.2013 16:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 1227
Založený: 04.07.12
|
Good rozhovor ![]() ![]() |
|
|
f86 |
Přidané 10.08.2013 16:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 2106
Založený: 22.10.12
|
škoda tých mačiek ![]() ![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 10.08.2013 16:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
V pohodě hráč a dobrý rozhovor ![]() ![]() |
|
|
Mamba |
Přidané 10.08.2013 16:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 421
Založený: 20.02.12
|
Dobrej rozhovor ![]() |
|
|
Patazz |
Přidané 10.08.2013 16:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
Stejně si buzerant. ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 10.08.2013 17:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Dobrej rozhovor ![]() |
|
|
Czipisek |
Přidané 10.08.2013 19:00
|
|
Díky všem. ![]() |
|
|
DjShOckis |
Přidané 12.08.2013 10:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 501
Založený: 27.09.12
|
Já nemohl z toho Czipiska "stejně si buzerant" nebo "počkej venku šoustaj kočky" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Czipisek |
Přidané 15.08.2013 13:44
|
|
S těma kočkama to nebyla vůbec ****, nedala se vymyslet otázka, bylo to dost o nervy. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
11 HlasůBudu s rodinou.
8 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
8 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online