Informácie o serveri
Čítať tému
|
Neopry - Vizitka
|
|
| Riczone |
Pridané 22.12.2013 16:27
|
![]() Príspevkov: 1
Založený: 14.12.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Neopry Odehrané hodiny na serveru: 50h Váš bankovní obnos: 1 000 000$ Nasbíráno marihuany: 1g ( )Vlastním dům číslo: Nemám Vlastním hotel číslo: Nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádného Můj oblíbený administrátor: Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q, /lv, /ls, /sf Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Club Má oblíbená práce na serveru: Pilot Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 [i]Vaše webové informace[/i] Váš nick na webu: Riczone Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 1 Vaše osobní stránka Jméno: Ondřej Příjmení: Sládek Datum narození: 6.10 1993 Věk: 20 Kraj: Ústecký Stav: Svobodný Zaměstnání: Kuchař Vzdělání: Střední s výučním listem Jazyky: Čeština, angličtina, ruština, němčina. Děti: Nemám Kde bydlím: Byt S kým bydlím: S přítelkyní Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: , bavící, bezstarostná, klidná, naslouchavá, , neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, . Informace o Vaší postavě Výška: 188 cm Hmotnost: 90 kg Postava: Baculatá Barva očí: hnědá Barva vlasů: Zrzavá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: Vousy oholené Závislosti Kouření: Ano Alkohol: s Mírou Sex: ano Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, muzika, pc, hry Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Práce - Kuchař - Vaření Sport: Žádný Hudba (zde uvedete žánr): Všechno co se mi líbí ![]() Zvíře: Kočka, pes, andulka, přítelkyně ![]() Můj styl Moje motto: Nikdy se nevzdávej! Moje webová stránka: 404 not found Co nesnáším: Lhaní, podvodníky Co miluji: Přítelkyni :3 Oblíbená muzika: Výše uvedeno Oblíbené jídlo: Kuře na paprice Oblíbené pití: Fanta Oblíbený film: Hobbit Oblíbená kniha: Warcraft Oblíbené oblečení: Hoodboyz Oblíbená barva: Červená, zlatá, zelená, bílá, modrá Díky že jste si to přečetli
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov