Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - WendiS
WendiS
Vítej u první oficiální verze mé vizitky.

Jelikož moc nehraji a neprojevuji se aktivně na serveru, doufám, že mi tato vizitka poslouží jako adresář kontaktů a přehled uživatelů, se kterými jsem aktivně hrál.

Vaše serverové informace

Váš nick na serveru: WendiS
Odehrané hodiny na serveru: 2000+
Váš bankovní obnos: cca 500,000,000 USD
Nasbíráno marihuany: 1230 g
Vlastním dům číslo: 426
Vlastním hotel číslo: Pokoj v Bayside. Číslo podle toho, co je volné :D Vetšinou č. 13
Momentálně jsem členem gangu: Nejsem
Můj oblíbený administrátor: Všechno je to stejná pakáž *rofl*
Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /ban, /pban, /kick, /mute, /jail, /q
Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Freeway
Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Velké okruhové závody
Mé oblíbené vozidlo: Sultan, AT-400, Tropical
Má oblíbená práce na serveru: Právník, mechanik.

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1*, nemůžu hodnotit jinak. Je to peklo, zkusil jsem a nevydržel. Myslíte si, že admin se může chovat jako Bůh a má neomezenou moc. Podáváte stížnosti a nadáváte na něj. Ale je to jenom člověk, který nehraje, aby zvládal dotazy, problémy a případně cheatery, jehož na konci snažení čeká jenom další buzerace. Takže buďme rádi, že máme AT jaké máme. :) Nikdo jiný by tuhle nevděčnou, hnusnou a únavnou činnost za nynějších podmínek nedělal. Je to parta masochistů.

Vaše webové informace

Váš nick na webu: WendiS
Vloženo komentářů: 14
Vloženo příspěvků ve fóru: 1111
Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám. Po formátu mi zmizelo vše.
Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:
Spoiler

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Pravidla Serveru

Vaše osobní stránka

Jméno: Václav
Příjmení: Škarda
Datum narození: 3.6.1987
Věk: Zatím 26
Kontakty: SP - WendiS, Skype - wendis001, FB - Václav Škarda ( Wendis)
Kraj: Ústecký kraj
Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Tak akorát.
Stav: Svobodný - osiřelý
Zaměstnání: Elektrikář - silnoproudař
Vzdělání: Vyučen
Jazyky: Čeština, angličtina ( komunikativní), němčina ( základy). S polákem, rusem i ukrajincem se při troše dobré vůle domluvím.
Děti: Mám, ale nevím kolik a kde.
Kde bydlím: V domě
S kým bydlím: S rodiči/ sám ( dům společný, byty a život rozdělený :D )
Sexuální orientace: Heterosexuál ( Vím, že to raní CzSK i wlcacka a hlavně Teczku, ale bohužel. Já prostě párky ne-e...)
Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Nějak dneska nemůžu usnout. Potřeboval bych mladou holku, steak, 12° Plzeň a hned bych zapadl hají, jak miminko :D

Informace Vaší povahy

Povaha: Cholerik/jiná ( blázen)
Pohled na svět: Optimista ( ale tvářím se jako pesimista)
Otevřenost: Extrovert
Moje povaha: Bavící, vypravěčská, jiná. ( To musí posoudit jiní. Já se hodnotit nehodlám. Jsem sám sebou)

Informace o Vaší postavě

Výška: 187 cm
Hmotnost: cca 110 Kg
Postava: Fatboy
Barva očí: Nevím, nekoukal jsem do zrcadla
Barva vlasů: Hnědá
Brýle: Nosím stále ( Na dálku)
Na těle mám: Pot, 15689x chlup, 2000x vous, 50000x vlas, 20x nehet, kůži, 1x penis, 3x varle, prostě normálka...
Vousy: Strniště, prales, když mám tak sundám - Prostě se holím, když se mi chce.
Fotografie:
Spoiler

Intimní chvilka s Cézetem ( to je ten vlasatej GAY vlevo :D )
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31/892549_572491142823003_1440365385_o.jpg

Závislosti

Kouření: Co to je vzduch? Kouř, kouř, kouř... Teď už elektronicky, takže dým, dým, dým.
Alkohol: s Mírou, Láďou, Péťou, Honzou, Pepou, ale vždy s rozumem
Sex: Ano, stále, pořád, kdykoliv, kdekoliv, jakkoliv :P
Závislosti: Auta, muzika, sex, jiné.

