Informace o serveru
Číst diskuzi
|
#Vizitorn#Pana DextRa#
|
|
| _DextR_ |
Přidané 15.12.2013 14:20
|
![]() Příspěvků: 41
Založený: 29.11.13
|
![]() Váš nick na serveru: _DextR_ Odehrané hodiny na serveru: cca: 72 hodin Váš bankovní obnos: cca: 3,7 mega + majetek (auta, dům...) Nasbíráno marihuany: S drogama nechci nic mít! ![]() Vlastním dům číslo: 1007 - malá chatka v Blueberry (mě postačí..) Vlastním hotel číslo: Pokoj č.1 v Montgomery + pokoj č.6 v Blueberry Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Zatím v žádným Momentálně jsem šéfem/členem firmy: The King of Transport Blueberry Můj oblíbený administrátor: Nejvíce Paladino, maGiic, DoMiNo, Luky_SVK Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise, /racejoin, /kill, /zavod Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Montgomery, /dm Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Mower Race, Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Sandking, Uranus, Sultan, RoadTrain, Bucaneer Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák, Autobusák, Taxikář, Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Asi 2 ![]() Váš nick na webu: _DextR_ Vloženo komentářů: 1 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: Koukni vlevo pod můj profil ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Později přilípnu. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Později přilípnu Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Rozhovory ![]() Jméno: Ondřej Příjmení: Š****** Datum narození: *.*.2000 Věk: 13 (Nestydím se za to...) Kontakty: Skype: DextR001 Kraj: Pardubický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Opravdových málo... Stav: Zadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Studuji základní Jazyky: Čeština, Slovenština, Angličtina, trochu i Němčina Děti: Možná do budoucna... Kde bydlím: V rodinném domě S kým bydlím: S rodiči, bratrem, psem Sexuální orientace: Heterosexuál! ![]() Poznámka: ![]() ![]() Výška: cca: 170cm Hmotnost: Teď nevím Dejmetomu 45kg Postava: Sportovní Barva očí: Zelená Barva vlasů: Špinavá blond Brýle: Tak ty sluneční když mi svítí do ksichtu Na těle mám: Chlupy Vousy: Zatím ne Fotografie (ukažte se nám): Možná časem ![]() ![]() Kouření: NE! Fuj Alkohol: Občas s kámošema... ![]() Sex: Zatím ne. Závislosti: Auta, PC, SuperPařba, Kamarádi ![]() Zájmy: PC, Sport, Motocross.. Sport: Motocross, Florbal, Fotbal Literatura (zde uvedete žánr): Jen když musím ![]() Hudba (zde uvedete žánr): To co se mi líbí ![]() Zvíře: Pes, Bratr ![]() Moje motto: Bez práce nejsou koláče. Moje webová stránka: Už na ní pracuju ![]() Životní cíl: Mít dobrou práci, která dobře vydělává, lásku, štěstí... Co nesnáším: Namyšlený ****y co ze sebe dělaj frajírky... Co miluji: Mámu, svojí holku Oblíbená muzika: Ta co se mi líbí ![]() Oblíbené jídlo: To co mě chutná ![]() Oblíbené pití: Kofola, Pepsi, občas Pivo *PEPSI* Oblíbený film: Mizerové 2, je jich spousta... Oblíbená kniha: Žádná Oblíbené oblečení: Nějaké lehké (triko, kalhoty/rifle) Oblíbená barva: Žlutá, Zelená, Modrá ![]() jech
