Informácie o serveri
Čítať tému
|
Info - vizitka
|
|
| Harampepe |
Pridané 05.01.2014 14:47
|
![]() Príspevkov: 84
Založený: 11.06.13
|
Vítejte na mojí nové vizitce! Nikdy nezapomenu na: TeMpIsH TaIrEnToS Ameli1 DoMiNo Loukas [PaTre$_ [HeTka23_ Didmy23 jarax Elda Tress Yamatino _[M]atya[S]_17 [K]oldy RedGinger pavol5231 a spousta dalších... Na koho jsem zapomněl napište mi SZ (na webu) nebo PM (na serveru) ![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru: InfoCZ (předešlé nicky: InfoCZE, [I]nfo[CZ], ..[I]nfo[57].. Odehrané hodiny na serveru: Něco kolem 820+ Váš bankovní obnos: Kolem 50 mega ![]() Nasbíráno marihuany: Cca 1500g ale kilo jsem použil na mise (dealer) ![]() Vlastním dům číslo: č. 31 v Bayside Vlastním hotel číslo: Pokoj v motelu Bayside Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: DoMiNo, Ameli1, [PaTre$_, Elda, Tress, Xena a spousta dalších. Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /info, /getid, /pm, /kill Můj nejoblíbenější event na serveru: /zavod Bridge, /dm Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Jsem vděčný za každou akci od administrátorů, ale má nejoblíbenější je asi tuning sraz ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Infernus, Sultan Má oblíbená práce na serveru: Policajt , terorista, rybář.Ohodnoťte známkou práci administrátorů (jako ve škole): Celkově bych dal tak 2+ Vaše webové informace Váš nick na webu: InfoCZE Vloženo komentářů: Cca 16+ Vloženo příspěvků ve fóru: Cca 140+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen že hry: Nevím ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nevím ![]() Doporučte temá z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Moje vizitka ![]() Vaše osobní stránka: Jméno: Erik Příjmení: ![]() Kontakty: Pro vás maximálně tak SP web/server ![]() Kraj: Jihomoravský - Brno Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Těch pravých málo Stav: Svobodný Zaměstnání: Na volné noze Jazyky: Čeština, slovenština, angličtina Děti: V budoucnu ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči a sestrou Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Neuvedeno Pohled na svět: Neuvedeno Otevřenost: Neuvedeno Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, klidná, naslouchavá, nervózní, pečlivá, plánující, podporující, přátelská, stydlivá, věrná, veselá. Informace o Vaší postavě Výška: 175 cm Hmotnost: 75 kg Postava: Štíhlá Barva oči: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kůži ![]() Vousy: Oholené Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Ne, fuj ![]() Alkohol: Občas Sex: Moc ne Závislosti: PC, hry, superparba.eu, rodina, kámoši. Vaše zájmy co máte doma Zájmy: PC, superparba.eu Sport: Baseball, hokej Literatura: Nečtu, jen když musím Hudba: Pouslouchám to co zrovna běží v rádiu ![]() Zvíře: Křeček Můj styl Moje motto: Nemám motto ![]() Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Odmaturovat a založit rodinu Co nesnáším: Lháře Co miluji: Sebe ![]() Oblíbena muzika: Neptali jste se už náhodou? Oblíbené jídlo: Většinou jídla s omáčkou, pizza*PIZZAMNAM* Oblíbené pití: CocaCola, Kofola, Fanta, Pepsi *PEPSI* Oblíbený film: Podívám se na to, co běži v TV ![]() Oblíbená kniha: Ta co dobře hoří *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* Oblíbené oblečení: Cokoliv, kromě Made in China/Vietnam ![]() Oblíbená barva: Modrá, zelená, červená Díky že jste si udělali čas na mojí vizitku ![]() Aktualizace: 5.1. 2014 Upravil Harampepe dňa 05.01.2014 16:24 |
|
|
|
| rikardo |
Pridané 05.01.2014 15:08
|
![]() Príspevkov: 361
Založený: 07.10.13
|
Pekná priehladná vizitka s fajn farbami *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Harampepe |
Pridané 05.01.2014 15:19
|
|
Díky )
|
|
|
|
| Ondrah98 |
Pridané 05.01.2014 15:21
|
![]() Príspevkov: 7500
Založený: 28.10.13
|
Vizitka pěkná *Dobrá práce* Citácia Kraj: Jihomoravský - Brno
![]() ![]() |
|
|
|
| Harampepe |
Pridané 05.01.2014 20:36
|
|
Díky ![]() Citácia Ondrah98 napsal:
|
|
|
|
| Yamatino108 |
Pridané 05.01.2014 20:42
|
![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
Si super kamarád pamätám si ako sme spolu išly na chilliand .Je s tebou sranda tiež na teba nikdy nezabudnem vizitka sa mi páči .
|
|
|
|
| Harampepe |
Pridané 06.01.2014 16:59
|
|
Díky moc všem
|
|
|
|
| JohnyStar |
Pridané 06.01.2014 17:11
|
![]() Príspevkov: 370
Založený: 13.01.13
|
Dobrý už se těším až budem hrát zase spolu si fajn kámoš !
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 18

, terorista, rybář.

*Dobrá práce*

už se těším až budem hrát zase spolu si fajn kámoš !