Vaše zájmy a co máte doma

Zájmy: Četba ( knihy, pánské časopisy *sex*) , filmy
Sport: Gaučing, Benchpressing s půllitrem, Leh - sed 1x denně, Sed - Leh 1x denně, chůze ( tak 100m denně, protože mi nechtějí přidělit kolečkové křeslo, abych si dojel k lednici pro pivo :( )
Literatura: Krimi, drama, klasická fantasy, historická
Hudba: Rock
Zvíře: 1x pes, 1x kocour, 13x slepice, 2x husa, 1x houser, 57x veš obecná, 23x blecha, filcky ( ještě jsem nespočítal) , chlamydie, 10x pavouk obecný ( pdřád otravný), housenky, mouchy

Můj styl

Moje motto: Užívej si, dokud to jde. Stejně umřeš.
Moje webová stránka: Jak to vypadá? :O
Životní cíl: Postavit si srub v Severozápadních teritoriích a lovit medvědy.
Co nesnáším: Rajskou omáčku a arogantní tupé děti, které brečí nad mocí adminů SP
Co miluji: Pivo
Oblíbená muzika: AC/DC, Airbourne, Elvis Presley, Morčata na Útěku, Queen,
Oblíbené jídlo: Hovězí, vepřové maso. Uzené, vařené, pečené, smažené. Omáčky, polévky, přílohy všehodruhu. A hlavně čerstvý chleba ve 4 ráno z pekárny :))
Oblíbené pití: Pivo, fernet, zelená, káva, čistá voda
Oblíbený film: Poslední Skaut
Oblíbená kniha: James Rollins - Mapa z kostí ( sice stojí za to celá série, ale vybral jsem tu nejzajímavější knihu)
Oblíbené oblečení: Džíny, tmavé jednobarevné košile, společenská obuv ( sportovní obuv je pro buzíky :D )
Oblíbená barva: Modrá, zelená, černá, oranžová

EDIT1: Odpojen od internetu. Poskytovatel mi poslal poštou oznámení o odpojení služeb z tech. důvodů ( prostě se mu nevyplatí posilovat vysílač kvůli 3 odběratelům na vsi) a já budu dočasně odstaven od sítě.
Jakmile se opět spojení obnoví, zedituji příspěvek. :)

Zatím čabas ;)

EDIT2: Dočasně zpět. Doplněno číslo domu, změna u gangu ( Vykopli mě :'( )

EDIT3: Upraveny některé informace ve vizitce.
Jinak bohužel utíkám a nebudu aktivní. Jdu jezdit kamionem a utíkat před Xenou, která podle posledních informací, zanedlouho porodí rockera a hovado po mně. Takže hon začíná :D
Upravil WendiS dňa 02.04.2014 20:14
ViktoreK
Vizitka překvapivě krásná :D Jak graficky tak obsahem :D
Jako administrátor jsem Tě měl za nejsvědomitějšího a nejpoctivějšího, a tak to i zůstane Smile Jako hráč seš taky dost v pohodě, pokecat se s Tebou opravdu dá a v reálu sympaťák Smile
Přeji spoustu štěstí do dalšího života, jestli to můžu takhle říct. :D
Shadow
moc pekne udelana vizitka, jako hrace Te nejak moc neznam, ale prijde mi ze si v pohode Smile Hlavne kdyz sme si jeli cesky pecky na plugu :D
RaSTa
Hráče po včerejšku moc nemusim, ale vizitka vtipně zpracovaná...
Teczka83
Super chlap. Ideální společník na delší cestování vlakem. Umí vyprávět, poslouchat a třeba cesta na sraz uběhla rychle. První setkání osobně proběhlo v Teplicích na nádraží. Vlak nám jel cca za 15 minut a včetně koupení jízdenky stačil vykouřit pět cigár :D. Cestou zkritizoval jednotku "RegioPanter", které jezdí mezi Mostem a Děčínem a kterou jsme zrovna cestovali. Při cestě zpět, když jsem se rozplácl na schodech v metru, mě ani nezvednul, takže super kámoš :D:D:D
WendiS
Scar Acai: Děkuji za pochvalu a hezký příspěvek do vizitky. Myslím, že v rámci možností není u rozumných lidí co řešit a bude to v pořádku vždy. Smile

Ameli1: Ty blázne. Smile Nebýt tebe, tak nehraju. Děkuji za koment.

Shadow: Díky za hudební vložku. Smile Na plugu se valí bomby :D

RaSTa: Snad se jednou dostaneš do AT a zkusíš si to. Je to trpká zkušenost a já ji upřímně přeji každému, kdo o ni stojí. Jinak děkuji za koment.

