Informace o serveru
Číst diskuzi
|
S]houT_ -> Vizitka
|
|
| ShouT_ |
Přidané 27.01.2014 09:30
|
![]() Příspěvků: 49
Založený: 20.10.13
|
![]() >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ![]() Váš nick na serveru: S]houT_ Odehrané hodiny na serveru: 310 +/- Váš bankovní obnos: 17,ooo,ooo $ Nasbíráno marihuany: 145g Vlastním dům číslo: 498 pod VW Vlastním hotel číslo: Dowtown Hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem členem žadneho gangu. Můj oblíbený administrátor: Všetci. Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /port Můj nejoblíbenější event serveru: Tuning sraz,zavody,airsofty Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Yakuza,Ruská mafia Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- ![]() Váš nick na webu: ShouT_ Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 26 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Pravidla serveru a webu ![]() Jméno: Lukáš Datum narození: 11.**.1993 Věk: 20 Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Celkem dost Stav: Svobodný Zaměstnání: Momentalne u fajrontu ![]() Vzdělání: Stredna odborná škola (uspešne ukončená). Jazyky: Slovenčina,Čeština,Nemčina Děti: Ešte je čas Kde bydlím V dome. S kým bydlím S rodiči ![]() Výška: 180 +/- Hmotnost: 80 +/- Postava: štihla,sportovní Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Čierna Brýle: Jedine slnečné Vousy: Oholené ![]() Kouření: Ano Alkohol: Ano Sex: Ano,proč ne? Závislosti: Auta,internet,kamaradi,mizika atd.. ![]() Sport: Hokej
Literatura: To ani nepoznám Hudba: Rap Zvíře: Pes a myši ![]() Upravil/a ShouT_ dne 11.02.2014 10:11 |
|
|
|
| SniPer111 |
Přidané 27.01.2014 19:58
|
![]() Příspěvků: 362
Založený: 07.10.13
|
Pekná vizitka
|
|