Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

DANGEROVA SOUTĚŽ O 119 MEGA
DangerRMV
KONEC SOUTĚŽE !

Tato soutěž trvala hodně dlouho a nikdo ji nevyhrál, proto děkuji všem kteří se o to pokoušeli Smile
Upravil DangerRMV dňa 17.06.2014 16:27
sK
Zaujimave, zajtra sa do toho pustim..
DangerRMV
Citácia
sK napsal:

Zaujimave, zajtra sa do toho pustim..

Dobře, díky sK... Smile
Dardalejdant
Ešte neviem či dnes zaspím asi nad tým budem musieť premýšlať Smile
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Wow Danger! Smile
ViktoreK
Je krásný, že děláš pro hráče něco takového Smile
_MaraS
Takže jestli to dobře chápu z těchto indicií máme zjistit jak vypadáš ?
sK
Dnes nejdem do skoly a uz mam mensiu predstavu ako to budem riesit. :D
DangerRMV
Citácia
bObO napsal:

Takže jestli to dobře chápu z těchto indicií máme zjistit jak vypadáš ?

Ano, chápeš to skvěle Smile
Thor
Skoro si mě rozplakal...:D :D Ale né, pěkná soutěž :D
DangerRMV
Citácia
Thor napsal:

Skoro si mě rozplakal...:D :D Ale né, pěkná soutěž :D

:D Já vím, jsem dojemný :D. Díky ThoR, od tebe bych to nečekal :D
zorys
Zajímavé, hned se do toho pustím. :D

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Skiper
Ak som to dobre pochopil tak máme zistiť tvoju povahu,vzhlad?
Polaco
Velice zajímavá a dobře promyšlená soutěž. Určitě skusím štěstí.
RocketLauncherSs
NejFake je jeden velký divadelník, který tahá za nitky. A i když ukáže hromadu svých fotek, nikdo v podstatě neuvěří, že se jedná o skutečnost, protože tahá za nitky, navádí k mylným informacím a cílům. Čili. Snažíš se nás vytahat za nos, abys ve finále napsal: ,,Nejsem na té fotografii!" nebo: ,,Jsem na této fotce." Přitom na ní být nemusíš, ačkoliv píšeš, že jsi.

Takže co po nás vlastně chceš? Bude víkend! Ty po nás chceš myslet?????????????? :D :D :D :D
DangerRMV
Citácia
RocketLauncherSs napsal:

NejFake je jeden velký divadelník, který tahá za nitky. A i když ukáže hromadu svých fotek, nikdo v podstatě neuvěří, že se jedná o skutečnost, protože tahá za nitky, navádí k mylným informacím a cílům. Čili. Snažíš se nás vytahat za nos, abys ve finále napsal: ,,Nejsem na té fotografii!" nebo: ,,Jsem na této fotce." Přitom na ní být nemusíš, ačkoliv píšeš, že jsi.

Takže co po nás vlastně chceš?

Ahoj Rockete, můžeš si to myslet, nebudu ti brát tvoji odpověď, co po Vás chci? Je to napsané v tom topicu. NejFake netahá za nitky, ale diváci se za něj tahají samy, protože chtějí, kdyby nechtěli tak nesledují jeho tvorbu Smile. Ale jinak pěkný názor, díky za něj. Smile Já ti na to neodpovím, jak tahá co dělá, proč to dělá. To ti odpoví on sám, napiš mu osobně a zjistíš to Smile. Já se snažím někoho odměnit a udělat takovou soutěž ke které mě inspiroval právě NejFake, za to co jsem na SP kvůli vám zažil, pochop Smile. Jinak nevím jak poradit...

EDIT: Ano Rockete, aspoň se nebudeš o víkendu nudit, ikdyž u tebe nuda neexistuje :D:D:D:D:D
Upravil DangerRMV dňa 26.09.2013 11:53
zorys
Nebudu to hledat, podle mě není duležíté kdo si ty, ale kdo jsme vůbec my, každý máme svojí masku, ale nevidíme jí..

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
DangerRMV
Citácia
zorokus2 napsal:

Nebudu to hledat, podle mě není duležíté kdo si ty, ale kdo jsme vůbec my, každý máme svojí masku, ale nevidíme jí..

To se částečně na SP snažím říci už nějakou dobu, ale stále to nikdo nechápe. Chci vám přiblížit člověka který mě změnil k lepšímu a + k tomu co jste pro mě na SP udělali, se chci už po takové době odměnit tomu chytrému který to vyřeší. A v tomto mě NejFake inspiroval Smile
Modopoppadoculus
je to hard core a nechce sa my do toho púštať. A k účinkovaniu nejfake na Yt len tolko že je to nuda a sú daleko lepší ako je on.
DangerRMV
Citácia
Modopoppadoculus napsal:

je to hard core a nechce sa my do toho púštať. A k účinkovaniu nejfake na Yt len tolko že je to nuda a sú daleko lepší ako je on.

Ano, samozřejmě máš pravdu, jsou i lepší, ale jak pro koho Smile.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%