ZawyCZ: Děkuji Smile

Teczka: Tak když vlak vypadá jako hypermoderní prezervativ, není co řešit :D Já jsem prostě staromilec a hezká auta, vlaky, lodě se přestaly vyrábět na konci 60. let Smile
Jinak díky za koment. :D
Luky_SVK
Závislák jak oči volakedy vždy ochotne poradil, Wenďo pekná vizitka Smile
Undertaker
pekna vizitka venco ;)

len nam tu chybas a hlavne me ! sa tu nudim bez teba rofl

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Pitras
Nějvětší hovado ze všech hovad :D :D
Týpek jak se patří, dá se pokecat o všem a rozhodně není nuda! :D
Hodně štěstí do života a jak budeš mít zase někdy chuť na hraní, vrať se Mimo
WendiS
Luky_SVK: Díky Ti Smile Jsem rád, že to aspoň pár lidí vidí mou činnost v AT tak jako ty. Smile

Undertaker: Neboj, Triple :D Já se vrátím, až si srovnám osobní život Smile

Pitrásku, ty kluku, já na Tě málem zapomněl :D ahoooooooooj a díkec, taky Tě miluju :*

PS: K vizitce pak ještě časem doeditnu tohle video :D Náhodou jsem koukal na starší film a připomnělo mi to SuperPařbu. Z kraje to trvá, ale když se to rozjede, tak je to cajk :D

Spoiler
Frenk98
Jsi můj oblíbený admin, je s tebou sranda, občas ti cvaká (ale komu ne) a rozesmál si mě jako ještě nikdo na serveru ... :D Když vidím tvou vizitku, donutil jsi mě udělat si svou ;) Moc dobrá práce ... Žádné výtky ... 1*
Sipoxx
Best hráč, Best Admin, Best friend.
Tohle mě dostalo :D :D :D :D
Spoiler
mPecko
Muselo to dát hodně práce *Dobrá práce*
Ameli1
Těploušku, smrdí Ti .. (ty už víš co) :D

Tak, tvojí pozornost jsem přilákal už snad :D

Nevím co jsem Ti sem psal dříve, ale pokusim se nezklamat tvoje touhy :OOO :D

Začnu tímto, taky jseš můj GAY bratr... Kytka pro tebe :D

Ač si na SP začal později než-li já, dost jsi mě toho naučil (například: Jak zabít vojáka na 20 způsobů, aniž by jste si ušpinili ruce :D )
Nebyl jsi první z lidí které jsem na SP potkal, ale jsi nejspíše první, s kterým hraji takhle dlouho a mám k němu takovýto "vztah" ÓóÓ :D

Dobrej týpek, hroznej blázen, buzerant až mi sluchátka roztávaj a hlavně srdcař, co si jde pro pomstu vojákovi až za hrob! :D Ratatata

Nápodobně, drž se káre :D

(a ano, snažil jsem se to psát co nejúchylněji a nejtepleji :* muuuucq)

PS: Pokud mi ještě jednou začneš zpívat tu teplou německou hovadinu, tak Ti začnu odříkávat Přísahu Elektrikářů ! a jako bonus Ti tu nechutnost narvu (tam kam to máš nejraději! :D )
Yamatino108
Si fajn hráč/bývalí administrátor.Strašný pohodár s ktorým som si zažil vela srandy Smile.Ale vráť sa do AT!!!*ZABIT**ZABIT* :D.
Fellaz
S Tebou se člověk na TS teda nenudí. :D
Jeden vtipný argument za druhým a pořád. :D
Mám rád takový typ lidí, co si ze sebe umí udělat srandu a to si přesně Ty. :D
NiCe_PaTo_JeDu_BoMb
Velmi pekná vizitoška !! Odkazuje : Game_ExpertsLP
Ruda
Tys byl vždycky strašnej retard(v dobrým slova smyslu) :-D Ty tvoje hlášky mě vždycky rozsekávali. Známe se už hodně dlouho. V podstatě od mejch začátků na SP, pak jsme spolu dlouhou dobu byli i v AT. Samozřejmě bylo pár problému mezi náma, ale vždycky jsem tě bral jako fajn hráče a rozhodně jednoho z těch inteligentnějších.
(BTW: Strašnej zavislák si byl) :-D

Tak si vymej to sperma z vlasů a hodně štěstí i nadále. Smile
WilliamKrizak
Já se vyjádřím takto:7

Xena
Wendisisko, no čo tu napísať?...aj by ma teda napadlo pár vecí ale bolo by to pre 18+ :D alebo by sa to k tomu zvrhlo, ako ťa poznám.... :D tie naše debaty a tie tvoje reči!!!! :D na teba len bičikom :D Malý už začína kopať :* :D :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%