Informace o serveru
Číst diskuzi
SpawN iS b4cK !!!
|
|
spawniik |
Přidané 28.08.2013 10:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 19
Založený: 25.08.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: SpawN Odehrané hodiny na serveru: 10hodín Váš bankovní obnos: 250 000$ Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: nemám ešte Vlastním hotel číslo: nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Outlaws Deckers Můj oblíbený administrátor: Pixel Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti,derby,vyrazko Mé oblíbené vozidlo: cheetah Má oblíbená práce na serveru: Mechanik,Taxikár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: spawniik Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 15 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: neskôr pridám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: CLICK HERE Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): CLICK HERE Vaše osobní stránka Jméno: Samuel Příjmení: Nechám si pre seba Datum narození: 9.8.1998 Věk: 15 Kontakty: napíš SZ kludne dám skajp,fejsbok Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Žilinský Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dosť Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Slobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študent Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V byťe S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Idem do papiernictva Informace Vaší povahy Povaha: ako kedy Pohled na svět: ako kedy Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Všetko dokopy Informace o Vaší postavě Výška: 175cm Hmotnost: 62kg Postava: Športová Barva očí: modrá Barva vlasů: špinavý blond Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: Náušnicu v lavom uchu Vousy: Oholené Fotografie (ukažte se nám): --- Závislosti Kouření: občas Alkohol: Keď je čo kludne Sex: Čakám na tú pravú Závislosti: PC,PhotoShop,SP,FB,SKYPE Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Autá Sport: Futbal,hokej,florbal Literatura (zde uvedete žánr): nečítam Hudba (zde uvedete žánr): Electro & House Zvíře: nemám Můj styl Citace Moje motto: Citace Moje webová stránka: Citace Životní cíl: Citace Co nesnáším: Citace Co miluji: Citace Oblíbená muzika: Citace Oblíbené jídlo: Citace Oblíbené pití: Citace Oblíbený film: Citace Oblíbená kniha: Citace Oblíbené oblečení: Upravil/a spawniik dne 02.09.2013 12:32 |
|
|
Polaco |
Přidané 28.08.2013 13:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 417
Založený: 03.03.13
|
Nevím zda jsem tě zažil kdysi dávno na serveru ale vypadáš jako inteligentní hráč. Pěkná vizitka. |
|
|
spawniik |
Přidané 28.08.2013 13:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 19
Založený: 25.08.13
|
ďakujem ![]() |
|
|
Polaco |