Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka [M]entoL
|
|
KrtkO |
Přidané 25.01.2014 18:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 75
Založený: 04.04.13
|
Moje serverové informácie Váš nick na serveru: [K]rt_kO Odehrané hodiny na serveru: 100+ Váš bankovní obnos: 30 000 000$ +/- Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: Stále iní ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Niesom v gangu ale plánujem nejaký najsť Můj oblíbený administrátor: Pixel,Grizzly,B.Tears,f86,yaroush,Xena,Tress Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /sf /garaz /zakaznik Můj nejoblíbenější event serveru : Závod SA Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultán,Cheetah,Elegy Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Terorista, Taxikář, Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2 Moje webové informácie Váš nick na webu:KrtkO Vloženo komentářů : 1 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : 25 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry : Je ich vela ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video : Neviem Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : To čo koho baví Moja osobná stránka Jméno: Adam Příjmení: Datum narození: 17.8.1999 Věk : 15 Kraj : Nitriansky kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Akurát Stav : Slobodný Zaměstnání : Študent Jazyky: Slovenčina, Čeština,Angličtina Kde bydlím : Panelák S kým bydlím : S rodičmi Sexuální orientace : ![]() Poznámka : Nemám poznámku ![]() Informácie o mojej postave Výška: 169cm Hmotnost: 54kg Postava: chudá , športová Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: To čo každý ![]() Vousy: Nemám Závislosti Kouření: ![]() Alkohol: ![]() Sex: Ešte nie Závislosti: Skype,PC,SP,rodina,kamaráti Záujmy Zájmy: To čo ma baví Sport : Futbal Literatura : Moc nemusím ![]() Hudba : House,DnB,Rap Zvíře: Nemám Upravil/a KrtkO dne 09.07.2014 13:58 |
|
|
Panzer |
Přidané 25.01.2014 18:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Zpizděná celkem slušně.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|