Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka
|
|
| Max |
Pridané 13.01.2014 17:50
|
![]() Príspevkov: 207
Založený: 01.03.12
|
[bcolor=#990000]Vaše serverové informácie[/bcolor] Váš nick na serveru:Max Odehrané hodiny na serveru:268+ Váš bankovní obnos:1,950,000$ Nasbíráno marihuany:14 Vlastním dům číslo:639 Vlastním hotel číslo:- Momentálně jsem šéfem/členem gangu:- Můj oblíbený administrátor:Detroit, yaroush, Pixel Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /q Můj nejoblíbenější event serveru:žiadny ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů:neviem.. všetky ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Taxikár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:1- [bcolor=#0033ff]Vaše webové informace[/bcolor] Váš nick na webu: csnickeu Vloženo komentářů:0 Vloženo příspěvků ve fóru: 106 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Spoiler ![]() [bcolor=#66cc00]Vaše osobní stránka[/bcolor] Jméno: Patrik Příjmení: ![]() Datum narození:1999 Věk:14 Kontakty: skype: fero134679 Kraj: Prešovský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých málo Stav: Slobodný Zaměstnání: Študent Vzdělání:Zakladané ![]() Jazyky:Čeština, angličtina (samozrejme slovenčina) Děti: žiadne, ale chcem mať ![]() Kde bydlím: v dome S kým bydlím: s rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka:Žiadna [bcolor=#336633]Informace Vaší povahy[/bcolor] Povaha:Sangvinik Pohled na svět:Optimista Otevřenost:Extrovert Moje povaha:Športovec [bcolor=#9999ff]Informace o Vaší postavě[/bcolor] Výška:176 Hmotnost:53kg Postava:Štíhla Barva očí:Modrá Barva vlasů:Blond Brýle:Nikdy Na těle mám:[color] Nič [color=#ff66ff]Vousy: Nemám Fotografie: ![]() [bcolor=#33cc00]Závislosti[/bcolor] Kouření:Nikdy Alkohol: Nie Sex: Mám čas Závislosti: Auta, hry. šport [bcolor=#9999ff]Vaše zájmy a co máte doma[/bcolor] Zájmy:Šport Sport: futbal Literatura:Detektívka Hudba:Rap Zvíře:Pes [bcolor=#cc9900]Můj styl[/bcolor] Moje motto:nemám motto Moje webová stránka: Spoiler fkgranc-petrovce.6f.sk Životní cíl: Profesionálny futbalista Co nesnáším:Školu Co miluji:Auta, Hry, Šport Oblíbené jídlo:Žiadne Oblíbené pití:Voda Oblíbený film:Žiadny Oblíbená kniha:Žiadna Oblíbená barva:Zelená Upravil Max dňa 28.05.2014 14:16 |
|
|
|
| Yamatino108 |
Pridané 13.01.2014 21:20
|
![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
Síce ťa nepoznám zato ale vizitka pekná
|
|
|
|
| MBith |
Pridané 13.01.2014 21:28
|
![]() Príspevkov: 56
Založený: 25.09.13
|
Vizitka se mi líbí , párkrát sem tě možná viděl na serveru .. zatím stebou nemám problém
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov