Informace o serveru
Číst diskuzi
|
VIZITKA ---> wolverine
|
|
| wolverine |
Přidané 29.11.2013 19:26
|
![]() Příspěvků: 22
Založený: 15.06.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: wolverine Odehrané hodiny na serveru: 383 Váš bankovní obnos: 24 482 191 $ Nasbíráno marihuany: 0 G Vlastním dům číslo: nevlastním Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: [R]uda_[K]ral , wlcacek a Pixel Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /inzerat, /pm ID Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Drag SF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: auto smrti, kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Dozorce, Mechanik, Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3 a to je dobrý Vaše webové informace Váš nick na webu: wolverine Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 33 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: neviem Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: neviem Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=46879 Vaše osobní stránka Jméno: Róbert Příjmení:Neuvádzam Datum narození: 26. 9. 1997 Věk: 16 Kontakty: Neuvádzam Kraj: Banskobystrický - Zvolen Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 1586 Stav: vdovec Zaměstnání: Študent Vzdělání: Základní Jazyky: slovenčina ,čeština, angličtina, francouzština Děti: nemám Kde bydlím: pod mostom S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): GTA SAMP Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: iná Moje povaha: klidná Informace o Vaší postavě Výška: 166 cm Hmotnost: 51 kg Postava: akurát Barva očí: modré Barva vlasů: blond Brýle: nosím stále Na těle mám: náušnicu Vousy: nemám Fotografie: možno neskôr dodám Závislosti Kouření: Přestávám Alkohol: s Mírou i bez Míry Sex: zatial ne. Závislosti: Auta, dobré jídlo, internet, kamarádi, superparba.eu, muzika, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: vonku s kamaratmi na lavičke Sport: nemusím, som drevo Literatura: neznášam čítanie Hudba: Hip Hop, Rap ale vypočujem si rád aj iný štýl hudby Zvíře: zajac a pes Můj styl Moje motto: dvakrát meraj a raz rež Moje webová stránka: neexistuje Životní cíl: haha neviem ![]() Co nesnáším: malé 8 ročné deti u SAMPu Co miluji: superpařbúúú Oblíbená muzika: Moja reč, Strapo, Separ Oblíbené jídlo: rybie prsty a hranolky Oblíbené pití: Hruštička Oblíbený film: Blbý a blbší Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: mikina a tepláky Oblíbená barva: červená |
|
|
|
| MatesSP |
Přidané 01.12.2013 08:53
|
![]() Příspěvků: 142
Založený: 25.09.13
|
Pěkná Vizitka,Skvělě Hráč...*Dobrá práce* |
|
|