Spoiler Dobrej týpek, se kterým jsem se poznal v tehdejší firmě Truckers LS a.s. Je to hlavně nejlepší kámoš zde na SP, vždy když potřebuju pomůže mi... Doufám, že tu vydržíš co nejdéle. ![]() Spoiler Moc mu vděčím, že se mě ujal když jsem zde začínal... Moc ti děkuju a hodně štěstí do těch tvých obchodů s auty. ![]() Bony Spoiler Super šéf, který je aktivní a dá se s ním vpohodě mluvit. Pohodovej hráč, který si stojí za svým a vždy toho dosáhne. Jsem rád, že tě mám za šéfika, doufám že se o firmu budeš starat tak jako doposud. ![]() Ra$Ta Spoiler Správnej zhulenec, dobře se s ním jezdí convoye a vždy přinese do firmy nějakou tu zábavnou hlášku Když ho srazí nějakej kid není mu možný zacpat pusu, protože furt nadává . Hodně štěstí do života... Jen tak dál.Mirecc Spoiler Týpek co rád blokuje na /zavod a vždy když někdo řekne že něco koupil za nějakou částku, tak hned řekne že to koupil za poloviční cenu Ale jsi docela dobrý hráč... Rád s tebou nahrabávám zbraně poblíž gangů Doufám, že se jen tak z SP nevytratíš.![]() Morlox330 Spoiler Pohodovej hráč, se kterým není nikdy nuda. Pamatuji si chvíli kdy celé firmě poslal raketomety po několika nábojích a vyrazili jsme s natuněnýma kárama zabíjet teroristy a kolemjedoucí Na tohle nikdy nezapomenu, mám fakt super vzpomínku moc jsem si to užil. Chovej se tak jak se chováš teď a bude to super. ![]() ThePro12 Spoiler Dobrej kámoš se, kterým rád hodím řeč Slovo nuda pro něj neexistuje Doufám, že tu vydržíš dlouho. ![]() Spoiler Skvělý grafik a také skvělý admin. Ať se ti daří a hodně štěstí jak na SP tak v reálném životě.Hoonsek Spoiler Nejlepší kámoš v realitě Jsem rád, že si se přidal a začal tu hrát také. ![]() Dawe99 Spoiler Také kámoš ze školy, pokud ho někdo na serveru viděl od pohledu poznal, že je to takový praštěný týpek . Přeju ti ať se ti tvůj sen, že budeš nejbohatším hráčem na SP vyplní ![]() Omlouvám se pokud jsem na někoho zapomněl... Kdyžtak mi napiště a já vás sem přidám. ![]() |
|
|
|
| RaZzoR |
Přidané 15.12.2013 14:55
|
![]() Příspěvků: 1
Založený: 15.12.13
|
ÓíŦ ĄמᵼМαʪ!!!*Dobrá práce* |
|
|
|
| _DextR_ |
Přidané 15.12.2013 14:57
|
|
To má bejt jako co? Ten text - MDF Animals nebo co to je? ![]() Jináč díky za smajlíka
|
|
|
|
| _Teddy_ |
Přidané 15.12.2013 15:14
|
![]() Příspěvků: 22
Založený: 05.12.13
|
pekná vizitka! a marihuanna neni droga
|
|
|
|
| _DextR_ |
Přidané 15.12.2013 15:16
|
|
Citace _Teddy_ napsal: Díky
|
|
|
|
| RaSTa |
Přidané 15.12.2013 16:59
|
![]() Příspěvků: 162
Založený: 05.11.13
|
Pěkná vizitka negře
|
|
|
|
| _DextR_ |
Přidané 15.12.2013 17:01
|
|
Citace RaSTa napsal: xD jj ty zhulenče Ale jináč díky
|
|
|
|
| Miner003 |
Přidané 17.12.2013 22:11
|
![]() Příspěvků: 1
Založený: 17.12.13
|
super vizitka brácho! dobrej hráč a dobrej brácha. *Dobrá práce*jinak díky za to auto co si mě dal zadarmo
|
|
|
|
| _DextR_ |
Přidané 18.12.2013 20:01
|
|
Citace Miner003 napsal: A hele bratr se ozval Díky a to auto máš jako takový měnší dárek když jsou teď ty Vánoce - Jináč jsem tě sem nepsal páč tě vidim každej den
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů